X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Hurricane 16. 1. 2008 21:56

Teraz hram Mass Effect a musim povedat ze som s tej hry hotovy ...
Zo zaciatku ma vobec nebavila ... nejak som v tom bol strateny ... Ale teraz mam odohrane nejake 4 a pol hodiny a chytlo ma to nehorazne ... dobry pribeh, ale suhlasim so Segacom, keby to bolo v CZ bola by to pecka.
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod p.e.t.i.k. 16. 1. 2008 22:36

Proto si ME ještě nekupuju a vyčkávám jak to dopadne s tou PC verzí. Pokud bude v češtině tak si připojim x360 gamepad k PC a jedu :-). To mi za to čekání stojí.
Ah, we are all heroes: You and Boo and I... Hamsters and rangers everywhere REJOICE!!!
What can change the nature of a man?
Nedávejte vědcům páčidla !!!
p.e.t.i.k.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 16. 1. 2008 23:16

Eso Rimmer píše:Dark_one:
A představ si, že někdo to nehraje vůbec. :) /quote]

S takovymi lidmi se nebavim 8)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DaveMax 16. 1. 2008 23:38

ME je sice pecka, ale to (ne)nacitani textur a framerate jim neodpustim :-(

Jinak bych mel par dalsich otravnych otazek ohledne konvertovani videi pres MediaCoder:
1) Mam film, kterej obsahuje dva dabingy. Original. soubor (.mkv) mi BSPlayer prehraje v ENG a WM Player v FR (nechapu). Problem je v tom, ze po sestihodinovym konvertovani zjistim, ze vysledny .avi kazdej prehravac prehraje v FR :-( otazka je, je nekde v MediaCoderu moznost vyberu mezi dabingy?

2) Dal by me zajimalo, jak nastavit v tehlech Xvidech 5.1 zvuk, aby to prehravalo Xko. Vzdycky nechavam nastaveni Encoder - LAME MP3 a Channel - Stereo. Pri nastaveni Channelu na "5.1" mi to Xko nechce prehrat. Otazka teda je, jestli je spatne nastaven Encoder (je tam mrte moznosti) nebo je to v necem jinem.

Za kazdou pomoc budu vdecnej :-)
A man builds.
A parasite asks "Where is my share?".
Andrew Ryan, BioShock
DaveMax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 17. 1. 2008 01:27

Dave-> 1) jsou tam dve zvukove stopy, v BSplayeru by to melo jit prepinat (prave tl. menu -> Zvuk -> Zvukove stopy) co se tyce Media Coderu tak nevim :). 2) Co vim, tak Divx snad 5.1 neumi, kodovat bys mel do AAC
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 17. 1. 2008 03:09

DaveMax:k 2) aky mas encoder?To znie ako by nepodporoval zvukovu stopu pri prepnuti na 5.1,ked nechas to iste na stereo 2.1 tak hra??Lenze mam pocit,ze od toho je encoder :) aby prerobil akykolvek format co hra v 2.0/2.1 na 5.1/7.1 s efektami :) inak nemam sajnu,ty konvertujes tie DiviXi?Skus to viac popisat.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod ghuul 17. 1. 2008 08:49

[quote="Uživatel";takze v Evrope plati jen evropske body, v Americe jen americke ... [/quote]

No zkusim nakoupit UK, jelikoz i ID jsem nastavil jako UK a uvidime jak dopadnu. V nejhorsim pridu o 600,- v nejlepsim pripade mi to ani neveme kreditku...
ghuul
First Blood

Odeslat příspěvekod hrtak 17. 1. 2008 08:56

kreditkou to nedelej, bloknout ti ucet (bo mas CZ kartu) na xbox live
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 17. 1. 2008 09:08

ghuul: jak pise hrtak, kupovat to kreditkou primo od Microsoftu pres LIVE je dost risk ... ja myslel, ze chces koupit z nejakeho UK shopu nebo treba primo pres ebay, tam se to MS nedovi, takze s tim nic moc neudela ... ostatne asi vsechny kupony prodavane v CR jsou asi sedy import ze zemi, kde je LIVE podporovan, coz je mozna jeden z duvodu, proc neni cena uplne optimalni
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ghuul 17. 1. 2008 10:21

Chtěl jsem to nakoupit přes nějaký online co jsem našel, ale tam to zařvalo že nejsem suppported, takže stejně zbývá už jenom nakoupit přes "kupóny" a to se dohodnu s kamošem v UK ať mi to tam veme z Amazonu. Tohle je fakt ultimátní pruda, zlatý Sony s PS :-)
ghuul
First Blood

Odeslat příspěvekod Dark_one 18. 1. 2008 00:05

Tak jsem se stal stastnym majitelem LCD TV Samsung LE32S81B (81 cm uhlopricka...sexy 8))

Mam par dotazu...i kdyz moje TV podporuje jen 720p, muzu si zapnout 1080i...takze je lepsi mit 720p nebo 1080i? Pripada mi, ze oboje vypada stejne :)

A dalsi dotaz - vyplati se kupovat si VGA kabel? Resp. vypada obraz nejak vyrazne lip nez pres HD komponentni kabel, ktery jsem dostal s X360 Premium?
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kirby64 18. 1. 2008 00:09

rozlišenie je lepšie ked si daš to ktore ma tvoja tv ako realne rozlišenie v pixeloch ak ma 720p tak potom tých 1080i je len nativný upscaling to znamena že maš trochu z obrazu orezane .

vga a komponent je to iste len vga sa da aj pripojiť na monitor ale zase nema digitalny audio vystup
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 18. 1. 2008 01:02

Dark: Na hry si nastav 720p, je to vhodnejsi.

Ty kabely jsou takrka totozne ovsem s VGA kabelem dosahnes pry jeste krapec lepsiho obrazu nez s componentnim, ale jako vyuziti se pouzivaji spise k monitorum, jen kvuli LCD TV bych do toho nejspis neinvestoval.

Jo a malem bych zapomnel, kdyz uz mas konecne takovou tv, tak si tam dej Forzu 2 a zpytuj svedomi :lol:
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 18. 1. 2008 01:10

Ked das "Just scan"=1:1 pixel upscalling takze 1080i ma presne tu istu velkost ako 720p,cize nieje "orezany" :) osobne preferujem 1080i aj ked mam len HDready predsalen je tych pixelov viac 8) inak gratulujem...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 18. 1. 2008 01:17

720p na hry lepsi i kdyz ono to okem skoro poznat neni, ale je to tak. Vazne.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka