Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod .soul 30. 1. 2012 17:45

beat má 2 accounty?
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 30. 1. 2012 17:47

portapro píše:Uncharted je jistě dobrá hra,ale spíš teda chudáci lidi co mají PS3

co to meles za srance?

-- 30. 1. 2012 17:48 --

.soul píše:U2 dohrán - just wow...

Jen ten final bos mohl být trochu zajímavější a obtížnější, dal jsem ho na podruhý (na normal - třetí úroveň ze 4).

I přesto 10/10. Chudáci lidi bez PS3 8-P

tes se na u3 , cela hra je jeden velky wow .)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 30. 1. 2012 18:03

Už koukám, kde objednat :) A popravdě v ČR je třeba limitka za 1100 bezkonkurenční, v zahraničí stojí 80 euro nebo nemaj skladem... Normální edici za 900 u originalky.cz konkuruje akorát thehut, kde hru taky nemaj skladem...

No tady jim za to 60 euro nedám... Kdyby to šlo aspoň fakt Sony a Naughty dogsu..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod portapro 30. 1. 2012 18:08

Jj já melu srance...a že 90% uživatelů PS3 si stěžuje, jak ten battlefield 3 má špatnou grafiku na PS3 a že za to může DICE a nikdo si neuvědomí, že je to zastaralej krám, co na frostbite nemá
A pak jdeš sem a čteš, jak je chudák ten, kdo nemá PS3...to je fakt na pos.rání :-D
portapro
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 30. 1. 2012 18:32

Tady fakt nemá cenu ani reagovat :)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 30. 1. 2012 20:07

ano meleš naprosty hovna .
To , ze psko nestiha bf3 neznamena , ze je to spatna konzole.
Bf3 patri na PC , ale ps3 nabizi jine skvele tituly.

Nikdo tu nepiše , ze je chudak ten kdo nema ps3 . Tak se snad muzes prestat chovat jak hloupe decko a neustale urazet ostatni platformy . Kazda platforma ma sve plus a minus , to je fakt ktery by si spoustu lidi vcetne tebe melo uvedomit.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 1. 2012 20:42

Je to ..... - každý sám doplňte.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 1. 2012 20:43

.soul píše:Chudáci lidi bez PS3 8-P

Tomkalhotka píše:Nikdo tu nepiše , ze je chudak ten kdo nema ps3 .

Just sayin'.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 30. 1. 2012 20:45

Na každé platformě je plno skvělých titulů. Pořád nevidím smysl všech hejtů. :(
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 30. 1. 2012 21:03

Lo!Zza píše:
.soul píše:Chudáci lidi bez PS3 8-P

Tomkalhotka píše:Nikdo tu nepiše , ze je chudak ten kdo nema ps3 .

Just sayin'.

jo tak toho sem si nevšiml , kazdopadne to je jeden nazor od soula, kterej beru na lehkou vahu , zatimco portapro piše jak kdyby se tu nic jineho nepsalo

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 30. 1. 2012 22:01

.soul: tak je moznost dat si ho do ignorovanych...
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 31. 1. 2012 00:51

tdjohn píše:Neřekl bych, že je to regionem. Například GOW 3 obyčejná a speciální byla jiná a region byl náš. Savy nekompatibilní, takže předpokládám, že kvůli trofejím je potřeba udělat vše znovu. Alespoň trophy list je pořád stejný, takže moc nechápu smysl nekompatibility save. Nějaké věci navíc snad zvládne i minulá pozice nebo udělat migraci. To bych ale od Sony chtěl asi moc.

Taky mi to celkem vrta hlavou. Kdyz uz PS3 prezentuji jako konzoli bez regionalniho zamku, tak proc vydavaji ruzne verze her. Co kdybych se odstehoval treba do Kanady, vzal si se sebou jen konzoli a hry si dokoupil tam...to uz muzu rovnou vsechn savy smazat. Zajimalo by mne, jestli s timhle maji problem i uzivatele PS+.

No zkousel jsem ted chvili hrat U3 od zacatku s 3D. Uprimne mne celkem dost stve to razantni snizeni rozliseni. Pro veci v popredi to clovek tolik neregistruje, ale napriklad postavy v dalce jsou dost vyrazne kostickovane. :( No coz, FHD ve 3D uz asi PS3 nezvlada... Ale na obranu musim taky rict, ze jsem zatim byl v IMHO graficky nejchudsi casti U3 (hned po lodi, teda), takze jsem zvedavej jestli ty pixely budou tolik bit do oci i dal. Taky musim bohuzel rict ze se 3D se zadnej vetsi WOW efekt nekona - vlastne jen ty prestrelky jsou o dost lepsi, kdyz na cloveka vylitavaji z obrazovky kulky.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 31. 1. 2012 09:08

N.Marko píše:Mno, tak jsem dohrál singl Portal 2
Perfektní. Jednoduše perfektní. Délka skvělá. Příběh, respektive jeho vyprávění, rozhovory a taková ta tušená zápletka na pozadí - něco zřídka viděného. Ač obecně opravdu nesnáším mlčenlivé hrdiny typu Freeman a podobně, tak tady mi to opravdu nevadilo.
Nechápu jak si někdo může stěžovat na délku :)
No a teď coop.

Jsem rád, že se líbí :) Pro mne je Portal 2 GOTY 2011. Ohledně němého protagonisty... tady to vůbec nevadí, protože Chell i přesto má určitý charakter, na který naráží GlaDOS svými jedovatými poznámkami a vtípky. Vlastně si z ní utahuje a deptá ji. Je to holt krásná hra a coop je neméně krásný. Hlavně si dát někdy na čas a projít každej kout... člověk by nevěřil, kde co může najít :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 1. 2012 20:12

uzivatel_cz píše:tdjohn: co treba Gray Matter?

edit: ta je dost klasicka, takze asi nic

Chybí mi tam to "3D ovládání".
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 31. 1. 2012 21:13

Riddler dopadnut. Teď jen nevím jestli začít New Game + nebo rozjet Uncharted 3 na hard. No a ještě tu vlastně mám nerozehraný Dead Space 2. :hm
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka