Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 3. 12. 2009 20:42

u mna nic, nehral som nic uz zopar tyzdnov, som suchar :)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 12. 2009 20:48

Jak se ti to stalo?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 3. 12. 2009 21:05

Dneska mi dosla nadherna guida na AC2. Takze - let the feather hunt begin!

A prokladam to Tekkenem...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 3. 12. 2009 21:10

N.Marko píše:Jak se ti to stalo?

proste som to nezapal a je to :mrgreen:

lojza, ako sa pozeras na tekken s odstupom casu ( sry za ten nick )
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 3. 12. 2009 21:41

V poho, ja si stejne ten nick chtel zmenit. :D

No.....ono neni moc ani co k tomu rict. Proste starej dobrej Tekken. Tak stejne si muzes zahrat T5, kdyz ti nebude vadit ze je tam min postav a horsi grafika. Gameplay je uplne stejnej. Mluvim ted hlavne o online, protoze tu kampan jsem vzdal - abych pokracoval tak bych se musel hodne nudit. Navic ja osobne jsem zastancem puvodnich oblecku, takze mi ani nevadi ze si nemuzu nakoupit veci. (Kdyz vidim co tam ti lidi na netu maji za kreace tak je mi na bliti.) Takze jestli chces hrat pres net nebo pres multak, jasna volba (i pokud uz mas T5:DR na PS3, protoze v T6 je lepsi vyhledavani oponentu). Jestli chces hrat jen singl, ruce pryc.
Ja si ted trebuju skill hlavne s LIli. :love: Zjistil jsem ze je to holka sikovna.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 12. 2009 19:36

Tak jsem utekl z Butcher Bay, zase. :)
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 5. 12. 2009 23:48

Metal Gear Solid
Prave som dosiel na druhy disk. Sniper Wolf ..... :-S

Unreal Tournament III
UT som hral naposledy myslim UT2004 na PC. Vtedy ma to dost bralo.... Ale zahral som toto a musim povedat ze som dost sklamany ... nie vlastne nie som sklamany, lebo je to presne to co som cakal, lenze uz ma to vobec nebavi. 8-S Dal som online, dostal som totalne na *****. Dal som par "misii" v singly a tiez ma to moc nebavilo. Je to strasne staromodna FPSka ... :-l Toto hrat asi nebudem ...

Bad Company 2 BETA
pecka :tleskani toto kupujem 8-P
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 6. 12. 2009 10:15

Hurricane píše:Metal Gear Solid
Prave som dosiel na druhy disk. Sniper Wolf ..... :-S
+1 :'( Tohle byla asi nejsilnější scéna v MGS1 a hned tak na ni nezapomenu...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 12. 2009 10:20

Když jsem to cca před třemi měsíci hrál znova, tak i po letech značného okorávání jsem měl v krku pořádný knedlík. Dobře napsané.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 6. 12. 2009 10:24

Nejen dobře napsané, ale i odvyprávěné. Dabing, hudba, záběry kamery...to vše dělá tu scénu nezapomenutelnou...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 12. 2009 10:36

Když jsem to později hrál na GC (Twin Snakes), tak to už tak nějak nebylo ono. Nevím proč, možná tam byl trochu jiný střih, pohyb kamery, nebo tak něco, ale nedostalo mě to tolik, jako PSX verze. Holt grafika není všechno :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 6. 12. 2009 11:54

jj, nato ako je na dnesne pomery limitova sila PS1, tak sa im podarilo neskutocnu atmosferu z toho vymackat ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 12. 2009 15:18

takze jsem si dal na ospale nedelni odpoledne Tekkenka. Stravil jsem asi hodinu duelovanim s jednim typkem co si paradne oblikl postavy. Nevim jak to udelal ale ty jeho byly neuveritelne hot....normalne mam dalsi duvod proc hrat tu kampan, abych si ty oblecky odemkl.
Jinak jsem dostal pekne na budku, z 10 zapasu jsem 8 projel....ale parkrat jsem ho mel, jenze ten parchant vzdycky kdyz jsme meli kousek zivota udelal chytacku a bylo po srande. No, musim jeste hodne potrenovat. :D
Btw. ma tu nekdo T6? Krome Alianny, u te jsem to videl v kolekci her.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 6. 12. 2009 15:50

Hurricane píše:jj, nato ako je na dnesne pomery limitova sila PS1, tak sa im podarilo neskutocnu atmosferu z toho vymackat ...

jde o tvou prvni zkusenost s MGS1?
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 12. 2009 15:50

Jezdím NFS Shift :-) Překonávám Hurricanovi časy :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka