Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 18. 1. 2012 20:03

Zapomnel jsi na česke marže . ))

Je me to naprosto k ničemu , PC si poskladam sam a vyjde me to mnohem levneji za stejny vykon
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 1. 2012 20:11

Asi tak nějak - jen to nebudeš mít v tak hezké kastli.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod portapro 18. 1. 2012 20:13

No tak české marže jsou cena krát 2?
PC jsou těžký mrchy pod stolem, tohle má styl, je to hezký malý, bude to zdobit stůl...
Samozřejmě karty tam měli být daleko výkonější, kdyby tam dali nový AMD 7970 a cenu okolo 22k,hned to vemu
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 18. 1. 2012 20:28

no a co , ja mam Pc ve stole, tower mam na pohled moc peknej a nikde me to nezavazi .

Ano presne tak ceske marže jsou skoro 2x tak vysoke .(vzdycky zalezi na dodavateli)
A jelikoz jeden kram s vecmi vlastnim , tak sem za to moc rad
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 18. 1. 2012 20:37

A českej trh je kolikrát menší než ten americkej? 30x? A kupní sílu máme o kolik menší?
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 21. 1. 2012 21:37

Dohrál jsem (znovu) Battlefield BC2. Parádní FPS... Kam se na to hrabou dnešní nascriptovaný a primitivní moderní FPS typu Call of Duty nebo i BF3.

No, pár dní pauzu si dám a vrhnu se na Uncharted..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 1. 2012 22:34

:D BC2 je dnešní FPS, ale není to špatné. BC1 je ale v určitém smyslu zajímavější a celkově i lepší, protože tam to nebylo tak naskritpované a celkově bylo o něco více volnosti ve všem.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 22. 1. 2012 00:39

Je spíš něco mezi. Když sestřelíš volně poletující vrtulník, tak se nezapne cut scene a trosky nespadnou na předem stanovenou budovu, která se skritovaně zboří, nýbrž spadne kdykoliv na cokoliv a to cokoliv to zlikviduje.
Ačkoliv je kampaň tunel, tak stále máš v každý vesnici volně daný vojáky, kteří se řídí svoji AI a ty můžeš jit prostředkem, domama, po střechách, po stranách, jak chceš... V dnešních FPS máš pevně danej směr, pevně daný chování nepřátelů, pevně daný naprosto všechno. BC2 samozřejmě ve volnosti oproti BC1 zaostává (však už jsem tu psal, že BC1 má nejlepší kampaň ze všch BF), ale stále tam máš 10x větší volnost a pocit svobody, než u BF3 či jakéhokoliv CoD..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 22. 1. 2012 03:55

Starý dobrý Flashpoint je v podstatě total freeroam :)

Dík za tip ohledně toho BC1 a BC2. Nehrál jsem nikdy Battlefield a trojku kupovat zatím nechci, za ty prachy.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 1. 2012 11:50

.soul. Neviděl jsem, že se ti jednička líbila nejvíce. Fakt je dobrá. Příběh sice není až tak zajímavý, ale volnost mi hodně připomínala první Flashpoint. Dnes to jsou asi ještě větší tunely než BC2, to je pravda. BF3 je docela fail. Prý plno peněz a všechno možné, ale hraje se to jak nějaký budget za pár korun a na konzolích to vypadá příšerně.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 22. 1. 2012 12:38

Extraction dohraný. Fakt kvalita. Sice jsem ne tak uplně pobral závěr, ale ještě jsem nehrál dvojku, určitě to nějak naváže. Jen mi vadilo, že behěm kapitol nejde nijak ukládat, check pointy tam jsou, ale save pointy ne. Takže se musí dohrát celá kapitola.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 1. 2012 13:46

1000 aut v GT5 dosaženo.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Kalfa 22. 1. 2012 14:09

hraju NFS THE RUN, ale je to pro mě zklamání na celé čáře
Včera jsem umřel, dnes zase sedím v práci,
vždycky jsem tušil, že to tak bude,
že umřu a howno se stane....
05/01/09 pro mě skončil život :'(
Kalfa
Killing Spree

Odeslat příspěvekod portapro 22. 1. 2012 19:45

tdjohn píše:BF3 je docela fail. Prý plno peněz a všechno možné, ale hraje se to jak nějaký budget za pár korun a na konzolích to vypadá příšerně.

tohle ale není problém té hry,nýbrž zastaralostí konzole
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 1. 2012 20:02

dohravam uncharted 2 na hard , sem u lazarovice a nemuzu ho porazit :/

Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka