Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod .soul 14. 11. 2011 22:14

Máme to holt v krvi ;)

Rozehrál jsem Enslaved - krása... Takhle jsem se s příběhem hry už dlouho nezžil...
Nechápu, proč ta hra tak zapadla...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod papucek 15. 11. 2011 08:09

Soul
tak to nechapu taky...jasne, Enslaved ma sve zapory, ale jinak je to vyborna hra...a muzes se tesit i na konec hry, ten me docela dostal.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 11. 2011 12:13

Takže jsem včera rozehrál Zeldu Skyward a bylo hodně těžké to v 1:30 ráno vypnout abych vůbec vstal do práce :) Ta hra má nádherný art design, ale co se týče kvality grafiky, tak ta možná trochu zklamala. Twilight má podle mě lepší grafiku, ale je to těžké porovnávat když má úplně jinou výtvarnou stránku. Ovšem co se týče hratelnosti tam nejde říct ani půl slova. Po třech hodinách hraní jsem se teprve dostal do prvního dungeonu a užívám si každou minutu. Ta hra se prostě hraje sama a pro mě zatím asi to nej, co jsem tento rok hrál. Ale jak říkám, je asi ještě brzo něco říkat když jsem na začátku, ovšem podle mě to bude naopak čím dál tím lepší. Ted jen zas přežít ten den v práci :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mahorero 15. 11. 2011 18:22

... masáž PSK
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 11. 2011 18:51

Mne se tam to vodovkovy rozmazani teda moc nelibi. Ja nevim. Nerikam ze je ta hra hnusna, ale uprimne se mi libil vic ten temnejsi styl TP a potom jeste WW.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 15. 11. 2011 22:51

Rozehrál jsem AC: Revelations. Nejsem moc daleko, teprve začátek třetí kapitoly z devíti. Zatím mi Yusuf ukázal kousek Istambulu a nějaké ty nové dovednosti. Ani jsem si nemyslel, že hookblade bude něco převratného v gameplay schématu, ale je to fakt užitečná vychytávka. Pohybuje se s ním ve městě mnohem rychleji, přitom je to naprosto insuitivní ovládání pomocí jednoho tlačítka. A ještě se dá využít při útěku, když nechci vrazit do strážného, tak ho elegantně přeskočím a pokračuju v úprku. :)
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 16. 11. 2011 15:29

8mesiacov som hry prakticky nesledoval a ked som prisiel do brlohu sem do Trencina do Maxu kukam, ze Uncha3, Resistance3, Fable3, Rage a popadal na rit skoro,, ze kolko toho vyslo zaten cas..

Tak som kupil Fable3 na PC (osudova chyba,tak cosik neoptimalizovane som uz dlho nevidel) a RAGE, ktore som dohral na hard a rozbehol nocnu moru..trosku ma to sklamalo, cakal som vaaac :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod .soul 16. 11. 2011 15:37

On už i na Xboxu to byl fail (v porovnání s dvojkou), natož pak horší port na PC...

Zapomněl si na Batmana novýho, Killzone 3, Battlefield 3, AC:Relevations, InFamous 2... Tenhle rok je na hry fakt bohatej...
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 16. 11. 2011 15:42

Mno len kupovat to za SLOVENSKE eura.. tie ceny su tu jak v dobe kamennej, otras,, je mi luto zato davat tolko lovov! Az teraz svami sucitim >_>
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 11. 2011 18:12

spajza X píše:Mno len kupovat to za SLOVENSKE eura.. tie ceny su tu jak v dobe kamennej, otras,, je mi luto zato davat tolko lovov! Az teraz svami sucitim >_>

To teda brzo kámo ;)

Jinak nazdar spajzo :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 11. 2011 18:57

Mne teda Fable 3 naprosto uchvatil. Ale dvojku se nehral.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 16. 11. 2011 19:13

Tak to ti doporučuju od někoho na týden splašit xbox a zahrát si dvojku. Jestli se ti líbila trojka, tak se z dvojky pose... posadíš.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 11. 2011 19:44

No k Xboxu se ted asi nejakou dobu nedostanu protoze bracha na nem porad hraje tu kravovinu MW3. Takze si to nemuzu pujcit. A i tak chci nejdriv dojet Alana Wakea.
Ja tu trojku jenom nacal v podstate jsem po tom prvnim bossovi co ho clovek mohl usetrit.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 17. 11. 2011 23:21

Enslaved dohrán :love:
Luxus. Co se příběhu a jeho prožívání týče, je Enslaved na samé špici po boku s Mafií1 a Fable 2.
Tahle hra by si zasloužila několika milionové prodeje...

Me gusta :love:
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 18. 11. 2011 01:13

Navíc tam je spousta povedených vtipných hlášek :) Si nepamatuju, že bych se u hry fakt nahlas smál...

Have you tried turning it off and on again? :D

/ co se stalo s automatickym sjednocováním příspěvků? :hm
.soul
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka