Sem z toho jelen

to PC: Psal jsem ti ohledně XBX SZ tak na to hoď oko.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
PC píše:Zrovna se chci jednoho ixa zbavit. Takže pokud bys měl zájem. Sám za sebe bych ti poradil (protože jsem fér) vyhni se téhle konzoli véééélkým obloukem. PS-3 je 1000x lepší s 100x jistějšími SONY only hrami... Elite určitě NEBRAT !(Přesněji - Xbox nebrat vůbec.) Když stolní konzoli tak SONY !!!!"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ()
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte
Právě tou 40GB verzí to Sony u mne pohnojila :evil: Dobrá, řeknu, že si koupím 40 GB PS3 a LCD TV, aby ty hry dobře vypadaly...a já mám PS2. A co s ní? Na LCD vypadá HNUSNĚ a 40 GB PS3 nemá zpětnou kompatibilitu. Na PS2 mám hry, které hraju desítky a stovky hodin a mooooc mě baví. To mám tu mašinu i s těmi svými srdcovkami VYHODIT kvůli naleštěnýmu kusu plastu??!! :evil: :evil: :evil:PC píše:...40GB Pé es tři..../quote]
Torham píše:takhle bych musel technické špičce (PS3) obětovat kus svého hráčského srdce (PS2)..a to se mu VŮBEC nechce!C/quote]
Torham píše:Dobrá, řeknu, že si koupím 40 GB PS3 a LCD TV, aby ty hry dobře vypadaly...a já mám PS2. A co s ní? Na LCD vypadá HNUSNĚ a 40 GB PS3 nemá zpětnou kompatibilitu. Na PS2 mám hry, které hraju desítky a stovky hodin a mooooc mě baví. To mám tu mašinu i s těmi svými srdcovkami VYHODIT kvůli naleštěnýmu kusu plastu??!! :evil: :evil: :evil::evil: :evil:-/quote]Proč by si měl něco vyhazovat?? Však můžeš hrát na více konzolí...
nquote="Torham"]Takže lepší 60 GB PS3 než 40 GB PS3...a ještě lépe XB360 ideálně z nové, spolehlivější, série//quote]
Nebudu. Protože mne nebude nic tlačit do upgradu televize...navíc je tu možnost připojit XB k monitoru u PC (u PS3 je to sice tako možné, ale PS3 je KRÁVA veliká a XB lze se stojánkem postavit na výšku --> minimální prostorové nárokydeadric1 píše:Torham píše:takhle bych musel technické špičce (PS3) obětovat kus svého hráčského srdce (PS2)..a to se mu VŮBEC nechce!C/quote]
A kdyz si koupis Xbox 360, tak ten kus srdce nebudes muset obetovat?
No..ber to tak, že někdy doost divně píšuMajklbig píše:Torham: jako v pohodě, já proti X360 nic nemám, spíš naopak, jen nechápu některé argumentyr/quote]
PC píše:Na úchylná manga Nippon RPG prdí pes..../quote]Tak..k tomuhle se raději nevyjadřovat...jinak by museli zasáhnout modi..rozhodně to nemáš v hlavě OK :evil: Řekni mi NE-JRPG, které je působivější než vi]Final Fantasy[/i] hry, které má originálnější a zajímavější námět než ni]Eternal Sonata[/i] a které je epičtější a velkolepější než"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ()
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků