Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 15. 1. 2012 20:07

FC2 mně parádně pobavila, jen mi moc nesedla ps3 verze, tak jsem ji pořídil na pc a super. Chyby tu už byly zmíněné 100x, každopádně třetí díl je pro mně jedna z nejočekávanějších stříleček :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2012 20:13

tdjohn: No já jedu ve stereu - žádný problém jsem v tomto směru nezaznamenal :))
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 15. 1. 2012 21:11

Rick Deckard píše:Neni to vubec tezke, jen ti bossove jsou trochu tuzsi. Ivy s Jokerem jsem delal nekolikrat, zbytek hry je brnkacka.

jn , ted du zrovna sbirat protilatku ke killer crocovi a za celou hru me nedelalo problem vubec nic :(

Batman AC: na normal me prijde tešši nez batman AA na hard, divne. Asi prubnu po jedničce opet dvojku v new game + a posoudim konečne , ktery dil je lepši . Nejak se nemuzu rozhodnout, ale priklanim se spise pro prvni dil .
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 15. 1. 2012 21:45

Tropico 4 - designove trochu slabsi, ale herne dost poladeny mladsi bratricek Tropico 3. Takove Tropico 3.2, ale zvlast pokud nemate trojku, tak urcite doporucuju - i u nas stoji kolem sesti stovek pro Xbox.
Splinter Cell: Conviction - za ty penize uzasna hra. Starsi dily jsem nehral, demo Double Agenta me od te serie odradilo, ale Conviction me zatim bavi, byt nektera omezeni proti starsim dilum vadi i mne.
Saints Row 2 - nejdriv me to moc nechytlo - ve hrach se vesmes snazim nezabijet civilisty a minimalizovat vedlejsi ztraty, coz tady moc nejde ... ale po par sklenickach jsem u toho sedel do ctyr rano.
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 15. 1. 2012 21:52

Tom: AC mě ještě čeká. Teď ho hraje kámoš, nemůže si to vynachválit. Dokončil příběhovou část a dodělává postranní úkoly. Prý je jich tam hodně. Dodělá jeden, hned se objeví další.

Trochu jsem nakousl DS Extraction. Musím říct, že od dob Duck Huntu se toho hodně v tomhle žánru změnilo. :D Celé je to více filmovějíší, hodně to klade důraz na příběh. Trochu tomu zchazí atmosféra strachu. V regulérním DS se člověk na chvíli čas od času zastaví, začne přerovnávat inventář, vyhazovat nepotebné věci atd. Prostě si dává záležet, aby na dalším rohu nezdechl, jen proto že neměl u sebe lékárnu. Extraction si jede po kolejích a na tohle sere. :) Nestihl jsi vzít náboje ze skřínky? Tvoje chyba. Docela se mi líbila část, kdy musím opravovat výtah a zároveň odstřelovat vlny nekromorfů. Docela stresující situace. Zatím se mi to líbí.
Naposledy upravil Rick Deckard dne 15. 1. 2012 21:56, celkově upraveno 1
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 21:54

A jak se ti míří s Move? Normálně by ta hra byla bez problémů, ale jak s tím mířit neumím, tak každý nepřítel je velká výzva :D Pak ta hra je úplně jiná.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 15. 1. 2012 22:02

Move? Jsem snad Richie Rich? :D Hraju to normálně na dual shocku. Zatím žádný problém. Zemřel jsem jen jednou a za to mohla moje nepozornost v tutorialu, kdy jsem zapomněl, jak se střílejí nýty.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 15. 1. 2012 22:03

k tem side misim u AC doporučuji plnit behem hry a nedelat je na konci. Protoze se daji side misce plnit pekne s pribehovym modem .
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 22:03

Asi se na to také vykašlu. Takhle je to strašně náročné :D Moc na Move nehraju, protože není co, tak asi nemám cvik.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 15. 1. 2012 22:06

nema byt hra na move naaaahodou jednoduši ???

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 22:08

Těžko říct. Když umíš na gamepadu a s Move jsi nikdy nehrál, tak asi moc ne :D Když po něčem střílím, tak to mačkání spouště mi pohne celým ovládáním, tak střílím vedle. Asi to chce cvik.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 15. 1. 2012 22:09

mam wii a presne tenhle typ her se tam hraje vyborne ...

na DS to je dost nepohodlne , ale urcite to na normal obiznost pujde.,

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 22:11

Hraju jako vždy na easy, ale asi nemám ty zkušenosti s pohybovým ovládáním.

-- 15. 1. 2012 22:11 --

Na DS jsem to ještě nezkoušel, ale snad to také na easy půjde.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 15. 1. 2012 22:13

to te bavi hry na easy? :D

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 22:14

Hraju jen pro příběh a zábavu. Na skill hraju MP.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka