X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Uživatel 18. 1. 2008 01:23

Dark_one: pres VGA muze byt celkem problem 50Hz, takze jestli obcas hrajes neco z prvniho Xboxu, tak by to mohlo byt minimalne nepohodlne
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 18. 1. 2008 01:32

Dlho som nadtym rozmyslal,ze nacom hravat.Nakoniec som sito vydedukoval:ze hra to plne podporuje,telkac to dokaze upscalnut 1:1(problem by nastal,kedy to telkac nekvalitne prezentoval,ftedy je nativ jedine riesenie,ale vraj tieto samsungy to zvladaju fpoho)Zobrazuje hustejsie pixely,je ich viac,co zakonite ponuka ostrejsie alebo hustejsie textury,aj ked okom malo znatelne...Keby to hra,konzola,telkac neponukali a nezvladali dajme tomu,ale Preco sa myslis ze 720p je pre teba lepsia volba,ked mas fullHD?Skusal som ajto ajto a fakt ftom rozdiel nieje moc viditelny ale necham si poradit :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 18. 1. 2008 02:56

Tak pokud ma nekdo Full HD, tak jasne nej je 1080p :) jenze Dark ma klasic HD, dnesni standart 1366x768 tam je treba nastavit 720p (u her). Uz sme to tu resili mnohokrat, ono to sice moc rozeznat neni, ale pokud bys udelal rozbor obrazu, tak pri 1080i dostanes jemne ruseni.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 18. 1. 2008 04:02

Zle som ta pochopil,myslel som,ze TY na Tvojej fullHD nastavujes 720p...Nechame to tak,riesme HDready 720p VS 1080i=riesi sa to stale dokola,ale kopec ludi si stale nieje istych,tak pridam,co som sa dozvedel:

720p zobrazuje plnych 720 liniek pri 24 az 60 FPS,1080i zobrazuje rozpolenych 540 liniek pri 50 az 60 FPS,alebo 24 plnych 1080 liniek...Cize ked sa nastavi telka na 1080"interlaced" liniek uklada prvych 540 liniek do nejakej pamete,pride druhych 540 liniek "zosije" to dokopy a prednese completnych 1080p naraz.1080i zobrazuje viac detailov ako 720p na ukor nizsej refresh rate a artefakty pri pohybe...

Ten samsung zvlada tento proces dostatocne,tak nevidim dovod na 720p (zatial) a ostavam pri 1080i :)
http://en.wikipedia.org/wiki/720p#720p_versus_1080i

Mozno to niekomu pomoze :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Dark_one 18. 1. 2008 07:07

To jste mi tedy pomohli...tak jak, 720p nebo 1080i? :D

->sega.maniac: je fakt, ze jsem si vcera poustel par her a oproti moji stare 55 cm CRT TV to bylo jiny kafe...ale nevim, nevim, Forzu 2 zkusim, ale velkou sanci bych ji nedaval ;)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod panTadeas 18. 1. 2008 08:05

2Dark:
Taky mam tuhle telku, je super :-)
Ja mam arcade verzi, pripojenou pres HDMI kabel a zkousel jsem jak 720p tak 1080i. Zadnej rozdil jsem nezaznamenal (mozna se mi 720p zdalo malicko plynulejsi, ale mozna to je jenom pocit), tak tam mam nastaveno 720p.
A naprosta spokojenost...
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 18. 1. 2008 09:40

[quote="Uživatel";Dark_one: pres VGA muze byt celkem problem 50Hz, takze jestli obcas hrajes neco z prvniho Xboxu, tak by to mohlo byt minimalne nepohodlne[/quote]
jj kdyz chci hrat Halo 2, tak musim prehodit z VGA kabelu na cinche :)

jinak Darku - vitej ve svete kvalitniho obrazu, ted uvidis ze Forza je hezci jak GT5 :)
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 18. 1. 2008 10:17

hrtak: prave Halo 2 ale snad podporuje 60Hz, ne?
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 18. 1. 2008 10:40

panTadeas píše:2Dark:
Taky mam tuhle telku, je super :-)
Ja mam arcade verzi, pripojenou pres HDMI kabel

joo, HDMI, to mi zapomneli do Xboxu namontovat :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kirby64 18. 1. 2008 16:00

hoj chcem sa spytať chcel som si stiahnuť burnout3 ale napisalo mi že to nejde že mam zly region mam rakuske live konto ked som v nadstaveniach xboxu menil rôzne regiony a stále nič tak to už nebudem môcť nikdy stiahnuť alebo mam skusiť si spraviť iné live konto trebars usa alebo uk?? prosim poradte mi dakdo
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod DaveMax 18. 1. 2008 17:11

Zkus UK, s tim mi to slo ;-)
A man builds.
A parasite asks "Where is my share?".
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 18. 1. 2008 21:13

Davemax: no stim zas nejde Mortal kombat 3 :x (taky zahada :) )

Pokud by nekdo chtel, tak v Prestu ve Zlatnicke ulici maji X360 verzi Burnout Paradise za 1598 Kč tušim, dnes sem tam na ne primo koukal.

Jedna se o Aj verze, ty jsou vzdy driv. (stejne jako u Prostreetu)

link: http://www.hry-presto.cz/
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod DaveMax 18. 1. 2008 22:30

Nj, me ted spis sere, ze mi nejde sosnout demo The Club :? Turok doufam pujde.
Jinak na ten Burnout se nehorazne tesim, sem se rozmyslel, jestli pro nej dneska sjet do Playcentra nebo ne :-D
A man builds.
A parasite asks "Where is my share?".
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xb0x 19. 1. 2008 03:52

ohledne ms bodu co jsem kde vycetl tak je to fuk jake pouzijete.
Je fakt, ze rada lidi ma USA profil kvuli levnejm bodum.

ohledne kreditky - pokud mate profil usa, automaticky se do nakupovani zadava zemen puvodu usa = kreditka ma spatne info
existuje ale sluzba http://www.payhelp.cz ktera vam za 10% pujci kreditku na platby v USA :)
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 19. 1. 2008 09:58

a môžu to dako v microsofte zistiť ked mam viac profilov na rôzne krajiny trebars ked mam aj us konto aj uk ?
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka