Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 12. 12. 2009 19:00

Jarafak: návrhář DMC a Bayonetty je jedna a tatáž osoba :)

N. Marko: jo je to Nolan North. :D Já zase hrál Assassin´s Creed 2 a tam dabuje Desmonda. Nemůžu se nějak zbavit dojmu, že hraje sám sebe. Všude zní stejně.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod papucek 12. 12. 2009 19:21

Pred chvilkou jsem dojel Stranglehold a celkem jsem se bavil.Zadne graficke orgie se sice nekonaji a je to pomerne i kratke ale jako bazarovku za tri,ctyri kila vsem doporucuji.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 12. 12. 2009 19:42

Taky jsem se u Strangleholdu bavil :-)

Za chvilku se asi pustim do:

Obrázek
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 12. 2009 21:03

Mě přišel Midnight Club: LA Complete Edition. Vypadá to jako GTA, je to od Rockstar... Není to náhodou stejný engine? Vypadá a chová se to totiž dost divně :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 12. 12. 2009 21:10

SCobra:
daj potom nejake dojmy ... nad Complete Editon som rozmyslal aj ja ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Pilf4r 12. 12. 2009 21:16

SCobra píše:Mě přišel Midnight Club: LA Complete Edition. Vypadá to jako GTA, je to od Rockstar... Není to náhodou stejný engine? Vypadá a chová se to totiž dost divně :-)
Tak tak..RAGE pokud se nepletu..
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod SmartinS 12. 12. 2009 21:18

Hurricane píše:SCobra:
daj potom nejake dojmy ... nad Complete Editon som rozmyslal aj ja ...

Já taky.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 12. 2009 21:24

Hráli jste někdy Test Drive Unlimited? Tak MC je to stejné, akorát o třídu těžší a o třídu hůř technicky zvládnuté :-) A soupeři podvádí...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 12. 12. 2009 21:51

hral som TDU, hral som aj MC3 a to ma celkom bavilo, otiaznost sice niekedy zlobila ale dalo sa ... :)
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 12. 2009 21:53

Blbý je, že závody jsou na jedno brdo jako třeba v NFS Undercover.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Daemon666 12. 12. 2009 22:09

Tak jsem se pustil do toho Darkness a zatim :shock: Ted jsem v metru a nejaky bezdomovec ma v kosiku tv a ja na ni koukam na http://www.csfd.cz/film/7501-man-with-t ... n-arm-the/ :shock: :shock: Uz mam za sebou 10min filmu. :-D Jestli tam bude cely film "zatim to tak vypada" tak je to doslova mazec. A to tam je vice kanalu... Mno necekal jsem ze i takova malickost bude takhle vymakana :-)

EDIT: Dalsi kanal, nejaky film na styl Bruce Lee. Jiny kanal, malovane pohadky neco jako Pepek namornik :D Tak dokonce jsem ted narazil i na puvodniho Flashe Gordona 8-D Panove, jako klobouk dolu ! Ja snad stravim v teto hre vice casu sledovanim filmu :D
Koukam i neco jako MTV tam je :-D
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 12. 2009 22:36

Jó jó, bomba hra, taky ji mám moc rád. Jsem zvědav na další kousek od tohodle studia. možná konečně další díl Riddicka.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 13. 12. 2009 01:36

N.Marko píše:Kámoš mi půjčil nového Prince. Tak ho pustím, rozjedu hru, udělám tři kroky a dostanu trofej! WTF? Za co doprkýnka?! Jmenuje se "Sandstorm" a je v zásadě jenom za to, že jsem hru pustil! Následuje dalších asi pět podobných. Ani nevím proč, ale mám sto chutí hru vypnout :/

Proč chceš stejně jako spajza posuzovat hru podle trofeji? Ty trofeje jsou jako bonus a určitě nedělají hru
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 12. 2009 01:46

PSK: To je omyl, neposuzuju hru podle trofejí, posuzuji trofeje podle trofejí. Aby jsi mi rozuměl, to s tou hrou nemá nic společného, jen mě to z jakéhosi důvodu irituje když mě poplácají po ramenou za to, že jsem si jejich hru vůbec pustil, přijde mi, že mě pak mají za nějakého retarda! Co bude příště? Trofej za vypnutí hry? Za nastavení zvuku v menu? Za zvednutí ovladače? Kriste! To je naprosto proti myšlence trofejí, trofeje mají být za nějaký výkon ne?
Nic, trochu musím vychladnout, stupidita mě vždycky dovede vytočit.

Každopádně jsem už s tou hrou skončil, tohle není nic pro mne, někoho to může bavit, ale mě ta hra přišla příliš bezúčelná i na poměry videoher. Radši dohraji Riddicka a pak se rozhodnu jestli si dám The Darkness, nebo MGS4 než mi přijde Alone In The Dark.

Jinak už by jsi měl vědět, že zrovna trofeje jsou věci které mě na hrách absolutně netankují, obvzláště nikoliv když nemají nějakou odezvu v podobě benefitů pro hráče (jako třeba Uncharted, tam to je perfektní), nějaké pinknutí a oznámení že jsem za cosi dostal nějakou trofej mě spíš otravuje.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod pierek14 13. 12. 2009 11:55

Včera jsem si přitáhl domů New Super Mario Bros. Wii. Skvělá hra :love: :love: :love: hlavně ve dvou je to neuvěřitelná sranda.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka