Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 1. 2012 19:48

Ja myslim, ze pravdu mate tak nejak oba. Treba ja hraju vsechno vicemene na normal. To je proste prijatelne tezka obtiznost, kdy parkrat chcipnu ale nestojim treba hodinu u jednoho checkpointu. Na druhou stranu, kdyz hru dohraju na normal, libi se mi, a chci mit pocit, ze jsem z ni vymackal vsechno, tak ji vetsinou znovu hraju na hard. Ale ted je ten problem - nemam cas hrat ty hry znovu, takze jich takhle hraju jen velice malo. Oproti tomu, kdyz si chci zopakovat pribeh (typicky priklad MGS a SH), tak nemam problem hrat na easy a ani mne netizi svedomi.
Mam rozehranych nekolik her a k me smule jsou to skoro vsechno RPGcka a tam mne to proste nuti delat kazdy postrani quest a vlizt uplne vsude (takze 50+ hodin na jednu hru, ani nemrknu). A proste na to nemam cas. Kdybych je hral na Hard, tak se ta doba zdvojnasobi.
Takze u mne radeji na lehci (normal) obtiznosti (vyjma her ktere si zamiluju) a takhle jich aspon stiham hrat vic.

Online je to same, ale zaroven uplne jine. V podstate nejsem nejaky extra dobry MP hrac, nemam rad soutezive hry. Vic si vychutnavam kooperace (L4D, TF2..). Ani ve WoWku jsem nehraval PvP. Ridim se heslem, ze at u toho stravim hodin kolik chci, pokazde se najde nekdo (asiat :D) kdo u toho tech hodin stravi vic, takze nevidim duvod proc bych se mel nejak slozite ucit jednu hru, cist si o ni guidy a podobne, az na nejkou vyssi uroven. Proste tu hru hraju a bud mi prijde do krve a nebo ne.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 1. 2012 20:37

Souhlasím.

Zase na druhou stranu třeba Killzone dvojku i trojku jsem automaticky nastavil při prvním hraní na hard - a bylo to to pravé ořechové. Opravdu záleží na titulu.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod VasekBB 16. 1. 2012 20:52

Tomkalhotka píše:200? To asi nejsou originalky co :D

všechno origo, jsem sběratel....nebo lépe řečeno jsem byl.
VasekBB
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 20:56

Při průměrné ceně 600,- je to přes 120 000,-. Není ti občas líto těch peněz? :D Hlavně jsi to asi kupoval za víc.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod VasekBB 16. 1. 2012 21:10

popravdě řečeno v tom mám něco mezi 200 až 230, části už jsem se zbavil + xboxy + příslušenství jako sharkoony, razer onza atd., ale to je jedno byl to koníček a v jednu dobu defacto můj hlavní způsob jak relaxovat tak mi těch peněz ani líto nebylo...dneska už bych je asi utratil jinak
VasekBB
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 21:13

Z toho děláš, jako by byl Xbox 360 mrtvý a tohle dávná minulost. Začal jsem hodně hrát až u současné generace a občas si říkám, jestli to za to vůbec stojí. Proč už ti to teď nepřijde jako dobrá zábava?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod VasekBB 16. 1. 2012 21:19

já nepsal že už to není zábava, jenom že bych ty prachy utratil lépe....například kvůli hrám jsem si musel koupit auto na leasing....kdybych měl tu možnost znova tak bych radši koupil auto za hotový...ale to je off topic
VasekBB
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 21:25

v tom pripade moc pekna sbirka :)

Me by teda lito penez nebylo pač to lezi v hmotnem majetku , kterej na cene nejak extremne neklesa a u spoustu kousku naopak cena stoupne .))
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 21:37

To je právě ten problém. SW je za pár let skoro bezcenný. Koupíš to za 1400,- a tržní cena za pár měsíců je ani ne poloviční. Za pár let možná 100,-. Takže do toho dáš třeba 200 000,- a za pár let to má sotva cenu 10 000,-.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 21:57

škoda , ze podle tve logy za 10 k nemuzu poridit vsechny psx a snes tituly :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 17. 1. 2012 19:45

Díky za rady, jak připojit PS3 k monitoru. Už můžu hrát v HD rozlišení.

DS Extraction: Jsem v páte kapitole a nenapadá mě jiné slovo než geniální. Tím jak se to odehrává před dějem DS1 tam vznikají zajímavé situace. Utíkám z ošetřovny a abych uzavřel dveře, musím od nich odpojit zdroj energie. No a v DS1, abych ty dveře otevřel, ho zase musím připojit. A podobně usměvavých situací tam je plno. Plus se tam mihne pár postav z jedničky.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 1. 2012 20:36

Na monitoru je to fajn, jen ten obraz není tak dobrý jako na televizi.

Takže na DS3 to jde hrát dobře? Štve mě na tom, že DSE měla být jediná pořádná Move hra na PS3 a stejně to s tím moc nejde (neumím) :D

Jinak jsem zkoušel inFamous 2 a po nudném začátku je to o něco lepší, ale ta hratelnost mi přijde podobná jako u jedničky. Nechápu, jak se pohybovat, aby se to hrálo dobře. Krytí tam moc nepoužívám, ale stejně většinou není kde. Ty boje mi tam nesedí. Vlastně skoro každá TPS se mi dobře nehraje při bojích. Je možné, že si časem zvyknu a to ovládání mi přijde dobré?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 18. 1. 2012 01:29

Hraju první díl a ovládání je přímo perfektní. Absolutně mi to sedlo a nemám jediný problém. Souboje jsou hodně dynamické a zábavné. Krytí se občas hodí, ale ne vždy pomůže. Nepřátele jsou zatraceně přesní i na dálku.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 18. 1. 2012 08:22

Já začínám ze zásady vždycky na Normal, když je hra moc lehká dám si Hard a když moc těžká dám tam Easy, nechci se s hrou nějak moc s*át, hlavně že se bavím

EDIT: navíc u hodně her se ani obtížnost nastavit nedá :)
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 1. 2012 09:05

V InFamous je dulezite nestat na miste. Porad se musite pohybovat. Nejake kryti tam funguje maximalne, kdyz jsou nepratele na strese, tak se povesit za rimsu a odstrelovat je, ale i to je dost osemetne.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka