Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 19. 7. 2012 13:34

Desmondův příběh se uzavře až ve trojce a to ještě možná. :D A Eziův se uzavřel až v animovaném filmu Embers. To jen zase Ubisoft sliboval, sliboval a nakonec všechno bylo jinak.

Jestli se ti nelíbil Brotherhood, Revelations už se ti asi vůbec nebude líbit. Název je dost zcestný. Více odhalení ti poskytne jakákoliv internetová diskuze o příběhu série. Příběh je zase strukturovaný stylem "Nejdůležitějíší je začátek a konec", cokoliv uprostřed je jen výplň pro gameplay a pro zbytek série nepotřebné znát. :) Určitě se to ale vyplatí už pro pět vzpomínek za Altaira. Nastinují jeho příběh po konci prvního dílu. Sice jich není moc a jsou krátke, ale i tak stojí za to. Plus tam má ještě Ezio románek s italskou knihovnicí. :)
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 19. 7. 2012 14:28

No že se Eziův příběh plně uzavře až v Embers jsem věděl, to je taky jeden z mála důvodů, proč chci Revelations abych byl v Embers v obraze. To co jsi řekl o Rev., že je nejdůležitější začátek/konec mi přesně sedí na Brotherhood :) škoda, po dvojce jsem se moc těšil. Stejně budu ale muset na konec odhalení koupit...

Jinak tohle je naprosto úžasná píseň :love: http://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod srato 23. 7. 2012 10:15

tak jsem naplno propadl Dark Souls, jsem sice v pocatecnich fazich hry (v noci jsem dal Bell Gargoyle), ale ta hra mne proste neda spat. Jeste, ze mam dovolenou a tak vzdy kdyz deti usnou mam celou noc jen pro sebe :)
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 26. 7. 2012 16:31

Demon's Souls - pokus, omyl, pokus, omyl, znova, jinak, úspěch, juchůůů. První boss poražen. Trvalo to jen něco přes dvě hodiny. Ha ha ha ha
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 7. 2012 18:05

Demons Souls jsem nedávno dohrál, znamenitá hra :) Jakmile si seženeš nějakej ucházející equip tak je to už celkem jednoduchý.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 7. 2012 19:22

Pořád jsem ji nezkusil a vůbec se mi do toho nechce, ale fascinuje mě, jak ji hráči mají rádi. Jenže nevím kteří :D Jen všude čtu, jak to je to skvělá věc. Jenže podle gameplaye je to prostě na skoro okamžité vypnutí. Příběhově to asi žádný zázrak není, ne? Jen ta hratelnost je tak dobrá? Viděl jsem třeba týpka, že šel na bosse asi 10x, než vůbec zjistil, co a jak dělat. To mě zábavné vůbec nepřijde, ale co se vám na tom líbí? Jen ten pocit potom? Je to třeba jako si dát běžnou hru na nejtěžší obtížnost?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 7. 2012 19:38

tdjohn: Má to úplně kulervoucí atmosféru :) Navíc se to skvěle hraje, ale neřekl bych, že by to bylo jako dát si běžnou hru na nejtěžší obtížnost. Je to spíš jak kdyby jsi zapnul nějakou staší hru tak 15 let a víc. Nepřátelé jsou celkem hloupí ale silní jak ***** a ty seš měchuřina :D Musíš do toho dát vše a pak to nebude problém, navíc tě pořád dál žene chuť po novém equipu a piplání postavy, je to v základu celkem prostá Diablovka ale mimořádně chytlavá. Jen ten multiplayer by mohl být přístupnější... A hrát to pro příběh asi nemá moc cenu, na začátku je jedna animačka, během hry si pamatuju tak 2 krátké rozhovory a na závěrečné outro :)
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 7. 2012 21:05

Pořád nevím, ale jestli na ni zítra pořád budu mít chuť, tak někde vemu Dark souls. Mám teď období, kdy vůbec nehraju a ani nechápu, jak jsem kdy mohl :D (určitě to také znáte). Tak si říkám, že by to chtělo nějaký nový impuls, ale bojím se, že DS není to pravé :D Při nejhorším to uložím ke zbytku "sbírky" a počkám na nové 3DS, protože ta Zelda mě přece bude určitě bavit!
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 7. 2012 23:16

Jo to období znám :) Zrovna teď ho mám taky :D Po tom co jsem dohrál Skyward Sword se mi do ničeho vůbec nechce, všechno mi přijde nudný, stejný, ohraný, nechce se mi u toho sedět, tak jdu radši pryč nebo si pustím film.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 27. 7. 2012 13:25

Momentálně hraju Bioschock 2 a je to podle mě zajímavá hra :) Jen mě mrzí že jsem nehrál 1 což mi asi bude chybět v příběhové linii :/
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 7. 2012 15:33

Moc ne, nebude.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 7. 2012 18:53

StefiCZ, přesně :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 27. 7. 2012 20:12

Nuže, sehnal jsem si Dante's Inferno. Musím říct, že je to milé překvapení, ale přijde mi to něco jako God of War a Devil May Cry.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 7. 2012 20:20

Jak přijde? Je to totéž co GoW a DMC :) I když obě tyhle hry jsou o nějakou tu třídu kvalitnější :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 28. 7. 2012 19:49

Skoda ze zrusili studio, ktere to delalo. Docela by me zajimalo, jake meli plany pro pkracovani.
Rick Deckard
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka