Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod ocelot69 3. 8. 2012 09:53

StefiCZ píše:Demons Souls jsem nedávno dohrál, znamenitá hra :) Jakmile si seženeš nějakej ucházející equip tak je to už celkem jednoduchý.

Nemůžu se dočkat až vyjde na PC - teda né DEMONS SOULS, ale DARK SOULS - hrál jsem u bráchy obé na PS3 a tohle "CAPCOM LIKE ONIMUSHA RPG(working title)" se mě fakt líbí.

-- 3. 8. 2012 10:55 --

SCobra píše:Jak přijde? Je to totéž co GoW a DMC :) I když obě tyhle hry jsou o nějakou tu třídu kvalitnější :)

Thumbs UP smajlík, kterého jsem nenašel.

-- 3. 8. 2012 11:05 --

Jinak já hraju zrovna TRINE2 a těším se na PROJECT GIANA - pokračování C64 klasiky THE GREAT GIANA SISTERS (v podstatě sprostá kopie SUPER MARIO BROS.)

PROJECT GIANA v současnosti hraje o prachy na KICKSTARTERU viz. http://www.kickstarter.com/projects/pro ... a?ref=live
Back from hell, comrades !
ocelot69
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 8. 2012 20:21

The Amazing Spiderman

Viděl jsem film a tak jsem jaksi očekával obvyklou srágoru ve stylu Iron Mana a pod, jenže... jenže ono to je překvapivě zatím dost dobré. Takhle z kraje bych se klidně odvážil říci, že to bude za dlouhou dobu asi ten nejlepší Spiderman vůbec, s klidem se rovnajícímu tomu prvnímu na starém PSX a patrně by mohlo jít o jednu z nejlepších filmových her - už jenom pro to, že autoři nedělají takový ten klasický styl "přežvejkáme pro vás film ještě jednou a vy to s radostí spolknete" ale naopak jde o mnohem inteligentnější případ "měsíc poté", takže nová story atd.

Grafika na zadek neposadí, ale rozhodně neurazí. Kamera je trochu šílená, protože Spiderman s radostí visí hlavou dolů. Jo a příběh se mi zatím dost líbí - není to Dostojevský, ale na komixovou adaptaci gut.

Recenze bude.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Daemon666 5. 8. 2012 09:05

Konečně padla platinka za Darksiders.

Obrázek

Teď trochu provětrám Motorstorm: Pacific Rift, než koncem měsíce vypnout servery. :--
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 8. 2012 09:14

:tleskani respekt. Nechápu kde na to bereš nervy.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 8. 2012 11:12

Rozehrál jsem si GTA: San Andreas
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 5. 8. 2012 21:01

Z Demon's Souls se stala menší závislost. Nehraju to sice v kuse několik hodin. Jen po kratších dávkách, tak hodinku ani ne. Ale málo kdy se mi u hry stane, abych na ni myslel, i když ji nehraju a vymýšlel, co ještě potřebuju udělat, abych měl lepší equip a jak jsem mohl některé situace vyřešit lépe.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 6. 8. 2012 12:46

Rick: Jo, to znám :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 13. 8. 2012 18:44

Zkouším RAGE, ale zase je tam auto aim. Nejsem si jistý, ale nemluvil tu SCobra o tom, že na easy tam je? Protože všude píšou, jak tam není, tak možná jen ne každý hraje na easy.

-- 13. 8. 2012 19:49 --

Na normal je to tam také. To není možné. Proč to všude musí být? A blbosti typu BF3 to na konzolích nemají :(
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 13. 8. 2012 18:55

Nevím jak na konzoli, ale na PC tam je zaměřovací pomocník :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 13. 8. 2012 18:59

Tady právě také, ale nejde vypnout. Jsem si chtěl zahrát pořádnou 60 fps akci a ono mi to samo zaměřuje. To je fakt bezva.

-- 13. 8. 2012 20:38 --

To nikomu nepřijde divné, když vyjde střílečka, která sama zaměřuje? U Halo to chápu, tam mám zaměřovač přes půl obrazovky a jen mačkám spoušť. Je to tam asi taková tradice, ale tady to nechápu. A nikde jsme to ani předem nečetl. Mělo by být nějaké varování na krabicích: Pozor, nebude vám umožněno míření.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 13. 8. 2012 21:32

Tak dneska jsem si udělal radost a koupil jsem si v prodejně Okay elektro God of War 3 za 350,- neberte to :-)
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 8. 2012 08:23

tdjohn: Zvyš si obtížnost ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 8. 2012 10:27

Jsou tam čtyři a na první 3 to zaměřuje. 4. smysl nemá, i kdyby byla bez toho, protože to si rovnou můžu dát MP.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 8. 2012 14:37

Šlape to slušně :-)

Obrázek

Obrázek
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 8. 2012 16:45

Slíbil jsem recku na Spidermana, takže tady ji máte:
http://herniweb.cz/review/the-amazing-spiderman/
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka