Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 21. 11. 2011 17:01

Protože ani jedno nemá skoro žádný příběh, tak je to úplně jedno. U dvojky jsem asi v půlce a nevšiml jsem si, že by to navazovalo. Navazuje to třeba tak, že jsi ve stejném městě a tak :D Rozhodně to není jako hrát MGS4 bez všech předchozích. Dám tomu ale šanci, dlouho jsem to nehrál.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 22. 11. 2011 01:08

Daemon666 píše:Ona to je vlastně taková vylepšená jednička. První díl mám taky opravdu hodně rád, ale dvojka je podle mne lepší.

Zahraj si raději System Shock 2. Zezačátku mi to přišlo relativně podobný, ale čím jsem byl dál, tím spíš bilo do očí, jakej je Bioshock oproti SS brak, nejenom příběhem, ale i samotnou hratelností. A to není vliv nostalgie, SS2 jsem hrál naposled před pár měsíci.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 24. 11. 2011 21:21

Slyšel jsem, ale nehrál. Každopádně díky za doporučení. Zařadím ji do fronty, která je bohužel hodně dlouhá... :oops:

Před chvilkou padla platinka za Bioshock 2

Obrázek
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 24. 11. 2011 21:25

Teda já vás lidi s těma platinama nechápu :D Za ty roky jsem se nedokopal ani k jedné, požadavky mi přijdou většinou tak extrémní že se o to běžně ani nepokouším, když k tomu připočtu tu hromadu času co bych musel u každé hry prosedět... No teda všechna čest :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod majoran 25. 11. 2011 13:34

ja to s tymy platinamy tiez nechapem. ps3 mam od jej vydania v eu a nemam ani jednu a uplne suhlasim zo steficz. tie naroky su vacsinou brutalne. a pri tolkych dobrych hrach co stale vychadzaju..... kde na to berete cas??
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 11. 2011 13:48

-//-
Ale mě trofeje neberou ani na základní úrovni.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 25. 11. 2011 14:10

Kdyz jsem jsi koupil PS3 a k ni dostal Killzone 2, tak jsem ho dojel ani ne behem tydne. Docela me mrzelo, ze mi nevydrzela dele. Proto jsem se ji rozhodl dohrat na tezssi obtiznost, pak na tu nejtezzsi. Porad mi to nedalo a zacal jsem tam sbirat blbosti typu zabij nekolik nepratel jen jednim granatem atd. A strasne me to bavilo. Od te doby mi to zustalo. Jen nejak nedelam multiplayerove trofeje, ty me moc nebavi.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 11. 2011 12:18

Drandím si endurance Suzuku v GT5 a je to peklo vážení. 172 kol celkem, polovina za mnou a já tak nějak nevydržím déle než patnáct koleček, protože se mi začnou klížit oči. Takže dělám historicky nejčastěji přestávky co jsem GT vůbec kdy hrál. Naštěstí tu je ta možnost save během závodu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 28. 11. 2011 13:43

Ty este nemas volant ze?Keby si chcel, mam zbalenu tu G25ku v krabici v pivnici uz ale 9mesiacov..(kupil som si dalsie auto,tak ked mam chut jazdit chodim ven..)Tebe bych spravil super cenu, inak ho predavat nepotrebujem..rozmysli si a napis PM ;)

Inak Rage ma sklamal vcelku aj na nightmare,cakal som od toho trochen viac..Inak mam rozohraty Skyrim, Dead Space2 a Jericho a zistil som ze sa strasne bojim :D ale tak nejak chcem, je to divne...

Noa nechce sa mi robit wifina (aj ked mam router rozbaleny na okne)tak som na plejku furt offline.. Xbox som predal aj s prakticky celou zbierkou, nechal si len srdcovky. inak nic :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 28. 11. 2011 14:37

Jste se tu tak hezky bavili o Enslaved. Neodolal jsem a koupil jsem ji. Uz jsem skoro u konce. Ma to fakt uchvatnou vizualni stranku. Prvni polovina New York zarostly prirodou. Ve druhe pak zase masivni stavby z ruznych vraku a odpadku.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 28. 11. 2011 16:39

Rick: Je to alespoň srovnatelně poutavé jako HS? Ten mě chytnul a nepustil, škoda jen že mně hra hodila do rozvyprávěného příběhu, hrozně rychle vyflusla a vlastně nic nevysvětlila. Právě uvažuju nad koupí a pořád váhám.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod papucek 28. 11. 2011 17:22

Rick- jj, prvni polovina Enslaved je vazne nadherna.Ta druha pulka, je sice slabsi, ale konec je paradni.Velka skoda, ze lidi prichazeji te hre na chut az ted.
Jinak mam rozehrany Split Second.Paradni akcni auta, jen ta obtiznost je dost hard...jeste ze bydlim sam, nadavam u toho jak spacek :-)
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 29. 11. 2011 11:50

Stefi: asi ti moc neporadim. Konec mi to docela pokazil. Tim myslim uplne zaverecnou scenu. Takovej mind faq jsem opravdu necekal. Za pet minut dvanact se tvurci rozhodnou do hry dat pribeh. Respektive, on tam nejaky pribeh je celou hru. Stoji to na interakci dvou postav a situaci do kterych se dostavaji. Jen to nikdy nejde pres tuhle hranici. Coz mi prislo ok a oproti HS to bylo mnohem komornejisi. Bohuzel se pribeh nijak nevrstvi, pak prijde konec a vytahne uplne neco, co tam skoro nepatri, i kdyz je to zalozene na Ceste na Zapad. I pres to mi to nepokazi ty uzasne momenty, kdyz se prochazis po New Yorku a snazis se ochranovat Trip. Jen bych nemel svedomi, k nekomu prijit a doporucit mu si tohle koupit.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 29. 11. 2011 16:49

Dohrál jsem Little Big Planet 2 a Pána prstenů: War in the North, obě v co-opu.

Obě hry jsou v singlu dost o ničem, zato v co-opu se člověk baví parádně :) V Pánovi Prstenů chválím příběh opravdu zasazený do světa Středozemě o 3 hrdinech, který je dějově zařazen do stejné časové linky jako kniha. Člověk se tedy potká s Arwen, Bilbem, Elrondem, Aragornem a s Gandalfem v Roklince, pár questů nabírá v hostinci U Skákavého poníka, "vysvětlí", proč orlově bojovali za dobro u Black Gate apod. Hra jako taková je to dobrá, ale nic převratnýho to neni a grafika neni nic moc. Levlování ( a následný výběr nových schopností ), který je hodně cítit v síle útoků/healů, člověka nepustí od televize :)
Sumasumárum hodnotim za 8,5/10 ale jen za předpokladu, že to člověk nehraje sám..
Určitě to neni tahání peněz z lidí jako v případě Conquestu..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2011 11:33

Rozjel jsem remake Bonda Golden Áj ( :D ) a dost se mi to líbí. Singl pěkný, mulťák špatný - jede jen na 23 fps a to konstantně, takže se to jaksi nedá hrát :(
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka