Série Resident evil

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 17. 3. 2009 03:16

Dneska Lojzovy trosku blbol net,ale dohrali sme to na Veterana :) zacali sme spolu od druheho chapteru ?? ci jako ... proste nedohrata hra,ale ked to takto blblo,skoncili titulky a dostal som trofej za prejdutie hry na amatera :shock: tak si hovorim,ze prejdem este tie chybajuce chaptery na veterana sam ... presiel som ten uplne prvy a dostal som trofej za prejdutie hry na veterana a este aj za prejdutie hry na normal !!! proste som nechapal ... nevadi,aj tak si to prejdem este :) ale s tym profesionalom no neviem neviem ^^

Gaspyk: nemal si kupovat $hitbox :D vsetci hravame kazdy den... skoda,zahral by som s tebou :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 3. 2009 05:26

spajza: Prosím tě, jak dlouho ta hra vlastně trvá? Z toho co píšeš, tak jste schopní přejít hru na nějakou obtížnost on-line za relativně krátkou dobu a to mi neštymuje s oficiální délkou 10-12 hodin.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod wickett 17. 3. 2009 07:26

Ahoj, muzete mi prosim poradit. Chceme hrat co-op po internetu, ale kdyz ji poslu pozvanku nebo ona me, tak nam to pise connection lost. Ona ma wifi a ja router, nemuze to byt tim? Pripadne poradte co s tim. Kdyz se na nekoho pripojim nahodne, tak to jde. Prosim pomozte :( :)
wickett
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 3. 2009 09:45

spajza X píše:Dneska Lojzovy trosku blbol net,ale dohrali sme to na Veterana

Tolik nadavek jsem snad u zadne onlajnovky jeste nerekl...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Gaspyk 17. 3. 2009 13:53

Jak sem v prvni pulce malinko skuhral tak druha pulka naprosto fantasticka!na vyssi obtiznost je to slusny challenge,jednoducha formule z RE4 stale funguje,naposled me takhle vcucnul prave posledni dil,6h naprosteho koma,fantazie! :tleskani
btw v jedne cutscene me brutalne dostalo jak se chris diva na jill :love:
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 17. 3. 2009 18:17

N.Marko: to sa ti zda ... hra je dost dlha,len mi sme dost dobry :D ja mam nahrate v tomto RE nieco cez 23h (musel bych sa pozriet) s dlzkou som spokojny)...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 3. 2009 18:22

Dobrý, ale ty to hraješ už po několikáté ne?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 17. 3. 2009 19:05

No ani nie :) par chapterov som isiel sam a potom este raz s Lojzou .. takze moj cas je dost zavadzajuci..ale profesionala ti odstopujem ... ratam,ze tych 15hodin to moze byt :)

btw. zohnal som ten plechac k RE5 :love:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Gaspyk 17. 3. 2009 20:24

Jo 15h sedi,dohral sem na veterana s AI,celkem slusna zabiracka ;-]

Spajza:Nafot nahod! :oboze
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 17. 3. 2009 23:15

Gaspyk: ehm... si to dohral na Veterana s AI .. LOL ,, to vypravaj na nejakom inom fore,nie tu ;)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 3. 2009 00:35

Tak jsme s paarem projeli pasáž s lickery a můžu říct, že tam jsem cítil tu klasickou residentovskou atmosferu a prostředí...docela mě tam mrazilo...prostě paráda...pasáž předtím, kde jsme museli namiřovat zrcadla s paprskem, nebo trochu puzzle se sochami...prostě to není jen akční jak všichni píšou...ano akce převažuje, ale najdou se tam i jednoduché puzzle a hororové prvky...s paarem pomalu finišujeme...jsme v 5. kapitole...a to mě naprosto štve že se blížíme ke konci...já ještě nechci konec :-( ...podle mě asi nejlepší resident co jsem hrál...a to nás ještě čeká online mercenaries a multiplayer, který snad zanedlouho vypustí...sice za prachy ale tu stovku dám, aby mi to prodloužilo hratelnost...pak se určitě pustím do RE5 znova...tentokrát si s paarem vyměníme role a dáme to na veteran...grafika to je něco úžasného...pro mě pěknější než killzone2
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gaspyk 18. 3. 2009 08:00

spajza X píše:Gaspyk: ehm... si to dohral na Veterana s AI .. LOL ,, to vypravaj na nejakom inom fore,nie tu ;)

Hral se to s AI? Moc lol to nebylo,i kdyz je vyborna.Ale casto pouziva slabe a nesmyslne zbrane,beha tam kam nema apod.Chci se podelit o radost z toho ze mam dohrano,nechapu co je na tom lol a kam jinam bych to mel psat 8-P
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 3. 2009 11:56

Gaspyku tipoval bych, že ti spajza prostě nevěří, že se to dá s AI na Veterána projet :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gaspyk 18. 3. 2009 12:16

Aha ja myslel ze dela machra :shock: No jde to,nevim proc by to neslo,tak unreal to zas neni,posledni chapter sem zemrel tak 20x ale jinak v klidecku...skoda ze nemuzem dat ten coop,tam bych ti ukazal jak umim RE5 ;-]
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 3. 2009 12:48

Gaspyku já ti věřím, nevím proč by se to nedalo dát, to by tam tu obtížnost nedávali že :-)
No jo na Xku to tu asi nikdo nehraje :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka