Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod portapro 6. 1. 2012 17:04

Tomkalhotka píše:ja sem asi ve 30 % batmana AC . Uz ted me je jasne , ze je to naprosto ultimatni zalezitost , stejne jako jednička :D

Batmana AC jsem dohrál(příběh), co mě naštvalo byl strašně krátký příběh, jedničku jsem hrál na PC jenom asi 17%, pak jsem tam měl nějaký bug a nešlo to dál,takže nemůžu srovnávat co bylo delší, ale zklamalo mě to...mám splněno asi 34%(to jsem nehledal ridler trophy a takovýhle blbosti,hrál jsem jen příběh, vedlejší úkoly mě nebaví) kdyby raději udělali poutavější příběh a všechny úkoly zasadili do příběhu, pro mě by to bylo lepší, čekal jsem,že to bude hra ve filmu,ale kdyby se z toho udělal film,bylo by to tak na půl hodiny
Zahrál jsem si parádně,to ne že ne,ale asi jsem měl velké očekávání, ale to že příběh tvoří z celé hry zhruba 33% podle mě není moc dobrý
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 6. 1. 2012 19:25

Stefi mě naláka na demons souls multiplayer :D a pak se dny a roky neukáže :D
Stefi, máš PM :)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 6. 1. 2012 21:43

Čau promiň, psal jsem ti na konzolistovi ale podle všeho jsi si to nepřečetl :D Na icq tě mám ( pokud to není jinej Hali ale pochybuju :D ) dnes už to nestíhám ale v neděli, možná i zítra budu mít čas. Napíšu ti na icq a blíže to domluvíme ať tu nespamuju :)

Ale abych nebyl až zase tak OT tak hraju Demons Souls a chystám se rozehrát Fallout New Vegas :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 7. 1. 2012 20:03

Stefi, jdeme na to? Nemůžu najít tvůj ICQ kontakt :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 8. 1. 2012 03:53

Dávám si pauzu od Star Wars tOR a doháním resty na PS3 - momentálně Heavy Rain... Nádhera..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 1. 2012 13:09

.soul: Jakej je tOR? I když to je asi až moc ot :D Heavy Rain bych si taky rád zahrál, do dnes jsem si ho ještě nesehnal :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 8. 1. 2012 13:53

Je to jiný MMO než všechny ostatní. Hodně se tam soluje a čas od času dostaneš quest, na kterej potřebuješ víc lidí - a to je jediná doba, kdy jseš v groupě (teda alespoň do lvlu 15, na kterym jsem). Každá class tam má hodně hluboký příběh, kterym procházíš celou hru.
Všechny rozhovory jsou ve stejném stylu jako k Mass Effectu - všechno je namluvené a 5-6x za rozhovor máš výběr ze 3 odpovědí...
Já se prozatim bavim parádně...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 1. 2012 14:18

Teda, zní to jako první MMO co by se mi mohlo líbit :) Díky za odpověd.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 9. 1. 2012 02:36

Tak Heavy Rain dohrán.. neskutečná hra..
Jen mě štve, že mít o vteřinu navíc, tak zachráním toho z FBI :(
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 9. 1. 2012 04:30

portapro píše:
Tomkalhotka píše:ja sem asi ve 30 % batmana AC . Uz ted me je jasne , ze je to naprosto ultimatni zalezitost , stejne jako jednička :D

Batmana AC jsem dohrál(příběh), co mě naštvalo byl strašně krátký příběh, jedničku jsem hrál na PC jenom asi 17%, pak jsem tam měl nějaký bug a nešlo to dál,takže nemůžu srovnávat co bylo delší, ale zklamalo mě to...mám splněno asi 34%(to jsem nehledal ridler trophy a takovýhle blbosti,hrál jsem jen příběh, vedlejší úkoly mě nebaví) kdyby raději udělali poutavější příběh a všechny úkoly zasadili do příběhu, pro mě by to bylo lepší, čekal jsem,že to bude hra ve filmu,ale kdyby se z toho udělal film,bylo by to tak na půl hodiny
Zahrál jsem si parádně,to ne že ne,ale asi jsem měl velké očekávání, ale to že příběh tvoří z celé hry zhruba 33% podle mě není moc dobrý

jn , prave sem AC dohral a pribehove to mohlo byt lepsi a delši. Konec me prisel uspechanej .

Pustil sem se do side misí a jsou neskutečne propracovane. Začal sem plnit i ridler trophy a opravdu maji autori hodne promakane mesto .)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod portapro 9. 1. 2012 12:03

A na čem to hraješ?
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 9. 1. 2012 12:10

portapro: Na PS3 předpokládám.

Batman AA pro mě byl do čtvrtiny hry hrozný propadák. Až na pár Joker´s killing jokes a ten jeho ksicht. Potom se to rozjelo a hrát to fakt stealth systémem dělalo člověku radost. Zřídka se dostavil stereotyp, ale to správnou atmosféru, takže člověk ten stereotyp ani nevnímal. Ale devítku bych tomu nedal ani za pytel sušenek.

Ty trofeje, bonusy, protézy jsou fajn :) jsem říkal, že si projdu celý Asylum ještě raz, ale už jsem se k tomu nedostal :(
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 9. 1. 2012 12:57

Na ps3
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod portapro 9. 1. 2012 13:47

Já to dohrál na xboxu,teď to hraju na macbooku air 11,6" a baví mě to daleko víc
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 9. 1. 2012 15:11

Me se batman na konzoli hraje vyborne a proto sem si ho poridil na ps3

Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka