_DAVE_ píše:Je to normalni 3rd person akce .... bla bla blllllaaaa bla bla blabalabala .... konstruktivni diskuzi.
Nezapomínej, že jsi v konzol sekci, jestli máš problém z gamepadem či gamecubem, případně s tím co tu lidé píší, jdi si vylévat srdíčko jinam drakene.
Nemám nejmenší chuť se dohadovat z PC fetišistou o čemkoliv o konzolích a znova ti připomínám, jsi v konzol sekci, tak pěkně potichounku polehoučku po špičkách a doufej, že si tě nikdo nevšimne.
Jinak tvůj problém není problém, pakliže to hraješ právě na konzoli s gamepadem a nejsi úplnej dřevák (u tebe nevim) to je ta konstrukce, kterou hledáš
Mimochodem je to přesně jak píšeš, výjimečná a jedinečná horor akce. Jen těžko bych hledal podobnou.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_2N.Marko: dá se ale jde to vážně pomalu. Hraju to tak, že se přiblížím ke zfanatizovanému vesničákovy, či selce, tím je vyprovokuji k útoku, popoběhnu a pak je zezadu, nebo odkudkoliv seknu přes achilovky a on si klekne, pak ho skopnu a dílko dokonám na zemi. Pak také využívám různé finty, nechávám je přicházet k zavřeným dveřím a vykopávám je opakovaně, lezou po žebříku a zkopáváš ten žebřík, lezou přes plot, sekneš je ...
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_2Mican: zvažoval jsem tuhle verzi, ale mám to na GC tolikrát projeté, že snad už ani ne, ale jsem si toho vědom.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.