Ja myslim, ze pravdu mate tak nejak oba. Treba ja hraju vsechno vicemene na normal. To je proste prijatelne tezka obtiznost, kdy parkrat chcipnu ale nestojim treba hodinu u jednoho checkpointu. Na druhou stranu, kdyz hru dohraju na normal, libi se mi, a chci mit pocit, ze jsem z ni vymackal vsechno, tak ji vetsinou znovu hraju na hard. Ale ted je ten problem - nemam cas hrat ty hry znovu, takze jich takhle hraju jen velice malo. Oproti tomu, kdyz si chci zopakovat pribeh (typicky priklad MGS a SH), tak nemam problem hrat na easy a ani mne netizi svedomi.
Mam rozehranych nekolik her a k me smule jsou to skoro vsechno RPGcka a tam mne to proste nuti delat kazdy postrani quest a vlizt uplne vsude (takze 50+ hodin na jednu hru, ani nemrknu). A proste na to nemam cas. Kdybych je hral na Hard, tak se ta doba zdvojnasobi.
Takze u mne radeji na lehci (normal) obtiznosti (vyjma her ktere si zamiluju) a takhle jich aspon stiham hrat vic.
Online je to same, ale zaroven uplne jine. V podstate nejsem nejaky extra dobry MP hrac, nemam rad soutezive hry. Vic si vychutnavam kooperace (L4D, TF2..). Ani ve WoWku jsem nehraval PvP. Ridim se heslem, ze at u toho stravim hodin kolik chci, pokazde se najde nekdo (asiat

) kdo u toho tech hodin stravi vic, takze nevidim duvod proc bych se mel nejak slozite ucit jednu hru, cist si o ni guidy a podobne, az na nejkou vyssi uroven. Proste tu hru hraju a bud mi prijde do krve a nebo ne.