X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod panTadeas 22. 1. 2008 08:36

Uzivatel:
Kameo si urcite poridim a to jsem ani nevedel, ze se da hrat ve dvou.
O Guitar Hero premyslim. Jak je to tam s multiplayerem? Kdyz bych si koupil ten bundle s kytarou, tak muzeme hrat nejak na stridacku? Vim ze muzou hrat dva zaroven, ale s jednou kytarou to asi moc nepude...
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 22. 1. 2008 08:57

panTadeas: ja jen vim, ze tam je, ale protoze jsem hudebni antitalent, tak jsem se o to zas tak hluboce nezajimal ... ale myslel jsem spis na dve kytary.
Dalsi moznosti by mohl byt Rock Band, kde jsou krom kytary i dalsi nastroje, ale je tam i mikrofon, takze minimalne tahle cast by mohla byt pristupna i pro lidi, kteri by nastroj nezvladli.
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 23. 1. 2008 09:14

Lepus píše:no kameo bych nezminoval u toho ovládaní sem chvylama tekl a vcelku to trvalo :roll: než sem to dostal do krver/quote]

Měl jsem to podobné, ač hru dělali mí oblíbení RARE.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 23. 1. 2008 09:17

Jinak makám na Assassin Creed, naprosto úchvatné dobové zasazení, o grafice netřeba mluvit, jen se dostávám k bodu, kdy se mi začínají jednotlivé úkoly slejvat..

Tvrdý sci-fi Mass Efect jsem odložil, prozatím! nechytlo mě...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod AlienX 23. 1. 2008 09:27

dr.miša";[quote="Lepus píše:no kameo bych nezminoval u toho ovládaní sem chvylama tekl a vcelku to trvalo :roll: než sem to dostal do krver/quote]

Měl jsem to podobné, ač hru dělali mí oblíbení RARE.
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 23. 1. 2008 16:13

[quote="dr.miša";
Tvrdý sci-fi b]Mass Efect [/b]jsem odložil, prozatím! nechytlo mě..../quote]

mna to zo zaciatku tiez nechytlo, ale daj tomu sancu ... Bombova hra! :)
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 24. 1. 2008 18:36

Lost Odyssey je venku. A taky demo DMC4. Sice jsem si aktivoval Gold, ale stáhnout mi to DMC nejde, tak asi až zítra.
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 24. 1. 2008 18:57

Eso Rimmer: dalsi, ktere nejde stahnout? :roll:
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 24. 1. 2008 19:17

uzivatel_cz: Proč nejsi pod nickem uzivatel? :D
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sega.maniac 25. 1. 2008 04:55

protoze je doupe...... no radsi at ti to povi sam. me by teda docela nastvalo prijit takhle o nick :x jako mod bych mu stim pomoh.

Jinak vim ze je to blbina, ale docela me prekvapuje, ze jde volne rippovat CD s hudbou na HDD i bez PC. kdyz sem kdysi kupoval bazar Premium, myslel sem ze to ten typek natahl pres pocitac. Takhle si pak jeden muze zajit do pujcovny a zaplnit tim celej harddisk.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod DaveMax 26. 1. 2008 12:59

Kdyz jde bez problemu ripovat cd, tak uz rovnou mohli povolit kopirovani mp3 na hadr treba z karty nebo z prehravace.
Jinak co je vsechno potreba k nahrani hudby z PC do X360? Sem cet, ze se to dela pres WMP 11 nebo Zune, ale to bude asi jen streamovani. Winamp ma ted nove taky nejakou funkci Winamp Remote, kde je zminka o X360... A jak je to se zapojenim? To musi byt spojeno primo PC k X360 nebo by to melo jit i pres router? Me totiz WinXP vubec nenasly X360 v siti, narozdil o segrinych Vist :?
A man builds.
A parasite asks "Where is my share?".
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 1. 2008 13:49

DaveMax: XP to v siti asi nenajdou, ale resi se to bud pomoci prave WMP11 a kdo ho nema z nejakeho duvodu rad, tak muze sahnout po starsim Windows Media Connect, i kdyz to mozna ma omezene funkce, nevim ... streamovat jde i video
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DaveMax 26. 1. 2008 14:45

A kdyz budu streamovat video, tak to bude prehravat Xko? Mam totiz celkem slabej comp a HDcka s bitratem 8000+ sem mi sekaj, tak jestli by pomohlo streamovani do Xka.
A man builds.
A parasite asks "Where is my share?".
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 26. 1. 2008 15:01

->DaveMax: mam PC na kterem mam win XP propojene s Xboxem 360 (pres router) a streamovana videa (zkousel jsem jen wmv) mi jedou vsechna bez problemu, i s vysokym bitratem a vysokym rozlisenim.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 1. 2008 15:16

DaveMax: jo, melo by to jit ... ja jsem si takhle prehraval nektera .wmv s vysokym bitrate, ktere moje PC uz moc nezvladalo a na Xboxu to bezelo krasne plynule ... v podstate se posilaji do Xboxu data z PC, coz je celkem nenarocne, a az Xbox pocita samotny obraz (ale nezapomen, ze vyber kodeku je stale jeste castecne omezeny hlavne snad pokud jde o zvuk)
stejne jako Dark_one to mam pripojene pres router
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka