Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 1. 2012 13:39

Ehm, mluvíte o prvních Medalech na PSX, nebo o těch "prvních" na PS2/GC? ;)

Jinak hraji Crysis 1. Za 270 korun - no neberte to. Já totiž VĚDĚL že si mám počkat na slevu :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 12. 1. 2012 14:29

ja po dohrani batman AC dostal chut na batman AA .)

Rozjel sem ho na hard a jsem zhruba v polovine. Cekal sem vetši challenge. Hard je stale moc lehkej a umrel sem snad jen 2x u bane
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 13. 1. 2012 14:33

Taky přemýšlím, že si to zahraju na hard, ale s tím, že se budu více soustředit na sbírání bonusů.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 13. 1. 2012 14:40

Neni to vubec tezke, jen ti bossove jsou trochu tuzsi. Ivy s Jokerem jsem delal nekolikrat, zbytek hry je brnkacka.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 13. 1. 2012 14:43

Joker mi na normal přišel strašně primitivní. To bylo horší ti dva hnusáci před ním. Na Ivču to chtělo trochu cviku, pak to šlo.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 15. 1. 2012 18:47

Dragon Age II platina

Obrázek
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2012 19:03

Tak to potlesk chlape. Já nedal ani jedničku.

Jinak jsem se zase tak trochu vrátil k Far Cry 2.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SmartinS 15. 1. 2012 19:08

Já se tak trochu vracím k GTA IV a Midnight Club LA.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 20:18

N.Marko píše:Tak to potlesk chlape. Já nedal ani jedničku.

Jinak jsem se zase tak trochu vrátil k Far Cry 2.

Ona je FC2 skvělá hra, jen ty zvláštní návrhové problémy. Kdyby to mělo quicksave jako u PC, tak je to o hodně lepší. Už jsi to dohrál?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2012 20:24

Jednou kompletně. Podruhé do 90% a stal se mi YLOD - a to jsem měl nalezené skoro všechny diamanty. Teď se jen tak courám a hledám šutráčky :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 20:29

Tak to se máš. Mně ta hra přišla úplně super. Těch možností a všechno je jen na mně. Zbraně se i rozbíjejí a celkově to bylo propracované. Možností cestování obrovské množství. A plno dalších věcí. Jenže respawn bez quicksave to pro mě zabil. Je to škoda, protože jinak ta hra nemá vůbec konkurenci.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2012 20:32

No já na konzolích vyrostl, takže mě savepointy vyhovují. Alespoň hraju víc opatrně.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 20:50

No právě, pak to už pro mě nemá smysl. Tu hru si chci užít a ne si pořád dávat pozor, jestli mě sejme hlídka autem zezadu, protože není slyšet.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 1. 2012 20:59

Co máš proboha za audio? ;)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 1. 2012 21:01

Obyč 5.1 kino. Tohle je totiž problém hry. Vždycky byl, tak se divím, že o něm nevíš. Hlídky za tebou nejsou slyšet a slyšíš je až když to tebe narazej. Nebo tak nějak to bylo, už si to přesně nepamatuju.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka