Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod .soul 16. 1. 2012 17:20

Část zábavy je právě v tý těžkosti, hlavně z toho krásnýho pocitu, když člověk úspěšně projde nějakou obtížnou pasáž (klidně na podesátý :) )
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 17:38

presne tak , me hry na easy nebavi
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 17:45

Tomu rozumím. Jenže většina her je špatně navržená, tak zvyšování obtížnosti nikam nevede. Je to podobné jako sbírat trofeje na PS3. Je to blbost a většinou to nemá s hraním nic společného.

Jedině snad MGS4 mělo smysl, protože tam se mu měnilo plno věcí. Nic jiného si nepamatuju. Každopádně při MP nemusím řešit hloupou konzolovou AI a mám jistotu, že obtížnost bude od nejmenší až po neuvěřitelnou.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 17:48

vetsinu her , ktere mam teda spatne navrzenych neni. :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 17:52

To určitě, ale ty také nehraješ všechno a kolikrát si to dáš brzo znovu. Já nikdy nehraju hry brzy po sobě. Kde to třeba pro tebe mělo smysl? Jelikož hraju vše na easy, tak kolikrát ani nevím, jak by to vypadalo. Třeba Uncharted jsem hrál chvíli na hard, ale bylo to jen o něco pomalejší a ještě otravnější, takže jsem si zvyšením obtížnosti nijak nepomohl.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 17:56

protoze hraju jen kvalitni hry, neminim ztracet svuj čas s šunty.

Namatkou god of war vsechny dily, ninja gaiden, uncharted, batman , mgs,

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 18:00

God of war je bez debat, jenže to je špička. Tam to smysl má a ta hra je pak ještě lepší. Úplně bych na to zapomněl. Ninju jsem ještě nezkoušel, ale třeba až vyjde trojka, tak vyzkouším. U Uncharted jsou ty souboje dost špatné, takže tam to zvýšení moc nechápu. Batman a MGS souhlasí, ale Batman mě nebavil dlouho ani na easy a zvýšením bych to jen přestal hrát. Pro mě jsou nejlepší výzvy v MP, protože nemusím řešit AI.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 16. 1. 2012 18:03

Ty hraješ Ninja Gaiden na HARD :O
To seš docela masochista :D
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 18:05

devil may cry, dead space, to vse je na hard lepsi :)

Soul: takovy hardcore to neni , staci zvladnout techniku. Na hard to tu dohral i lepusek .

-- 16. 1. 2012 18:07 --

tdjohn píše:Pro mě jsou nejlepší výzvy v MP, protože nemusím řešit AI.

tak to pro me taky vid, jenze nemam potrebu hrat easy obtiznost , kdyz uz NORMAL je casual !

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 16. 1. 2012 18:09

No první Maideny nedohrál ani Angry Video Game Nerd :D
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 18:13

Pro mě je easy většinou dostatečně hard. Třeba u Resistance série jsem míval běžně problémy. Možná to hraju špatně, ale to je mi docela jedno, protože nemám čas zkoumat, co bych musel udělat, aby to šlo lépe. Dvakrát umřu a vypínám hru, ale chápu, že ne každý to tak má. Jen nemám čas na opakování hloupých pasáží. To je jako v Mafii 2, kdybych dělal to skladiště. Zkusil jsem to jednou a hned mě sundali, tak podruhé už jsem šel horem a pohoda. Hru mi to nijak nezkazilo, protože mi šlo hlavně o skvělý příběh a atmosféru. GTA 4 jsem hrál jen s cheaty, protože tam není autoheal.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 18:25

.soul píše:No první Maideny nedohrál ani Angry Video Game Nerd :D

hele vidis to , ja s kamosem jako 11 letej capart mastil gaidena 2 na nesu a dohrali sme ho uplne bez problemu .

john: tak ja fps zasadne na konzoli nehraju , takze se zdrzim komentare. Jinak , kdyz umru vetsinou se sam sebe ptam proč umiram a dalši gameplay se snazim svoji chybu napravit a hrat lepe. Proto me to bavi.

At hraju jakoukoli onlajnovku , vzdycky se dostanu do silneho nadprumeru. Asi me to proste de .)

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 1. 2012 18:31

Kdybych předpokládal, že to nějak lze udělat lépe, tak bych to zkusil. Jsem ale zvyklý, že level design nebývá nijak propracovaný a těžší pasáže jsou hlavně na prodloužení herního času. Kdyby v Mafii 2 byl checkpoint před skladištěm, zkusil bych to několikrát.

U MP je výhoda, že existuje moc lidí, takže pokaždé si můžeš dobře zahrát. Na PS3 snad ani nejsou nějaké žebříčky, takže nikdy nevíš, s kým hraješ.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod VasekBB 16. 1. 2012 19:16

Pustil jsem se do hraní starých her na xbox 360 (mám jich tu přes dvěstě) a hned první šáhnutí byla trefa do černého ....LEGENDARY! Jsem v pátém levelu a ta hra mě prostě chytla....je to sice béčko jak vyšitý ale moc zábavný béčko:-)
VasekBB
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 1. 2012 19:18

200? To asi nejsou originalky co :D

Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka