X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dark_one 12. 2. 2008 17:28

_DAVE_ píše:Jen nekteri experti budou porad brblat svou..

tjn, hlavne ten jeden :)

btw. proc jsou v PC verzi pozustatky nastaveni z Xboxu 360, kdyz ta hra byla od zacatku delana pro PC jsou to vlastne dve ruzne verze a jen nahodou vypadaji stejne?
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 12. 2. 2008 19:09

Ja nevim co je na tom tak zajimaveho. Proste zacli delat na tom co meli pod DX9, a az meli funkcni kit z X360 udelali na nej jadro enginu a veskera data portovali a pak dale upravovali podle potreb konzole.
Proc jsou v PC verzi nejake moznosti volby promennych ktere se tykaji Xboxu netusim, ale neprijde mi na tom nic zvlastniho.

PS: A proc je proboha pro tebe tak dulezite, aby prvni na cem byl TES4 vyvijen byl X360? Ma to nejaky hlubsi vyznam?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 12. 2. 2008 19:28

Pro me to zas tak dulezite neni, jenom jsem nekoho opravil, kdyz tvrdil, ze Oblivion je port z PC na Xbox.
Pritom je to ocividne naopak. Oblivion ma konzolovy interface a v PC verzi jsou spatne zakryte pozustatky Xbox 360 verzi, coz odpovida na otazku, pro kterou platformu byl Oblivion delany a na kterou byl narychlo portnuty.

A tohle cele by skoncilo jedinou moji poznamkou "Oblivion je port z Xboxu 360 na PC", kdyby ses proti tomu nezacal zurive ohanet.
Takze proc je pro tebe tak dulezite, ze Oblivion nebyl vyvijen nejdriv pro Xbox 360? Po hlubsim vyznamu se ptat nebudu. :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 12. 2. 2008 21:32

Jak uz jsem rekl, roce 2002 kdy zacala tahle hra vznikat, se jen vedelo ze bude i pro konzole. X360 (rikali jste tomu tenkrat X-box2) byl jeste na rysovacim prkne.
Prvni screeny z roku 2004 jsou evidentne z PC verze, (poznas to podle formatu 4:3) tvurci to sami uvedli.

Preber si to jak chces. Ale moc sanci ti nedavam.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Paar 13. 2. 2008 00:30

pokud to chapu tak, oba to myslite spravne, ale oba zaroven neco jineho.

_DAVE_ narazi na to, ze vyvoj zacal na PC, jelikoz zadny X360 devkit ani neexistoval. nevyvraci ale to, co tvrdi Dark.

Dark_one narazi na to, ze hra prvne vysla na X360 a az pak na PC. tak to je, treba jen podle interfacu, na ktery narazis.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 2. 2008 08:53

Hra vysla soucastne, recenze vychazely prakticky +/- mesic.

Cely problem tkvi v tom, ze Dark skalopevne tvrdi, ze Oblivion byl celou dobu pripravovan na X360, a naposledni chvili byl portovan na Windows.
Asi by z Oblivionu chtel mit dalsi RE4, ale to je jeho vec.

Ja jsem vyvoj tehle hry sledoval vic nez pozorne, protoze to bylo od vyjiti prvnich obrazku to bylo RPG cislo jedna.

PS: neresme to, tady nejde o nic jineho, nez to, aby Dark rekl "cerna" kdyz ja reknu "bila".. Tema neni podstatne, jde mu ciste o tohle.
Naposledy upravil _DAVE_ dne 13. 2. 2008 09:36, celkově upraveno 1
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Paar 13. 2. 2008 09:32

no aspon ze nespadl meteorit a porad zijeme :)
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 2. 2008 09:35

Vsak jo souhlasim.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 2. 2008 10:47

sega.maniac: tak jak jsme resili ty GamerPicture, tak jsem nasel tohle:
http://www.mygamercard.net/gpscout.php :)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 2. 2008 14:50

Tak AITD 5 bude fakt famózní hra...podívejte se na tech demo http://xlive.cz/news.php?extend.2739
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 18. 2. 2008 11:33

Zdravím všechny milovníky skvělé konzole Xbox 360. Miluju psaní, tudíž jsem se včera rozhodl, že si založím blog s recenzemi her na Xbox 360. Rád bych znal váš názor :wink:

Stránka je: http://www.sephiron.blog.cz
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 18. 2. 2008 11:49

Skvělé konzole ? ;) Blog máš pěkný !
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 18. 2. 2008 11:54

Rozhodl jsem, se zvláště po Pražském srazu svého ixa definitivně zbavit. Nechci za něj více než 5k. Pouze k osobnímu odběru v hl.m. Praze ! (K poslání poštou mě nikdo neukecá je to marný, je to marný - je to marný.) Takže jestli někdo ixo chce, nechť se ozve !

AVŠAK PAMATUJE - POŠTOU NEPOSÍLÁM !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 18. 2. 2008 12:21

PC- pro mě skvělé :wink: Díky za pochvalu. Btw- to máš Premium verzi? Já se ptám čistě ze zvědavosti, xko mám. Ale ta cena, za kterou to nabízíš...hmmm... Věřím, že by si pro to do Prahy přijeli lidi klidně až ze Znojma :lol:
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 18. 2. 2008 13:12

Ano, mám.
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka