X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Boldrik 26. 3. 2008 18:09

Taky jsem asi divny sice jsem EVROPAN,ale RPG jako OBlivion,Baldurs Gate a Zaklinac me opravdu nic nerikaji i kdyz jsou to Herni Perly. Ja mam proste rat ty DIVNE JRPG. Hry plne EMOCI a I s DUSI.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wlashack 26. 3. 2008 19:23

To teda koukam kam se muj nevinny dotaz jestli XBX Premium nebo Ultimate zvrhnul :-)) A abych taky přilil vodu do ohně. Mě z RPG bavi jen World of Warcraft a to jeste na Applu, jinak me vubec nezajimaji. Na konzoli hraju závodní hry, FPS a dungeony .... :-)
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 26. 3. 2008 19:33

Wlashack píše: nebo Ultimate

Elite :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wlashack 26. 3. 2008 19:36

Jste mě zblbli ... :)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 26. 3. 2008 19:37

PS-3
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod includes 26. 3. 2008 19:39

Wlashack: Ultimate je zase nejlepší verze Win Vista :D

PC: Měl by sis jít vyřešit své komplexy někam mezi lidi a ne na internet :) ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mican 26. 3. 2008 21:00

Kup si jakou verzi chceš, hlavně se nestaň zakomlexovaným idiotem jako je PC.

20GB disk myslím úplně stačí, pokud ho nehodláš používat jako trvalé úložiště filmů a stažených dem. Velikost sejvů je skutečně nepodstatná (i na paměťovku u "Arcade" se jich vejdou stovky).
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 26. 3. 2008 21:08

Wlashack: Já nejsem připojený na Live a proto po cca 3/4 roce používání HDD, na kterém jsem měl pár stažených dem, které tam byly už od Petera S. Kenedyho jsem tam měl jen savy, tak jsem si nakonec koupil Memory unit 256MB, naházel na to savy, HDD vyměnil za 5 her a jsem spokojený :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod deadric1 26. 3. 2008 21:49

PC píše:Zaklínač má pěkný příběh, pěknou grafiku, realistický svět...
Víš co, zkus si zahrát Zaklínače a pak mi řekni jaký to bylo. Ta hra je totiž zážitek, ale to se nedá popsat, to si musíš zahrát. Fantasy RPG nebylo nikdy tak realistické... /quote]

Svet Zaklinace znam dobre, cetl jsem vsechny povidky i romany. Hral jsem i tu hru, byla ale tak stupidne prekombinovana, ze se tam pribeh uplne ztratil. Ulov tohle, ulov tamhleto...Pribehem hra Zaklinac nesaha po kotniky ani knizni predloze, ani kteremukoliv modernimu Final Fantasy.

Jinak nevim cemu rikas realisticke RPG, ale tech par koridoru, ve kterych pobihas imho prilis realistickych neni. Geralt nezvladne ani prelezt plot.
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Wlashack 26. 3. 2008 22:32

includes: Tak jo, přesvědčili jste mě, jdu pro XBX 360 Premium, myslím že mým požadavkům bude plně vyhovovat, disk bude opravdu jen na pozice.

Njn, s PC bude asi těžší domluva, když střídá konzole a žádná mu nevoní. Já si nemůžu dovolit nazkoušku koupit všechny tři (PS3 / XBX / WII), tak se radši zeptám. Ale co, každému co jeho jest, ne? :-)

Jinak řeším ještě problém druhého ovladače, vrtá mi hlavou, že normálně v krámě stojí kolem jedenácti stovek, kdežto třeba na aukru jde koupit fungl nový kolem pětistovky, což je sakra úspora, co myslíte, vyplatí se to risknout, nemáte s tím někdo zkušenost, myslím s těmi ovladači z Aukra, Aukro jako takové znám, obchoduji tam už dlouho.
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 26. 3. 2008 22:39

Hele já taky kupoval druhý ovladač z aukra za necelou pětistovku a naprosto v pohodě. Originálně zabalený v zeleném pytlíku a hlavně stejně funkční jako nový za 1200Kč. V tomhle je obrovská výhoda poruchovosti starších modelů, zbývá spousta funkčního příslušenství.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod p.e.t.i.k. 26. 3. 2008 22:47

Přesně taky jsem kupoval levně na Aukru a spokojenost, nemusíš se ničeho bát.
Ah, we are all heroes: You and Boo and I... Hamsters and rangers everywhere REJOICE!!!
What can change the nature of a man?
Nedávejte vědcům páčidla !!!
p.e.t.i.k.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dark0ne30 26. 3. 2008 22:58

Ja kupoval novy v JRC, byl drahy jako prase a rozbil se mi za pul hodiny :D
Uz mi ho vyreklamovli :)
Ted jeste aby se mi vratil ten Xbox 360 :roll:
Naposledy upravil dark0ne30 dne 26. 3. 2008 23:13, celkově upraveno 1
dark0ne30
First Blood

Odeslat příspěvekod includes 26. 3. 2008 23:05

Wlashack: Vybérej jak myslíš, jsou to tvé peníze :)

Jinak obchodování na Aukru se neboj, kdyby jsi koupil ovladač za 500Kč a byl vadný, pošleš to lidem z Aukra a oni pokud u té aukce nebylo nic o poruchovosti napsáno dají danému uživateli pokutu, třeba i 2k. To si pak člověk rozmyslí co a jak :wink: Takže nákupu bych se nebál. Jinak jak říká Mican, i díky poruchovosti starších X360 je teď mnoho věcí levnějších ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 3. 2008 23:10

dark0ne30: ty musis mit vzdycky neco extra ;)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka