Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Daemon666 1. 12. 2009 12:49

Tu trofej jak pises jsem dal predevcirem. Mel jsem stesti, ze se nikdo neodpojoval :-) S body jsem na tom byl hodne dobre, vedl jsem o mnoho. Skoro nikdo nepouzival nuz "ja tak z 90%" :D
Ty Zera me stvou hlavne z duvodu, ze to dlouho trva... Musim znicit lode a pak teprve prijdou na radu letadla. Kdyby to slo restnout od letadel, tak se to da, ale takhle me to prestane po nekolika pokusech bavit. :oops:
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 1. 12. 2009 12:56

mam pocit, ze za lodami je checkpoint.. takze prave toto,, ze z toho vybehnes a loadnes po lodiach presne ide.. ale niesom si isty, uz je to volaky patek :) skus.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Daemon666 1. 12. 2009 13:34

No jestli to bude pravda, tak parada. Diky moc za info :-)

Prave jsem dojel InFamous :-)

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2009 19:39

Dávám si Riddicka (znovu, ale to asi nikoho vzhledem k mému stavu nepřekvapí :D ).
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2009 19:44

Aspoň poreferuješ, jestli se ty hry daj hrát znovu a jestli jsou stejně dobrý i podruhý :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2009 19:53

Tak Riddick určitě, protože jsem ho začal hrát už minulý týden a dostal jsem se do 1/3 Butcher bay.
MGS4 taky, to jsem hrál třikrát.
U2 určitě.
Ale třeba Heawenli Sword- to si nejsem jist, i když to je vlastně tak na jedno odpoledne. No uvidíme.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 1. 12. 2009 20:57

Pokracujem v MGS1, prave som sa dostal k tej communication tower...
Btw, ten fight s Mantisom bol celkom zaujimavy, mysel (savy) mi neprecital , lebo tam nic nemam :), ale ten trik s ovladacom bol fajn :-)
Este sa mi pacilo ako po muceni, (kde treba rapidne mackat O ) Naomi povedala aby som si dal ovladac na ruku ze mi to pomoze, ovladac zacal masirovat :D
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 12. 2009 21:04

Hurricane píše:ale ten trik s ovladacom bol fajn :-)
Este sa mi pacilo ako po muceni, (kde treba rapidne mackat O ) Naomi povedala aby som si dal ovladac na ruku ze mi to pomoze, ovladac zacal masirovat :D

Ve ctverce je taky s dvojici Mantis a ovladac kopec srandy. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 1. 12. 2009 21:10

dobre si pamatam na ten trik s ovladacom ked som to hral prvykrat na ps1 niekedy zaciatkom 2000, to bol trik!

neskutocne dobra hra, FFVII,IX,MGS,RE2,Burnout3, Deus Ex, Duke3d.. :love: :D :mrgreen:
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 2. 12. 2009 11:35

nadherne vzpominky na mgs1... ta AMOTSFERA! zadny jiny dil ji nema tak intenzivni.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Torham 2. 12. 2009 16:46

Tak já ji taky relativně nedávno dohrál. MGS 1 je prostě fantastická hra s přímo šílenou atmosférou. Výborná věc :love: :tleskani
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Daemon666 3. 12. 2009 12:36

Konecne mam za COD5 platinu :-) "celkem 9"

Obrázek

Diky Spajzo za radu ;-)

Na čem hraji:
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod nox111 3. 12. 2009 15:08

Momentalne hram na x360 Assassins creed2 a demo Bayonety-vypada to dost dobre.
PS3 id:noxusSVK
Steam:nox948
x360:noxSVK
nox111
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 3. 12. 2009 18:56

Paar píše:nadherne vzpominky na mgs1... ta AMOTSFERA! zadny jiny dil ji nema tak intenzivni.

suhlasim :D
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod papucek 3. 12. 2009 19:44

Vcera jsem konecne dojel Parasite Eve 2,v EyePetu pomalu pokracujem s pritelkyni(vypada to na prvni platinu),no a dneska jsem rozehral Stranglehold.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka