Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
OMGWTFBBQ??!!N.Marko píše:Jo ještě jsem chtěl. Tady je zase vidět jak moc dobří jsou programátoři v Bethesdě (myšleno negativně). DLC mi několikrát zatuhlo a musel jsem resetovat PS3, nebo dlouho čekat až se vzpamatuje a uráčí jet dál ve hře. Navíc poslední část DLC je dost solidní slideshow. Ani v původní hře to nebylo s frameratem nic moc extra, ale tohle bylo už moc a skoro se na to nedalo koukat. Fakt, zdá se mi, že Bethesďáci nemají slovíčko "optimalizace" ve svém slovníku, protože jinak si to nedovedu vysvětlit.
Lo!Zza píše:Final Fantasy VII - Odehrano asi nejakych 6 hodin. Jsem tam kde se ke mne pridal Red. Pribeh zatim absolutne nenudi a krasne to odsypa. Akorat se mi nechce verit ze je to tak dlouhy, mrkl jsem do waku kde asi jsem, a podle nej jsem nekde tak za tretinou hry.![]()
ÁááánoMr.Lister píše:Rozehrán DEAD SPACE na PS3, pěkně ve tmě, sluchátkama a zesíleným zvukem. K týhle hře by měli přibalovat plíny, páč jsem se za tu hodinu a půl několikrát málem pos**l a to jsem teprve na začátku. Zvedám svůj roztřesený palec nahoru - atmosféra 100% a doufám, že si ji hra uchová až do konce. Pokračuji také v hraní VIRTUA FIGHTERA 5, ta hra se mi zdá čím dál lepší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků