Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 29. 1. 2012 11:15

portapro: Proč bych to hledal na netu? Ještě necelých 80 hádanek a uvidím sám, jak to dopadne. :-)
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 1. 2012 12:27

Nesbíráš i trofeje?

Vzpomněl jsem si na Gabriel knight 3 a říkal jsem si, že jsem nic podobného dlouho nehrál. Je možné na současných konzolích něco podobného a třeba i lepšího sehnat?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 1. 2012 12:33

Na konzolích se klasické adventury moc nepěstují. Jedině tak Heavy Rain, nebo na PSN Monkey Island, Sam & Max a Návrat do budoucnosti.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 1. 2012 13:36

Mno, tak jsem dohrál singl Portal 2
Perfektní. Jednoduše perfektní. Délka skvělá. Příběh, respektive jeho vyprávění, rozhovory a taková ta tušená zápletka na pozadí - něco zřídka viděného. Ač obecně opravdu nesnáším mlčenlivé hrdiny typu Freeman a podobně, tak tady mi to opravdu nevadilo.
Nechápu jak si někdo může stěžovat na délku :)
No a teď coop.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 1. 2012 14:05

Zkoušel jsem nedávno jedničku a udělal jsem pár hádanek, kdy za skoku umisťuju portály, ale pak se z toho stal standard. Tak jsem to zase vypnul a kašlu na to. Je to ve dvojce také tak na čas?

-- 29. 1. 2012 13:09 --

N.Marko píše:Na konzolích se klasické adventury moc nepěstují. Jedině tak Heavy Rain, nebo na PSN Monkey Island, Sam & Max a Návrat do budoucnosti.

Tahle moc klasická nebyla. Líbilo se mi to ovládání a ten styl. Heavy rain byl úplně jiný a Monkey island je zase obyčejná 2D adventura (i když dobrá). Na GK3 se mi líbí to 3D prostředí a celková atmosféra.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 1. 2012 14:25

Takové to portálování za skoku bylo v jedničce myslím tak na dvou, nebo třech místech. Mě to problémy nedělalo.
Ve dvojce se to občas sice taky vyskytne, ale spíš jsem měl dojem, že dokonalé promyšlení má přednost.

Jen pro upřesnění: Umístit portal na šikmou plošinku, vrhnout se do bezedné jámy a při pádu hubou dolu umístit druhý portal, abych pak díky nabrané rychlosti vystřelil z prvního na jiné vzdálené místo neberu jako "akrobatické portálování". Prostě to je část puzzlu a ještě k tomu ne moc těžkou.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 1. 2012 18:37

Zalétal jsem si pár misí v posledním Ace Combatu a zatím mohu vcelku s jistotou prohlásit, že letecké souboje dost pohnojili, když do nich namontovaly neskutečně arkádový lock/zoom nebo jak tomu říkají, kdy se letoun uzamkne na nepřítele a více méně se řídí sám. Jo a ještě k tomu to "krvácení" letadel - sejmete nepřítele a v polovině případů vám z něj na helmu chrstne olej. Větší kravinu jsem ještě neviděl. Jo a aby toho nebylo málo, tak i Ace Combat už zCODkovatěl, protože stačí chvíli do sebe nenechat bušit a malinkatí permoníčci, nebo nanité či co to tam vlastně mají vám opraví rozšmelcovanou avioniku, přilátají utržené křídlo a vyklepou plechy.... No, za tohle jim asi moc nepoděkuji.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 29. 1. 2012 21:52

tdjohn: co treba Gray Matter?

edit: ta je dost klasicka, takze asi nic
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 1. 2012 00:54

Nevedel jsem, ze Uncharted 3 ma ruzny verze. Jinak si nedokazu vysvetlit, proc mi specialni edice z Ceska nebere savy z normalni edice z UK.

Coz mne celkem dost stve, protoze ted nevim jak je to s Achivama. :X
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SPY 30. 1. 2012 01:41

Nedivil bych se, dvojka to tak mela taky, kvuli DLCckam jsem si musel nechat poslat kupony z UK
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 1. 2012 10:27

Lo!Zzo, tohle rozlišení podle regionu má už více her, taky mě to tehdy naštvalo u uncharted 2, ale nakonec jsem si v bazaru vyměnil anglickou placku za českou a pohoda :) Ale divím se, že sis toho všiml až ted
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 1. 2012 12:31

Kdy bych si toho mel vsimnout? Ja mam hry jen z UK. :)
Kazdopadne je to dost divne. Kdyby to nebralo DLCcka tak to pochopim, ale proc zrovna savy? Navic se to ani netyka MP profilu, ten jsem normalne nahral. Divne. Spis m e ale zajimaji achy, jestli se pocitaji napriklad ty killy ruznou zbrani tam, kde jsem s nimi prestal, nebo jestli se to resetovalo.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 1. 2012 12:55

Neřekl bych, že je to regionem. Například GOW 3 obyčejná a speciální byla jiná a region byl náš. Savy nekompatibilní, takže předpokládám, že kvůli trofejím je potřeba udělat vše znovu. Alespoň trophy list je pořád stejný, takže moc nechápu smysl nekompatibility save. Nějaké věci navíc snad zvládne i minulá pozice nebo udělat migraci. To bych ale od Sony chtěl asi moc.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 30. 1. 2012 17:41

U2 dohrán - just wow...

Jen ten final bos mohl být trochu zajímavější a obtížnější, dal jsem ho na podruhý (na normal - třetí úroveň ze 4).

I přesto 10/10. Chudáci lidi bez PS3 8-P
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod portapro 30. 1. 2012 18:02

Uncharted je jistě dobrá hra,ale spíš teda chudáci lidi co mají PS3
portapro
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka