Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod orgasmic 17. 4. 2016 04:28

Mě tam paradoxně vadily mise se zombíkama...když tam byli lidi a přestřelky, tak jsem si to i užíval.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 4. 2016 13:40

orgasmic píše:Mě tam paradoxně vadily mise se zombíkama...když tam byli lidi a přestřelky, tak jsem si to i užíval.

Je právě otázka jak to hrát. Deus ex akční styl byl o ničem. Když tam jsou nakažení, tak jdu potichu. Když tam jsou lidi, většinou se z toho stane přestřelka, která moc dobrá není.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 4. 2016 16:34

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod adamvosvrda1 19. 4. 2016 10:31

To je suprová hra, taky jsem už vyzkoušel betu, ale trochu mě mrzí to ovládání, doufám, že to ještě upraví, případně nechají hráče upravit ovládání jim šité na míru.. Ale jinak, co se týče grafiky a samotné hry, tak palec nahoru ;)
adamvosvrda1
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 5. 2016 11:42

Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 5. 2016 13:05

Super, třeba někdy zkusím, pokud říkáš, že to za to stojí. Gameplay vypadá divně, ale přišlo mi, že by to mohlo mít hratelnost jako Serious sam, což není špatné, ale zase se to nedá hrát pořád.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 5. 2016 13:07

No Serious Sam je až moc zaměřený na nekonečnou střelbu. Tohle má přeci jenom poněkud sofistikovanější gameplay.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 5. 2016 13:17

Tím lépe. Nezní to špatně, ale pořád teď kupuju ty pecky posledních týdnů a vůbec je nehraju. Za chvíli vyjdou další remastery a třeba DLC k Zaklínači, které budu mít, ale nehraju ani původní 3. Momentálně je prostě PS4 luxusním herním zařízením.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 6. 2016 14:58

Dark Star One

Jako jsem velmi mile překvapený, jak chytlavé to je. Člověk do toho strašně snadno spadne :) Takových her moc není.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 6. 2016 20:50

DarkStar One dohrán.
Docela fajn kosmírová střílečka, která ale bohužel trpí tím, že je dlouhá. Obvykle to je klad, jenže tady se hra roztáhne na nějakých 30 - 40 hodiny a těch úkolů je typově dost omezené množství, takže prostě víte, co vás čeká, že piráti na vás nalétnou v třech vlnách, že v každém clusteru máte jeden pirátský systém atd. Není to nuda, to ne, jen to člověka moc nepřekvapuje.
Jinak grafika i na dnešní poměry stále koukatelná, ovládání docela komplikované a člověk si musí zvykat, ale ono to asi moc jinak udělat nešlo a CGI animace jsou zastaralé. Příběh fajn, trochu končí slabě, ale ne špatně. Dobrá hra.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 6. 2016 19:29

Halo 4
Já nevím, možná to je tím, že jsem unavený, nebo proto, že jsem nikdy nebyl fanda téhle série, ale nějak mě to netankuje a hraju to jen abych to tak nějak měl dohrané - což je myslím dost špatný důvod. Prostě už po třech hodinách mám takový ten pocit, jako u dlouhého RPG po třiceti, když se to začne tak nějak natahovat a buď to chce změnu, nebo finále. Samozřejmě u Halo 4 se těch změn děje docela dost, ale zkrátka mi nesedne hratelnost (žádný aim, krytí, trochu divné počítání zásahů, dementní ovládání vozítek, houby zvuk zbraní, Grunti, opakující se složení nepřátel a samozřejmě ten fakt, že pokud jste hráli první tři díly, tak máte ten nepříjemný pocit de ja-vu).
Ale jinak hra vypadá docela pěkně, slušně se hýbe a hudba si zaslouží pochvalu.
Multiplayer hrát nebudu, Gold se mi nechce platit pro těch pár her.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 6. 2016 20:52

To bude spíše tou hrou :D Vím, že Halo 4 mám, ale nevím, jak dlouho jsem to hrál, což je samo o sobě dost divné. Podle mě jsem to musel zkusit a asi jsem zjistil, že je to jako všechna Halo :D Fakt to nechápu, tu X360 jsem nějak celou zapomněl :( GTA IV tam bylo luxusní, ale jinak nevím o ničem.

-- 25. 6. 2016 21:56 --

Tak podle youtube jsem začátek hrál a přišlo mi to jako šílená nuda. Ten začátek byl fakt tragický na to, že to byl 4. díl takové série. Tak jsem to asi zahodil docela brzy, no. Nebo nevím, vůbec si to nepamatuju :(
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2016 16:25

Haló dohrané.
Konec byl moc pěkný, jen se jako fáááákt nevyznám v tomhle universu. Myslím tím tu hlubokou minulost a tak dále. SI to budu muset vygooglit, ale nedává to dobrý obrázek o autorech, když jsem dohrál všechny čtyři hlavní díly a stejně si to musím hledat na internetu. Na druhou stranu takový Kojima a jeho MGS... no nic.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 29. 6. 2016 23:15

Odin Sphere - Vanillaware proste vali a i za tu plnou palbu to stoji
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 7. 2016 21:47

Hej-low Wars
So far - so good. Spíš MOBA, než RTS, ale hraje se to dobře.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka