Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 29. 9. 2009 15:29

..samozrejme som sa poklady snazil najst sam ( to robim vzdy pri hre co ma bavi,, lozim uplne vsade, backtrackujem kolko ide) ale nepodarilo sa ani na 2nd pokus, tak som mrkol na YT na tut :)) inak to nejde.. kazdy to robi takto, poklady sa neprenasaju do dalsieho runu a musis ich najst na jeden run vsetky, takze ..

crushing je proste nutnost, potom pochopis, co je AI v tejto hre schopna a budes to respektovat.. lepsie AI v 3rd person hre podobneho stylu nieje.. preco si to neuzit, ze :))
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 9. 2009 15:49

spajza: Poklady se přenášejí, jenom musíš začít hru z posledního savu již dokončené hry.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod panTadeas 29. 9. 2009 16:03

Torham píše:Tadeáš: Ten multiplayer H3: ODST s těma lebkama zní hodně dobře :))

JJ, lebky ozvlastnuji nebo ztezuji hru, ale zase zvysuji nasobic skore.
Muzes si je treba zapnout i v kampani a tu projit "na body", za coz jsou taky achievmenty.
Lebky jsou ruzne - treba takove pro zprestreni, jako ze kdyz strelis grunta do hlavy, vybuchne, okolo nej se rozleti konfety a ozve se vesele zavisknuti.
Pak jsou ty lebky co zvysuji skore:
Nepretele ladne uskakuji granatum a pokusum o prejeti
Veskere nalezene/upustene zbrane maji o polovinu munice mene nez normalne
Nepratele hazi granaty jako o zivot (a velmi presne)
Stit se dobiji jenom uderem pazbou atd.

Vtip je v tom, ze v tom FF modu se zapinaji automaticky po kazdem kole, takze si nemuzes pohodlne vybrat ktere se ti libi a ktere ne.
To je jedna z veci, ktera FF odlisuje od Hordy v GoW2, kde se "pouze" zvysuje presnost, zivoty a damage nepratel.
Naposledy upravil panTadeas dne 29. 9. 2009 16:04, celkově upraveno 1
XBox Live: TadeasCZ
panTadeas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 29. 9. 2009 16:04

tak porpavde k BIOshocku som sa nedostal estem skusal som dema

wet
punisher no mercy
wolfenstein
zombie

a lost planet 2 a len poslena stala aspon za nieco..
v LP sa mi pacila grafika a akryli, ti boli podareni uz v jednotke
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 9. 2009 17:19

Trošku jsem se vrtal v odměnách co jsou v Uncharted a jedna mě dost pobavila. V kolonce "Redner mode select" se nachází tkzv. "next gen filter". Co to dělá? Nahodí to přes všechno silně hnědý filtr :D 8-P

jinak už mám 61% trofejí a 41 pokladů.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 29. 9. 2009 17:39

ak je to ten filter co myslim, tak je vsetko moc crevno/zlte a rozblurovne .. inak mas "next-gen filter" nahodeny odkedy si vlozil bluray do mechaniky :D

inak som si vsimol, ze po FW 3.0 sa znili % za platinu, myslim z 25% na 15% .. preto sa mi aj kedysi zdalo, ze mam viac trofeji / teda na viac % prejdute hry v trophy liste .. ;)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Jarafak 29. 9. 2009 18:07

Dojel jsem Price z Persie a nakonec musím říct, že to byla super zábava. Jediný, co mě vytáčelo, bylo při soubojích s bossáky mačkání tlačítek, co se objevují na obrazovce. Hlavně chvíle, kdy se souboj zpomalil a vyskočilo tlačítko pro blokování R2. To se mi skoro nikdy nepovedlo zmáčknout ve správnou chvíli. Teď se chystám ze Store stáhnout DLC - hrál tenhle dodatek někdo?
Jarafak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 29. 9. 2009 18:43

Jarafak: Podle mě lehce nadprůměrná hra. Iritovalo mě opakování soubojů s bossy v rámci jedné úrovně. Po skvělých SOT, WW a TT je tohle opravdu rána pod pás.
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 29. 9. 2009 18:56

ten nextgen filter alebo neioc podobne som uz videl niekde, tusim to ma darkness
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Jarafak 29. 9. 2009 20:10

Lucass.boy: Souhlas, opětovný rubání už jednou poražených bossů mě štvalo, kdyby to alespoň bylo trochu pozměněný, ale ono to bylo pořád na jedno brdo
Jarafak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 29. 9. 2009 20:24

Tak jsem asi jedinnej komu prisel novej PoP naprosto fantastickej. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Daemon666 29. 9. 2009 22:17

Dohral jsem Ghostbusters - jo jo dobre to bylo, ale moc me hra nevtahla... Graficky pekne. Mohlo to byt delsi a co me vadilo, ze jsem upgrade na vsechny zbrane mel uz cca v pulce hry. Pote jsou penize na nic... Hodnotil bych 75%
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 30. 9. 2009 09:21

Zkousel jsem dema,takze predevsim Brutal Legend-pro nekoho tupa rubacka s hroznou hudbou a radoby humorem Jacka Blacka,pro me asi hra roku.Pak jsem hral NFS:Shift u PSK v Xzone.U nej moc nevim,nelibi se mi grafika a ovladani na dualshocku (klouzou mi prsty po analozich).Pak jsem zkusil Forzu,ta je fajn,vse je vylepseno a fakt to nevypada jako 2ka,Peto.:) No a nakonec jsem hral nejakej mysliveckej simulator.Pro nekoho mozna zajimave,me se libili predevsim stromy-tak realisticky jsem jeste snad nevidel.
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod AlienX 30. 9. 2009 10:48

no dobre, zapinam uz konecne bioshock, new game
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 9. 2009 19:01

Rychlé dojmy z Uncharted 2 bety MP: Kua to je žráááádlo!!!!!!!
Hraje se to strašně "hladce" a rychle. Je pravda že jsem většinou byl spíš mrtvý, ale i tak to byla sranda. Deathmach je myslím pro mě lepší než byl v COD4. Přesto tu jsou jisté problémy. Vyhledávání volných hráčů trvá nějak moc dlouho a ani jednou jsem nedokončit tu variaci na CTF, protože to najednou spadlo. Až tohle dořeší, tak Unch. jen tak nevyleze z mechaniky, protože tohle je jeden z nejlepších coopů co jsem kdy viděl.

EDIT// Uncharted 1 podruhé dohrán. Luxusní pařbička, vřele doporučuji, je to sice tunel, ale zatraceně dobrej tunel a bavil jsem se mnohem více než u testosteronového Gaers of War 2 a jiných. Kdo má rád filmy s Indiana Jonesem, tak tohle musí milovat.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka