X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Hurricane 21. 1. 2008 18:12

Dnes ma Mass Effect pekne nastval ... Ked som opistil Maka, aby som sa blizsie pozrel na najdeny mineral, ale zasekol som sa v nom ... Normalne som z neho nemohol vyjst, nepohlo nic len load zo zaciatku. Potom ked som druhy krat opistil Maka, aby som zas nieco preskumal, tak som spadol do jamy, z ktorej som sa splhal asi 30 minut, aj tak som z nej nevysiel ... Zasa load ... mal som nehorazne nervy ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Lepus 21. 1. 2008 18:13

no kameo bych nezminoval u toho ovládaní sem chvylama tekl a vcelku to trvalo :roll: než sem to dostal do krve
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod DaveMax 21. 1. 2008 18:21

Hurricane píše:Dnes ma Mass Effect pekne nastval ... Ked som opistil Maka, aby som sa blizsie pozrel na najdeny mineral, ale zasekol som sa v nom ... Normalne som z neho nemohol vyjst, nepohlo nic len load zo zaciatku. Potom ked som druhy krat opistil Maka, aby som zas nieco preskumal, tak som spadol do jamy, z ktorej som sa splhal asi 30 minut, aj tak som z nej nevysiel ... Zasa load ... mal som nehorazne nervy ...

Neco podobnyho se mi taky stalo, Sheppard se mi zasek primo v ty vlajce, ktera oznacuje vydolovanej mineral a pak se jeste jednou zasek jen tak na miste :? samy loady...
A man builds.
A parasite asks "Where is my share?".
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 21. 1. 2008 18:25

Hurricane: me se take postava jednou o neco zasekla ... zkusil jsi ulozit hru v zaseku a loadnout? me to tehdy pomohlo

ale spadnout do jamy ... :lol:
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 1. 2008 19:03

Me se Sheppard prekvapive nezasekl nikdy. Ale jednou se mi povedlo prevratit Mako na strechu (ano, jde to :D)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 1. 2008 19:18

Mozna uz jsem se na to ptal, ale uz si nepamatuju, co mi bylo odpovezeno :)
Kdyz si pustim na Xboxu 360 hru z puvodniho Xboxu, pojede upscalnuta nebo v puvodnim rozliseni?

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Uživatel 21. 1. 2008 20:13

Dark_one: mne napoprve take ne
me s tim Mako musela pomoct ta velka obluda

uvidis, ale asi by tam mel byt minimalne nejaky upscale
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 1. 2008 20:25

->Uživatel: prave, ze ne...stalo se mi to nekde na rovine (jsem sikovny :D), nejak jsem naskocil, najel jsem na stenu a byl jsem na strese :)
Dalo se z toho ale dostat bez problemu, jen kamera delala silenosti, hra s touhle polohou Maka evidentne nepocitala :)

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DaveMax 21. 1. 2008 20:52

Kdyz sem tedka videl videorecenzi na ME, tak tam byly nejaky zabery s Ashley, ktery sem tam jeste nemel :-D jak ji teda dostat do postele? Je na to nejakej spesl postup pri konverzaci?:-)
A man builds.
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 21. 1. 2008 20:59

DaveMax píše:Kdyz sem tedka videl videorecenzi na ME, tak tam byly nejaky zabery s Ashley, ktery sem tam jeste nemel :-D jak ji teda dostat do postele? Je na to nejakej spesl postup pri konverzaci?:-)

tiez som nato myslel , ale zatial som ja osobne na nic neprisiel ... :roll:
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 1. 2008 21:07

To nechci spoilovat...nechte se kuci prekvapit :)

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DaveMax 21. 1. 2008 21:16

Ok, vedeni, ze to jde me "uspokojilo" :lol: jde i s nejakou jinou? Treba s tou Asari holkou v Citadele, co predpovida osud nebo s Liarou? :-)
A man builds.
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 21. 1. 2008 21:31

DaveMax: tak sakra, hrajes to ty nebo my? :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 21. 1. 2008 21:40

jj nehovorte nic, hlavne ze vieme ze sa to da ...
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod DaveMax 21. 1. 2008 21:50

Ok, ok, uz mlcim :-) jen ze kvuli tomu bylo tolik (zbytecnyho) povyku a me to pri prvnim hrani ani nepotkalo
A man builds.
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka