Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 1. 2012 17:30

Tak jsem začal hrát Shadows of the damned...dobrá úchylovina v tom dobrém smyslu slovu :) Kdo zná hry od SUDA 51 a Shinji Mikami bude vědět která bije. Navíc zvuky nahrával Yamaoka, který dělal hudbu pro silent hill.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2012 17:51

FPS se hrajou na gamepadu skvěle, v tom problém není. Problém je v BF3 a hráčích, kteří se ani nevšimli, že to skoro nejde hrát.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 18. 1. 2012 17:52

Já jsem na PS3 hrál BF3 bez problémů... Co vim, tak jedinej problém je bug, když člověk rychle cukne páčkou do strany. Já když chci zamířit trochu vedle, tak prostě páčkou pohnu o 1mm do strany (což mimochodem na Xboxim ovladači nefunguje). Takže naprosto bez problémů..

K tomu AC - musíš se snažit pochopit, jak je ta hra naprogramovaná a jak reaguje na různý směry otočení páčky a podle toho se řídit. Nebo dělaš něco jinýho, než myslíš, protože jsem žádný problémy neměl.

portapro: PROČ SEM TEDA FURT LEZEŠ?? To tě baví tu spamovat ten tvůj blábol furt dokola?

-- 18. 1. 2012 17:53 --

tdjohn píše:FPS se hrajou na gamepadu skvěle, v tom problém není. Problém je v BF3 a hráčích, kteří se ani nevšimli, že to skoro nejde hrát.
WTF? Když si toho nevšimli, tak to asi hrát de, ne ? :D srsly, T FUCK
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2012 17:56

On je tam podivně velký input lag s podivnou deadzone a vlastně se nedá mířit. Dohrál jsem SP, ale bylo to utrpení. BC2 se hraje úplně normálně, takže to není chyba na mém přijímači.

U toho AC věřím, že to bude zkušenostma. Zkusím si nejdřív hodně MP a uvidím. Pamatuju si u dvojky jednu část za polovinou, kde jsem musel někam vyskočit. Chtěl jsem tam vyskočit, ale ta postavička ne. Hledal jsem návody, co tam dělat a šlo opravdu jen o vyskočení. Na asi desátý pokus se to nějak samo povedlo, takže nevím.

-- 18. 1. 2012 17:57 --

.soul. To jen ukazuje na to, jak jsou hráči na konzolích neschopní.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 1. 2012 18:02

tdjoh: AC - nebyl to náhodou ten speciální skok a chycení se, co tě mají naučit zloději? Ten je uplně prostý. Stačí podržet křížek, pustit a hned na to stisknout kolečko, aby ses chytl za okraj.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2012 18:07

To ne, nechtěl jsem psát spoiler tag.
AC2:
Jde o tu misi s Altairem ve dvojce. Na konci mise se musí vyskočit úplně nahoru na věži. Tam mi to prostě nešlo. Může být chyba u mě, ale on se pokaždé choval jinak, což mě mátlo.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 1. 2012 18:17

AC? Tam kde staci drzet krizek a R2 (myslim) a postava ti splha a beha po baracich sama? Jestli tohle neni jednoduche ovladani tak pak nevim...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2012 18:19

Právě já nechci jednoduché ovládání, ale přesné ovládání. Tady se všechno dělá samo a kolikrát úplně jinak, než bych chtěl.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 1. 2012 18:24

Takže na základně jedné zabugované části hodnotíš celou hru jako neovladatelnou?
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2012 18:36

To byl jen příklad :D Takových věcí je tam plno. U AC je mi to jedno, to někdy dohraju a třeba mi to i půjde lépe. Spíše je zajímavý ten BF3. Proč to většina lidí hraje a nevadí jim to? Není to divné?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 1. 2012 18:45

Dost špatný příklad, když se jedná o celkem známý bug. A fakt si nepamatuju, že bych měl někdy problém skákat tam, kam chci zrovna já. Takže bych viděl problém v tobě. Asi nevěnuješ dostatečnou pozornost při tutorialech a pak se divíš, že se ti to špatně hraje.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2012 18:49

Takže známý? Já o něm nevěděl. Není chyba v rukou? Tak to beru! :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 1. 2012 18:57

Ano, všeobecně známý. Jde o to, že na podobnou překážku skáčeš prakticky pořád. Takže proč to po 150 nejde zrovna na téhle? Logika > asi je to chyba ve hře. Jdu to najít na internetu. Najdu plno komentů popisující stejný probém. http://answers.yahoo.com/question/index ... 749AAik0tq Problém? Ne.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 1. 2012 19:06

Nakonec to šlo. Když jsem teď hrál jedničku, tak jsem si říkal, že jsem s ní měl začít. Je to sice ne až tak náročná hra, ale přece jen to chce nějaké zkušenosti, takže je možné, že mi ten začátek dvojky přišel horší. AC je vyřené tím, že to chce zkušenosti.

A proč ten BF3 plno lidem nevadí?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod portapro 18. 1. 2012 19:51

Omg,že jsem zase věřil doupě...699$ je 21 tisíc? 899$ je necelých 30 tisíc?
Když si to člověk přepočítá,tak ten alien zas tak hrozně nevypadá
portapro
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka