Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 12. 2009 01:25

Teprve devátá, unesli mi princeznu. Poradíš mi? Normální zbraně jsou na ten obrňený transportér neúčinné, navíc tam má kulometnou věž, takže moje vojáky doslova vraždí, no a s tankem na něj střílet nemůžu, to je instantní konec mise.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 26. 12. 2009 01:29

Vem shocktroppera a střílej do radiátoru. Nezapomeň taky použít Rozkazy, možná už tam máš defens a další vychytávky. S schocktropperem se asi nedostaneš k tomu transporteru dost rychle. Musíš použít tank, tak aby šel přímou cestou kolem základny uprostřed a pak ho zaskočíš ze zadu. Hodně štěstí. U tédle mise jsem zuřil. :)
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 12. 2009 01:47

Dík.

EDIT// Tak tahle šla v pohodě, stačilo s Rosie naběhnout hodně blízko aby na mě ten kulomet nemohl a pak už šel :))

jinak 11. kapitola, dostal jsem druhý tank (takže bude potřeba 2X více expů a peněz... ach jo :nenapadne ) a co je důležitější, mám větší místo na umísťování upgradů (načase, už to bylo dost kruté). 8-)
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Daemon666 27. 12. 2009 10:42

Ted jsem dohral Devil May Cry 4 - Bavil jsem se vcelku dobre :-)
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod KapaCZ 27. 12. 2009 10:49

Zrovna hraju EyePet je to taková blbůstka a hrozně návyková :)
KapaCZ
First Blood

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 12. 2009 13:51

Valkyria dohrána a prostě úžasný konec. Skoro jsem brečel. :) Teď si musím sehnat to anime.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 27. 12. 2009 15:25

skoda, ze dalsi dil vyjde na PSP
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Torham 27. 12. 2009 15:38

Rick Deckard píše:Valkyria dohrána a prostě úžasný konec. Skoro jsem brečel. :) Teď si musím sehnat to anime.
To anime je hodně dobré :)) Hlavně jsou tam scény, které údajně (podle komentářů lidí na netu) se liší od scén ve hře a některé scény z anime dokonce prý ve hře vůbec nejsou :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 12. 2009 15:46

Právě proto se na to chci podívat. Než jsem si sehnal hru, tak jsem se podíval na první epizodu a je to vážně jiné.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 12. 2009 17:03

Paar píše:skoda, ze dalsi dil vyjde na PSP

PSP mám, takže jsem v pohodě 8-)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 27. 12. 2009 17:11

Rick Deckard píše:Právě proto se na to chci podívat. Než jsem si sehnal hru, tak jsem se podíval na první epizodu a je to vážně jiné.
Já to mám komplet dokoukané a vážně to stojí za to ;-) Hodně dobré :))

Například...:
Komplet celá 9. episoda se odehrává v Empire, kdy tvůrci nakrásně vykreslili druhou stranu konfliktu a ukázali tamní mocenské boje a intriky. Výborný a velmi zajímavý díl, který dá celému příběhu Valkyrie trošku hloubky navíc. Dozvíš se tam i něco o minulosti Rosie ( :'( :-S ) i o románku mezi Largem a Varrot ^^ Plus VELMI zajímavé info o Alicii a Selvarii v jedné z pozdějších episod
Rozhodně si to anime posháněj a mrkní na to, stojí to za to.
Naposledy upravil Torham dne 27. 12. 2009 17:15, celkově upraveno 1
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 12. 2009 17:13

Rick: Ještě jsou na Store asi tři DLC, rozhodně kupuji. Jinak se mi už stal ten incident s Isarou, doják nehorázný :( :'(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 27. 12. 2009 17:15

N.Marko píše:Rick: Ještě jsou na Store asi tři DLC, rozhodně kupuji. Jinak se mi už stal ten incident s Isarou, doják nehorázný :(
Viděl jsem v anime... :'( :'( :'( :'( Tohle ne...proč zrovna ona?! :'( :-S :'( :-/

Ohledně těch DLC - jedno z nich je minikampaň za Empire, kde hraješ za Selvarii :-P
Naposledy upravil Torham dne 27. 12. 2009 17:20, celkově upraveno 1
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 12. 2009 17:19

O těch DLC vím. Ještě se připravuje jeden další, měl by vyjít v lednu, doufám pak v nějaký slevněný pack všech čtyř. Akorát to prý není moc příběhové. Spíše zaměřené na hratelnost.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 12. 2009 17:19

Hnedka následující bitva je dobývání Bruhl, takže o to to je pikantnější. Jinak kámoš přes anime mě trochu zásobil a mám 7 dílů první řady (zbytek snad časem), takže se na to docela těším, jenom si musím udělat čas.
Jinak fakt, jak tě znám- tobě by se ta hra sakra líbila, až (jestli) si koupíš PS3, tak povinnost. pro nás co máme rádi takové to úzkoprofilové zboží jde o poklad.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka