Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 1. 2012 20:24

Je na to jeden chyták/bug/glitch. V jednom rohu je takový čtvercový kousek vyvýšené podlahy/zdi/useknutého sloupu - co já vím. Každopádně chyť se okraje a jenom ručkuj po hraně a odstřeluj ty znovu narůstající explozivní hnusy. Lazarevic tě tam skoro nemůže strefit. S trochou trpělivosti ti bude stačit i pistole.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 1. 2012 20:43

portapro píše:
tdjohn píše:BF3 je docela fail. Prý plno peněz a všechno možné, ale hraje se to jak nějaký budget za pár korun a na konzolích to vypadá příšerně.

tohle ale není problém té hry,nýbrž zastaralostí konzole

Já si hned říkal, že kdybych měl PC, že by ten příběh byl o dost lepší. Jinak COD to zmáklo bez problémů, takže problém bude u výrobce.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 1. 2012 20:47

tak lazarovic je dole , ten glitch sem nakonec nezkousel . Lazarovice sem ubehal , behal sem dokolečka jednou trasou kde behem trasy sem mel moznost ho 2x sestrelit bez ujmy . Pri jeho 3 a hlavne 4 fazi me behal adrenalin hodne vysoko :D

dilema: Nevim jestli se pustit na hard run do U1 nebo U3
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 22. 1. 2012 21:01

Batman: Arkham City - Tleskám. Ono je to vlastně stejně kvalitní jako Arkham Asylum, jen je to několikrát větší, vychytanějíší a promakanějíší. A to jsem si mylel, že už to zlepšit vůbec nepůjde.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 1. 2012 21:12

dluzim AC dalši run v new game + az me ho vrati kamoš. Zatim povazuju AA za lepši dil diky ucelenejsimu pribehu a lepe vykreslenejm charakterum . Harley :oops:
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod portapro 22. 1. 2012 22:32

tdjohn píše:
portapro píše:
tdjohn píše:BF3 je docela fail. Prý plno peněz a všechno možné, ale hraje se to jak nějaký budget za pár korun a na konzolích to vypadá příšerně.

tohle ale není problém té hry,nýbrž zastaralostí konzole

Já si hned říkal, že kdybych měl PC, že by ten příběh byl o dost lepší. Jinak COD to zmáklo bez problémů, takže problém bude u výrobce.

Píšeš na konzolích to vypadá příšerně...což je pravda a napsal jsi správně na konzolích,na PC to vypadá naprosto luxusně,příběh je slabší,ale to,že vaše úžasná PS3 nezvládá frostbite 2 musíte orodovat u Sony ne nadávat na hru
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 1. 2012 11:57

Konečně jsem se dostal k betě Starhawku (nešlo se připojit a podobné piškuntálie) a musím říci, že se docela i těším. Základ je klasický Wahawk - tedy týmové souboje, nějaká ta vozidla, letouny a tak podobně - prostě to trochu připomíná Unreal Tournament z třetího pohledu. Asi tu nejsou žádné postupné úkoly, nebo multiplayerová "kampaň" (singlová je přislíbena), ale to nevadí protože co je na téhle hře unikátní je stavění. Za bodíky si můžete postavit několik základních budov, některé pak ještě upgradovat (třeba zeď, na ní namontovat věžičku a ještě ji udělat průchozí jen pro členy týmu a tu pak ještě spojit s jiným zdmi, takže si pěkně oplotíte vlajku a je těžší ji ukrást. To postupem času dost radikálně mění situaci. Začínáte jako prostý pěšáček, ale po jedné až dvou minutách se začnou rojit opevnění, někdo postaví bunkr, jiný depo pro letouny, jiný zase protiletecké baterie, nebo garáž na čtyřkolku. Situace s počtem projektilů, štítů a automatických zbraní hezky začne houstnout.

Nejsem si jist, pro kolik lidí budou bitvy dimenzovány, ale zatím to je osm na osm a hraje se to dobře. Dvě dostupné mapy jsou výtvarně hezky udělané a je na co koukat.

Sumasumárum: Blíží se nám hezká, zběsilá, trochu taktická akce na kterou je dobré dávat pozor. Docela rád bych to recenzoval.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 25. 1. 2012 18:21

Arkham City - Dohráno. Jsem mírně zklamaný příběhem. Začátek a konec to má perfektní, jen tomu chyběl nějaký větší důraz na postavy. Trpí to syndromem, příliš hodně postav a příliš málo čas se na ně zaměřit. Takže ve výsledku z nich žádná nemá dostatek prostoru. Až teda na Batmana. :D Po hratelnostní stránce to je zase skvost a u Riddlerových hlavolamů ztvrdnu asi hodně dlouho. Zatím jich mám jen 163 z 400.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 25. 1. 2012 20:21

presne jak sem rikal , mam z AC stejny pocit. Hra mela byt min 2x tak delši :)

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 26. 1. 2012 09:53

Zdravím. Může tu někdo trošku poreferovat o The Darkness? Právě jsem na PC dohrál demo druhého dílu a nechalo to ve mne hodně... divnej pocit. Působí to děsně... temně, prostě jinak než ostatní střílečky. Sice je to koridorovka, ale má to zajímavé prvky a taky se to zajímavě hraje i vypadá. Je první díl na PC nebo mám smolíka? :( Začínám se o The Darkness docela zajímat... Díky :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 1. 2012 10:59

Bohužel první díl je pouze konzolový. Až si seženeš PS3, tak ti ho půjčím (a k němu ještě Riddicka).
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 1. 2012 11:24

Portal 2
Zatím ve třetí kapitole a naprosto boží.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 27. 1. 2012 13:01

vcera sem dohral uncharted 1 na hard..

drive sem si nebyl jist , ale dnes mohu rict ,ze je to nejslabsi dil .

Večne se tam strili a zajimava je jen prvni a posledni ctvrtka hry.

Hard run byl strasne lehkej , o dost lechci nez hard run v charted 2 . Po vikendu se pustim znova do trojky

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 27. 1. 2012 13:38

No .. uz nevim, jak moc obtiznej byl prvni Uncharted na Hard, ale na ten Crushing jen tak nezapomenu :twisted:
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 1. 2012 17:27

V jedničce jsem největší problém měl asi se snipery před a v kostele. Jedna rána a konec, do toho tam pobíhají další paduši.

Jinak Arkham City: 220 z 400 hádanek. Musím se přiznat, že jsem na jeden druh mechanizmů musel kouknout na youtube. Nijak jsem nepřišel na to, jak že mám aktivovat plošiny na stěnách. Prostě facepalm, když jsem to pak viděl. :D
Rick Deckard
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka