Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod gaessaekki 18. 3. 2012 06:37

V COD world at war je trebars Nazi Zombies a potom v Black ops trocha prerobili ten mod (niesom si isty ci nepridali online co-op). V podstate na relativne malej mape musis prezit vlnu za vlnou zombikov a vzdy je ich viac a su rychlejsi.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 3. 2012 10:45

Spy: Jeslti se někde pořádně seknu, asi taky pojedu podle youtube. Překvapivě čtvrté kolo jsem dal docela s přehledem, ale závěr trojky byl mazec. Jsou tam nějaké narážky na SMT hry? Třeba Jack Frost panenka nebo něco podobného? :)
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 18. 3. 2012 16:10

Zadnych narazek jsem si nevsiml, ale mozna je to tim, ze od nich nic neznam.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 18. 3. 2012 17:38

Po čase pár platinových přírůstků. :-)

Sly 1: Lahůdková záležitost. Nečekal jsem, že mne to bude takhle bavit. Druhý díl mám na PS2, ale ještě jsem se k němu nedostal.

Obrázek

Trine 2: Snad nejhezčí hra, kterou jsem kdy mohl vidět. Málem jsem sbíral bradu z podlahy. Neskutečně kouzelné provedení. Hratelně je to stará, dobrá jednička v novém kabátku.

Obrázek

Singularity: Hodně dobrá záležitost, která se stala během na dlouhou trať, protože byl problém hledat online hráče. Nakonec se to dnes konečně podařilo. ^^

Obrázek
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 18. 3. 2012 17:57

A jinak Démone, seš úplně v pořádku, žejo? :mrgreen: a stíháš a dokážeš normálně fungovat v reálném světě, žejo? :mrgreen:

Samozřejmě gratulace.

Ten Killzone 2 je teda pekelně krátká hra. Musel jsem to vypnout, nebo už by mi nezbylo nic na další víkend. Dá se říct, asi jedno velké mínus O:-)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 18. 3. 2012 18:13

Tak ono jak kde, ale vetsinou udelat platinu neni az takovej casovej narok
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 3. 2012 18:42

HALI: Už tu jednou psal, že v normálu funguje bez žádných sociálních nedosatků.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 18. 3. 2012 18:55

Taky pořád moc nevěřím že je Démon člověk :D Gratuluju no, já se v průběhu roků snažil o takových 6,7 platinovek a snažení vždycky ustalo u takových 80%. Většinou kvůli hledání různě poschovávaných intelů, pírek, holubů a ostatní chamrati :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 3. 2012 18:59

To máš ještě dobré. Potřeboval bych nějaký zlepšovák na dohrávání her. Nic se mi hrát nechce a hraju jen prověřené hry.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 18. 3. 2012 20:29

Jo, to jsme na tom stejně :) I když o hře vím že vážně stojí za to tak se mi do ní třeba vůbec nechce. Jednou za čas přijde nějaká ultra pařba, ta mně chytne, dohraju jí a pak nadávám že nemám co hrát i když jsou na poličce zástupy nedohraných her...
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 18. 3. 2012 20:49

Na to existuje jednoduchý návod.

Nekupovat hned všechno při releasu, ale nejdříve si dohrát jednu hru a potom si pořídit další kousek atd. Ty hry nikam neutečnou, z pravidla jsou později levnější navíc.
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 3. 2012 21:00

StefiCZ píše:Jo, to jsme na tom stejně :) I když o hře vím že vážně stojí za to tak se mi do ní třeba vůbec nechce. Jednou za čas přijde nějaká ultra pařba, ta mně chytne, dohraju jí a pak nadávám že nemám co hrát i když jsou na poličce zástupy nedohraných her...

Přesně tak to mám. Něco si zahraju a divím se, že jsem to nehrál dříve a ještě si řeknu, že stojí za to hry hrát. Teď už pár měsíců nic a nic nového mě moc nebaví. A nebo docela baví, ale jiné činnosti jsou zábavnější.

HALI32. Teď už skoro nekupuju. Jen HD kolekce kvůli podpoře. Stejně ale nevím, co bych teď hrál. To bude jen nějaká krize a pak se to zase rozjede. Nebo nevychází tolik pecek. Možná mám jen málo času.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 18. 3. 2012 22:15

Catherine - pátý level úspešně za mnou. Začínám na tom závislačit. I když neustále umírám, tak díky chytře postaveným checkpointům a za nimi hned umístěným polštářem na dva pokusy navíc, se od toho nemůžu odtrhnout. Takhle mám prakticky nekonečno pokusů, dokud nepříjdu na způsob jak se dostat o další schod dál. Jen ti bossove by nemuseli být tolik agresivní a dát mi trochu času na rozmyšlenou. Ostatní kola už začínám v klidu dávat.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 3. 2012 13:04

Trošku jsem zase podrtil Syndicate. Opravdu, jak je singl řekněme průměrný, tak MP mě baví hodně. Hlavně díky tomu, že to není takové to klasické tajtrlíkování v arénách ala CoD. Spíš to připomíná Metal Gear: Peace Walker. Musíte si pomáhat, plnit nějaké ty úkoly a samozřejmě tu je ještě onen RPG prvek vylepšování. Jen tedy nevím co bude, až si vylepším základní zbraně (samopal, puška, sniperka, ostřelovačka) - jestli se mi od nějakého levelu otevřou ty pokročilejší.

Btw: jak jsem měl v singlu despekt před pistolemi, tak v MP po trošce tuningu jde o fakt zajímavé kousky. Něco jako v Deus Ex základní pistole - s řádným vylepšením se s ní dali sestřelovat obrněný roboti :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 22. 3. 2012 22:50

Catherine - Závěrečné odhalení, proč Vincent musí každou noc prožívat tu stejnou noční můru, bylo vtipně podané. Přesto uspokojující. :-) Občas jsem se musel juknout na youtube, když už jsem nevěděl, jak dál. Přitom řešení nebylo až tak složité. Prostě fail z mojí strany.
Rick Deckard
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka