X360 Club

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Uživatel 14. 1. 2008 19:18

Hurricane: stejne, jestli treba pojedes na dovolenou a xbox nebudes pouzivat, tak jim to tam snad radeji posli
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod panTadeas 15. 1. 2008 07:25

Muzu se jenom zeptat - Jak pres ovladac otevru mechaniku?
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 15. 1. 2008 09:16

Nesmis mit vlozenou hru, pak najedes v menu uplne dolu, kde je symbol mechaniky (normalne je tam nazev hry) a klepnes :)
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod panTadeas 15. 1. 2008 09:27

Aha, ja tam mel dycky hru, kdyz jsem to zkousel a divil jsem se, ze kdyz jde zavrit, ze nejde pres ovladac otevrit... Diky
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 15. 1. 2008 23:18

hrajete nekdo GOWy? Nesestavime doupe team? :) http://xlive.cz/news.php?extend.2583
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 15. 1. 2008 23:49

hrtak: nehraju a kdyz jsem hral, tak jsem za mnoho nestal ... zkus treba kirbyho
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 16. 1. 2008 00:46

Hurricane píše:Mam jeden problem: Vzdy ked zapnem Xko, a chcem otvorit mechaniku tak mi ju jednoducho neotvori ... V dashboarde mi pise opening a potom loading ci co ale mechanika sa neotvori, ako keby sa o nieco zasekla. Ked ju skusim otvorit druhy krat tak uz to ide ... Zo zaciatku mi to robilo len ked som otvaral mechaniku cez ovladac, ked som otvoril manualne tak v pohode. Ale v poslednej dobe mi to robi stale...

Si na to jeste matne vzpominam, musis to tlacitko eject zmacknout dele a jakoby vic.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod ghuul 16. 1. 2008 12:50

Chlapi nakupujete tu někdo M$ body ? Hlavně by mě zajímalo, jak je to s nákupem v zahraničí, jelikož kupovat předražené bodíky v CR se mi moc nechce. Dost stačí, že kurz v podstatě neupravují, takže nejvýhodnější je nakoupit za dolary, ale i kdybych kupoval v UK, tak pořád mě to vyjde o 50% levněji než od lokálního prodejce (600,- vs 899 za 2100b je přeci jenom sakra rozdíl...). Předpokládám, že by to mělo být jedno, kde a jak nakoupím, ale třeba se pletu...
ghuul
First Blood

Odeslat příspěvekod Uživatel 16. 1. 2008 15:21

ghuul: ruku do ohne za to davat nebudu, ale pokud tu nikdo nenapise nic lepsiho, tak se pokusim odpovedet ja:
body maji regionalni rozdeleni, takze v Evrope plati jen evropske body, v Americe jen americke ... ale aby toho nebylo malo, tak tohle plati pro 2100b karty, 1600b karty jsou udajne jeste rozdelene na jednotlive staty, takze s UK uctem a nemeckou 1600b kartou snad stesti neudelas
muzes se take podivat na nekterou z evropskych ebay - body se tam udajne obcas objevuji za dobre ceny

ale jestli kupujes jen vyjimecne, tak zkus sledovat ruzne akce eshopu - obcas tam maji skele ceny
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 16. 1. 2008 18:43

Tak jsem prave videl tu "drsnou" sexualni scenu v Mass Effectu, kvuli ktere se rozjela ta protiherni kampan.
Ani nevim, co je na tom v souvislosti se "sexualni" scenou vtipnejsi. Jestli to, ze pri ni byly videt jen dva obliceje nebo to, ze to cele trvalo asi 10 sekund :)

PS: jinak sry za spoiler, ale snad nikdo tu hru nehraje kvuli nejakemu virtualnimu sexu, ne? :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Uživatel 16. 1. 2008 18:48

Dark_one: no to zase pockej ... v jedne variaci jsou snad videt i naha modra zada :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 16. 1. 2008 18:51

Dark_one:
A představ si, že někdo to nehraje vůbec. :)
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 16. 1. 2008 18:55

Eso Rimmer: tomu spoilery asi vadit nebudou...
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 16. 1. 2008 19:11

Bejt ten Mass Effect v cestine, tak je to neskutecnej narez! ne ze bych neznal aj, ale rozumet anglicky a umet anglicky jako cesky je velkej rozdil.

Dark: a proc myslis ze lidi koukaj na Beowulfa 8)
Naposledy upravil sega.maniac dne 17. 1. 2008 00:13, celkově upraveno 1
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Uživatel 16. 1. 2008 19:24

sega.maniac: protoze si spletli kinosal?
Uživatel
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka