X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wlashack 26. 3. 2008 15:11

Tak teď opravdu nevím. Když jsem se byl v JRC zeptat, jakou konzoli by mi doporučili, zda XBX nebo PS3, jednoznačně mi doporučovali XBX, prý teď mají hodně PS3 na reklamace, zpětná nekompatibilita s PS2 hrami, navíc mě samotného štve že nové Dual Shocky nejsou vibrační.
Sem z toho jelen :-/

to PC: Psal jsem ti ohledně XBX SZ tak na to hoď oko.
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 26. 3. 2008 15:13

Wlashack: Jak to je u mě :wink:, koupil jsem si X360 na parádní hry (ano, které jsou i na PS3 :) ) a za cca 2 roky? :roll: Až bude rozšířené Blu-ray kupuji PS3 jako herní konzoli/přehrávač Blu-ray :)

Jinak starší X360 měly problémy, většina z nich klekla, ale novější už jsou OK :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 15:20

PC píše:Zrovna se chci jednoho ixa zbavit. Takže pokud bys měl zájem. Sám za sebe bych ti poradil (protože jsem fér) vyhni se téhle konzoli véééélkým obloukem. PS-3 je 1000x lepší s 100x jistějšími SONY only hrami... Elite určitě NEBRAT !(Přesněji - Xbox nebrat vůbec.) Když stolní konzoli tak SONY !!!!
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod deadric1 26. 3. 2008 15:21

->Wlashack: me v JRC (v Praze v Tescu) doporucovali zase PS3 :D
Jinak, ze by bylo na reklamaci vic PS3 nez Xboxu 360? Trochu...zvlastni :)
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 15:32

PC píše:...40GB Pé es tři..../quote]
Právě tou 40GB verzí to Sony u mne pohnojila :evil: Dobrá, řeknu, že si koupím 40 GB PS3 a LCD TV, aby ty hry dobře vypadaly...a já mám PS2. A co s ní? Na LCD vypadá HNUSNĚ a 40 GB PS3 nemá zpětnou kompatibilitu. Na PS2 mám hry, které hraju desítky a stovky hodin a mooooc mě baví. To mám tu mašinu i s těmi svými srdcovkami VYHODIT kvůli naleštěnýmu kusu plastu??!! :evil: :evil: :evil: :x :evil: :evil: Kdyby byla PS3 se zpětnou kompatibilitou, nebyl by problém (předpokládám, že PS3 přepočítává obraz z PS2 her do HD rozlišení, aby to na LCD dobře vypadalo)... takhle bych musel technické špičce (PS3) obětovat kus svého hráčského srdce (PS2)..a to se mu VŮBEC nechce! Takže lepší 60 GB PS3 než 40 GB PS3...a ještě lépe XB360 ideálně z nové, spolehlivější, série :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod deadric1 26. 3. 2008 15:38

Torham píše:takhle bych musel technické špičce (PS3) obětovat kus svého hráčského srdce (PS2)..a to se mu VŮBEC nechce!C/quote]

A kdyz si koupis Xbox 360, tak ten kus srdce nebudes muset obetovat? :)
deadric1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Wlashack 26. 3. 2008 15:40

deadric1: Vidíš to :) Já jen napsal co zase řekli mě v Brně :) Každý pes, jiná ves.

Torham: Svatá pravda. Také mám na PS2 své oblíbené kousky, kvůli kterým si PS2 určitě nehám, minimálně do doby než budou mít svého nástupce na next gen.Kdyby měla PS3 zpětnou kompatibilitu, měla by u mě velké plus a možná bych ji dal přednost, takhle půjdu asi pro XBX.
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 26. 3. 2008 15:43

Torham: ty tu píšeš, jak by ti někdo PS3 vnucoval...vyhovují ti více hry na X360, tak ji kup, když tě víc lákají PS3 hry tak ber PS3

Torham píše:Dobrá, řeknu, že si koupím 40 GB PS3 a LCD TV, aby ty hry dobře vypadaly...a já mám PS2. A co s ní? Na LCD vypadá HNUSNĚ a 40 GB PS3 nemá zpětnou kompatibilitu. Na PS2 mám hry, které hraju desítky a stovky hodin a mooooc mě baví. To mám tu mašinu i s těmi svými srdcovkami VYHODIT kvůli naleštěnýmu kusu plastu??!! :evil: :evil: :evil: :x :evil: :evil:-/quote]Proč by si měl něco vyhazovat?? Však můžeš hrát na více konzolí...
nquote="Torham"]Takže lepší 60 GB PS3 než 40 GB PS3...a ještě lépe XB360 ideálně z nové, spolehlivější, série :)//quote]
Aha, takže když budeš mít X360 tak PS2 nemusíš vyhazovat, ale když si koupíš PS3 tak ti nic jiného nezbyde?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 15:45

deadric1 píše:
Torham píše:takhle bych musel technické špičce (PS3) obětovat kus svého hráčského srdce (PS2)..a to se mu VŮBEC nechce!C/quote]
A kdyz si koupis Xbox 360, tak ten kus srdce nebudes muset obetovat? :)
Nebudu. Protože mne nebude nic tlačit do upgradu televize...navíc je tu možnost připojit XB k monitoru u PC (u PS3 je to sice tako možné, ale PS3 je KRÁVA veliká a XB lze se stojánkem postavit na výšku --> minimální prostorové nároky 8) ). Navíc XB360 u mne vítězí hrami a cenou :wink:

Majklbig: No můžu. Ale kraď ten čas na x konzolí + PC :lol: Dvě konzole mi budou bohatě stačit...PS2 + něco next-gen...spíše ten XB360. Online stejnak hrát nebudu a PS3 u mě teče cenou a (zatím) hrami. Takže... 8)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Majklbig 26. 3. 2008 15:52

Torham: jako v pohodě, já proti X360 nic nemám, spíš naopak, jen nechápu některé argumenty
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 26. 3. 2008 15:52

Čtyřicetigigovka je EU specialitka, v USA a Asii se prodávají i další verze, spekuluje se že časem dorazí i sem.

Ano, špajzák a já jsme si koupili ranné verze v dobré víře (ačkoliv jak jsem pochopil tak špajza měl Elitku)že jde o kvalitní kus HW, já ještě navíc zblbý kampaní PC gaming is dead. Pozdě jsem pak brečel že PC nemám a nemůžu hrát PC hry... Jestli jsou nové konzole spolehlivé nebo ne to je mi fuck. Já mám starou konzoli, ne novou. Spolehlivé měly být jak staré tak nové a když MS věděl že staré spolehlivé nejsou měl je nešťastným zákazníkům zdarma vyměnit. Jenže to je MS a ještě navíc pro něj EU končí v Německu... Ať se jde bodnout. Pokud by Sony udělala ještě trošku odrbanější verzi pé es tři (jak se spekuluje - bez wi-fi a jen s 20GB diskem) tak by mi to vůbec nevadilo. Holt kdo chce může si sehnat 60GB a kdo nechce tak tomu stačí 40GB. I 40GB je pořád lepší než xbox jakékoliv verze. Je na něm GT5Proloque. Na úchylná manga Nippon RPG prdí pes... V Japonsku se ixo prodává mizerně, takže Japoncům je nějaká ethernal sonata ukradená... Kdyby nebyla tak by si všichni koupili ixo. Však ona Sonka ty JRPG mít bude taky a třeba i lepší. Je to jako s uzeninama-buď si koupím párek ze separátu nebo pravou sušenou šunku z masa. Buď si koupím xcrap (mnoha nevýhodami, hrozbou banu za uvedení falešné adresy při registraci xbox live,placeným mulťákem a šílenou poruchovostí nebo sonku na kterou vychází hry pomaleji ale je spolehlivější, stále vylepšovaná a a má podporu v ČR a za MP nedáte ani korunu...) Xbox nebrat ! Proděláte na tom gaťata a budete ho reklamovat pořád dokolečka.

PS-3 jde taky postavit na výšku já ji tak měl tak kde je problém ? Dokonce už je snad v prodeji DS-3 s vibracema... Nechápu jak někdo může po těch všech průserech vůbec uvažovat o ixu na zapádě se prý už moc neprodává, je to krám... Ale budiž, každému co jeho jest, já tě přemlouvat nebudu, měl jsem obě konzole, kvůli prachům jsem dal před rokem pé es tři pryč (měl jsem ji jako jeden z vůbec prvních lidí v ČR a Ixo konečně taky) a už bych si xbox nekoupil. Určitě ne za tu cenu co je dneska, ta konzole má hodnotu tak dva tisíce... Počkej až se něco pos.... tak se těš na ochotnou podporu xbox linky :D :D :D Hlavně nechoď na live, když se ti xbox rozbije tak můžeš dopadnout jako dark one ;) kterýmu neuznali prej záruku protože byl na livku a livko v ČR není ofiko...Už jsme napsal xXx argumentů proti xboxu a nechci je opakovat ale je to opravdu nikoliv špičkový ale zmetkový výrobek.
Naposledy upravil PC dne 26. 3. 2008 16:02, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 15:55

Majklbig píše:Torham: jako v pohodě, já proti X360 nic nemám, spíš naopak, jen nechápu některé argumentyr/quote]
No..ber to tak, že někdy doost divně píšu :mrgreen: :oops: PS3 nezatracuju, ale zatím mě nemá co nabídnout (FF XIII bude až za rok a 10k do ní rvát nebudu), zatímco XB mi nabídne dobrou cenu (6k Arcade, 7k Premium) + dobrý & zajímavý hry (výčet výše :) ).
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 26. 3. 2008 16:06

A jako bonus vysokou poruchovost, hoblování DVD, nekompatibilitu kabelu ke zdroji(který se ani nedá v případě ztráty/poškození ani koupit ale musí se objednat z MS do 14 dní... Neochotnou technickou podporu, nefunkční live, placený mulťák... Varuju tě - nekupuj xbox, je to šmejd. Radši si počkej chvíli na sonátu pro pé es tři než zplakat nad vejdělkem v případě koupě tohodle šmejdu...
Naposledy upravil PC dne 26. 3. 2008 16:08, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 26. 3. 2008 16:07

PC píše:Na úchylná manga Nippon RPG prdí pes..../quote]Tak..k tomuhle se raději nevyjadřovat...jinak by museli zasáhnout modi..rozhodně to nemáš v hlavě OK :evil: Řekni mi NE-JRPG, které je působivější než vi]Final Fantasy[/i] hry, které má originálnější a zajímavější námět než ni]Eternal Sonata[/i] a které je epičtější a velkolepější než
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 26. 3. 2008 16:11

Zaklínač. Zaklínač je lepší než jakékoliv japonské RPG.

Fajn chceš šitboxe tak si ho kup. Spekulovat jestli budou na japonskou konzoli japonská erpégéčka je úchylné protože je jasné že budou. Ale ne abys pak tady brečel že ti odešla mechanika, že máš rudej kruh smrti, že ti nejde to a ono, že na tebe byli na xbox lince zlí... Hlavně si nekupuj arcade, protože disk na ten krám stojí tři litry..Wi fi antéka taky tři, ovládání na televizi 800Kč .Hodně lidí xbox mělo a rádo se ho zbavilo.

Mám známé v jednom velkým krámě s hrama a prý už měli na reklamaci VŠECHNY xboxy co prodali. Všechny - chápeš ? 100% !!! Sony asi dvě...

Hmm, no eternal sonata na pé es tři bude buď stejná anebo - což se dá čekat o trochu lepší protože ji dělají Japonci na japonskou konzoli.
Naposledy upravil PC dne 26. 3. 2008 16:20, celkově upraveno 3
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka