Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 9. 2009 17:00

jo
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 25. 9. 2009 18:37

vratil som sa k psp, uz mam medaile skoro zo vsetkych classov, prihara a adrenalin stupa

:)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 25. 9. 2009 19:20

Dohrál jsem Watchmeny, podprůměr. Musím napsat recenzi, už jsem ji měl dávno mít:-)) Hraju NHL 2010 a Gun.
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 9. 2009 13:41

Koupil jsem si ze Store Super Stardust HD - parada.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 9. 2009 19:39

Tak jsem dojel to DLC k Falloutu 3. V zásadě to jsou jenom tři úkoly, ale zato dost velké, takže nějakých pět, nebo šest hodin to dá. Plus tu jsou nějaké nové zbraně a nějaké staré ale upravené. Za ty prachy to celkem ujde.

EDIT//
Jo ještě jsem chtěl. Tady je zase vidět jak moc dobří jsou programátoři v Bethesdě (myšleno negativně). DLC mi několikrát zatuhlo a musel jsem resetovat PS3, nebo dlouho čekat až se vzpamatuje a uráčí jet dál ve hře. Navíc poslední část DLC je dost solidní slideshow. Ani v původní hře to nebylo s frameratem nic moc extra, ale tohle bylo už moc a skoro se na to nedalo koukat. Fakt, zdá se mi, že Bethesďáci nemají slovíčko "optimalizace" ve svém slovníku, protože jinak si to nedovedu vysvětlit.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Hurricane 26. 9. 2009 22:51

Tourist Trophy :
:tleskani uzasna zalezitost ... PD sa s tymto vazne vytiahli. Graficky je to asi to najrealsitckejsie co sa na PS2 da zohnat, povedal by som ze este o trolilinku lepsie ako GT4. Tu ukazuje GT4 engine naozaj svoje kvality . :tleskani Neskutocny pocit rychlosti, ked sa prehanate uzkumi ulickami Citta di Aria je to naozaj adrenalin. Samozrejme + 1st person view, ktory je neskutone podareny. :tleskani Velmi pekne su aj animacie jazdcov. Vynimocne sa mi pacilo to otacanie jazdca, ked sa pozerate do zadu. Nie je to nic extra, ale robia to aj oponenti. Ked ste niekomu v patach a dlacite sa nanho stale sa obzera za vami, vyzera to naozaj perfetkne.

Well done PD, nice game ... :-]
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 27. 9. 2009 15:21

N.Marko píše:Jo ještě jsem chtěl. Tady je zase vidět jak moc dobří jsou programátoři v Bethesdě (myšleno negativně). DLC mi několikrát zatuhlo a musel jsem resetovat PS3, nebo dlouho čekat až se vzpamatuje a uráčí jet dál ve hře. Navíc poslední část DLC je dost solidní slideshow. Ani v původní hře to nebylo s frameratem nic moc extra, ale tohle bylo už moc a skoro se na to nedalo koukat. Fakt, zdá se mi, že Bethesďáci nemají slovíčko "optimalizace" ve svém slovníku, protože jinak si to nedovedu vysvětlit.
OMGWTFBBQ??!! :shock: :mrgreen: Tak s tímhle se konzole za chvíli dostanou na úroveň PC, kde vycházejí patche jak o život :-P :mrgreen:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 9. 2009 15:32

Demons Souls - Maneateri dole, konecne. Monka jsem radeji vzdal, protoze tam vzdycky chytnu nejakyho nabouchanyho hrace.

Final Fantasy VII - Odehrano asi nejakych 6 hodin. Jsem tam kde se ke mne pridal Red. Pribeh zatim absolutne nenudi a krasne to odsypa. Akorat se mi nechce verit ze je to tak dlouhy, mrkl jsem do waku kde asi jsem, a podle nej jsem nekde tak za tretinou hry. :hm

Stardust HD - Paradni, neuveritelne chytlava parba. Tohle jsem nemel brat protoze uz tak mam nabytej rozvrh az k prasknuti. No v jednoduchosi je sila. Akorat porad nemuzu porazit prvniho bosse. Jednou uz malem ale nakonec jsem narazil. :-(

Zkousel jsem i Pokemon Colosseum na GC, ale na tenhle typ hry nejak nemam naladu, takze odkladam na neurcito.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 9. 2009 15:33

Prostě Bethesda, co ti mám říkat. Navíc tohle studio nikdy neproslulo betatestem nebo nedej bože vychytaností svých produktů, takže třeba konzolové verze Oblivionu jsou v jejich portfóliu něco jako zjevení.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 9. 2009 15:35

Lo!Zza píše:Final Fantasy VII - Odehrano asi nejakych 6 hodin. Jsem tam kde se ke mne pridal Red. Pribeh zatim absolutne nenudi a krasne to odsypa. Akorat se mi nechce verit ze je to tak dlouhy, mrkl jsem do waku kde asi jsem, a podle nej jsem nekde tak za tretinou hry. :hm

Tohle není ani třetina, spíš bych řekl tak jedna osmina.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 9. 2009 16:21

Třetina to je, ale asi jen té části v Midgaru.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 9. 2009 16:46

Ne, Midgar na tomhle CD už končí pomalu.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SmartinS 27. 9. 2009 17:42

Já teď hraju gt5:P on-line.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod Mr.Lister 27. 9. 2009 22:02

Rozehrán DEAD SPACE na PS3, pěkně ve tmě, sluchátkama a zesíleným zvukem. K týhle hře by měli přibalovat plíny, páč jsem se za tu hodinu a půl několikrát málem pos**l a to jsem teprve na začátku. Zvedám svůj roztřesený palec nahoru - atmosféra 100% a doufám, že si ji hra uchová až do konce. Pokračuji také v hraní VIRTUA FIGHTERA 5, ta hra se mi zdá čím dál lepší.
"Power never takes a back step - only in the face of more power." - Malcolm X
"IPSA SCIENTIA POTESTAS EST" - Sir Francis Bacon
"Forgive your enemies, but NEVER forget their names." - John. F. Kennedy
Mr.Lister
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 27. 9. 2009 22:05

Mr.Lister píše:Rozehrán DEAD SPACE na PS3, pěkně ve tmě, sluchátkama a zesíleným zvukem. K týhle hře by měli přibalovat plíny, páč jsem se za tu hodinu a půl několikrát málem pos**l a to jsem teprve na začátku. Zvedám svůj roztřesený palec nahoru - atmosféra 100% a doufám, že si ji hra uchová až do konce. Pokračuji také v hraní VIRTUA FIGHTERA 5, ta hra se mi zdá čím dál lepší.
Ááááno ^^ Přesně takhle jsem si tu hru užíval, akorát na PC. Naprostá paráda, atmosféra je brutální a ano, houstne až do konce ^^ Já totiž Dead Space dohrál :))
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka