Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 3. 2008 19:05

Právě jsem po fakt dlouhé době dohrál Okami. Skvělá záležitost a konec mě dojal (přestože se na všechno dívám dost cinicky), moje hodnocení 9,1/10. Doporučuji.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod wiruzik 31. 3. 2008 15:47

dnes mi prislo Trauma Center a jsem z toho nadsen, moc se mi to libi.. :D
wiruzik
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 31. 3. 2008 20:11

wiruzik píše:dnes mi prislo Trauma Center a jsem z toho nadsen, moc se mi to libi.. :D

Myslíš Wii verzi?Traumu mám taky rád, ale dost se mi zhnusila potom, co jsem zjistil jak je šíleně těžká
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 31. 3. 2008 22:29

NHL 08 na Xboxu 360. Zvýšil jsem obtížnost, ale díky tomu se hra stala o fous realističtější, takže se pečlivě brání střední pásmo, udělat 1 na 1 už není taková sranda... Proto jsem si dal i délku třetiny z 5 na 10 minut. Přeci jenom za 5 minutové třetiny byl počet střel za zápas 18-15 atd... Fakt skvělá hra!

Jo a přestalo mě bavit DMC 4, kde jsem skončil v 11 úrovni. Chystáms eještě napsat recenzi na FIFU 08, vidím to na necelých 70%.
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod wiruzik 31. 3. 2008 23:17

jojo myslim Wii verzi.. je pravda, ze obcas jsou ty operace trosku narocnejsi, ale je to bezva.. uvidim, jestli bude cas to dojet, jeste mam rozehraneho Maria Galaxy :D
wiruzik
First Blood

Odeslat příspěvekod Jackal 1. 4. 2008 07:18

Crysis, jsem v kosmické lodi a nuda nad nudu a ktomu ještě pořádně nevím co tam dělat, ale poletuji si tam jak nějaké ucho. :cry:

Sorry, jsem jinde. :oops: :oops:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 4. 2008 11:52

wiruzik píše:jojo myslim Wii verzi.. je pravda, ze obcas jsou ty operace trosku narocnejsi, ale je to bezva.. uvidim, jestli bude cas to dojet, jeste mam rozehraneho Maria Galaxy :D

Jo maria mám taky rozehraného...v traumě jsem se zastavil asi u šesté operace...jak tam v cevkách proudí ty černé kuličky...musím je zastavit pinzetou a vyříznout...je jich tam milion a málo času takže jsem se přes to nedostal a nervy už jaksi na to nemám :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wiruzik 1. 4. 2008 11:55

to zas tak tezke nebylo, pak je daleko hur.. ale pravda, ze na easy by to asi melo vypadat trosku jinak.. :D
wiruzik
First Blood

Odeslat příspěvekod AlienX 2. 4. 2008 13:27

v ratchet tools of destruction som presiel cca 12 planet, ale teraz som uz par dni nehral, mam v hlave ine prijemne myslienky :)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod papucek 2. 4. 2008 15:32

Nojo,zenske a hrani to nejde moc dohromady :) Dostal jsem chut na neco fakt dobryho a vybral jsem FAHRENHEIT
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 2. 4. 2008 18:21

Lucass.boy píše:Jo a přestalo mě bavit DMC 4, kde jsem skončil v 11 úrovni.v/quote]

Ja som to vzdal v tej 8mej 8) jako,nie,ze by to bola nudna,ci dokonca zla hra,ale strasne na tazko som si to rozohral...A momentalne odlozil,bo mam nieco lepsie (MHF2) :)

Papuc:ty mas 60G?.......Preco ja tupec som predaval tu PS-TWO aj s celkom slusnou zbierkou :x (cca 120ks) teraz lutujem,hmm..... asi koli kompu,ale teraz bych to prijal spat :cry:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 2. 4. 2008 18:37

Teď jsem vypínal PS2 a Final Fantasy XII, kde jsem vypěnil po boji s Ultimou. Sice jsem uspěl, ale ten boj byl šílenost maximální úrovně (každou chvíli se mění magická pole - jednou je to HP Sap, podruhé MP Sap, potřetí nezle fyzicky útočit, pak zase jsou zakázány itemy,... Navíc Ultima rááááda háže Holyju - způsobuje Reverse, načež mi vybije partu Renewem nebu mojí vlastní Curajou, případně ráááda háže na partu Reflectgu, prostě mi z ní hrabalo :evil: )...a to raději taktně mlčím o tom, že Ultima je v Great Crystalu, což je takový nechutně humusný bludiště (ve hře NENÍ mapa té lokace!!)...zkejsl jsem tam na asi 5 hodin..a to se ještě musím dostat zpátky do Giruveganu...omg :? Tak jsem se rozhodl hru vypnout a trochu relaxovat... :wink: Prsotě ten boj byl megaultramaxi haluz... :? :x :evil:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 4. 2008 20:24

Buď v klidu, tohle není ten nejhorší (ikdyž to bludiště je fakt na dvě věci), třeba takoví Pillraster (jeden z huntů)- to je oříšek, hromada životů, silná obrana, celková imunita a silné útoky (nic extra, jenom kolem 3000 životů)- celkem si s tím vystačí. Souboj nejméně na 1/2 hodiny a to ještě není ten nejhorší. FFXII je Mount Ewerest bosáků :-)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 2. 4. 2008 20:28

N.Marko píše:Buď v klidu, tohle není ten nejhorší (ikdyž to bludiště je fakt na dvě věci), třeba takoví Pillraster (jeden z huntů)- to je oříšek, hromada životů, silná obrana, celková imunita a silné útoky (nic extra, jenom kolem 3000 životů)- celkem si s tím vystačí. Souboj nejméně na 1/2 hodiny a to ještě není ten nejhorší. FFXII je Mount Ewerest bosáků :-)"/quote]
Udělal jsem ho...oproti Ultimě brnkačka... :mrgreen: Akorát mě zaskočil tím, že si zdvojásobil level..a klofal za 5k HP :mrgreen: Ale prostě lehl...a nebylo s ním tolik práce, co s Ultimou...dokonce mi u Pylrastera nikdo nechcípl... :arrow: Ultima je horší (alespoň pro mne) :wink: Jinak máš pravdu, v FF XII je snad nejvíc bossáků vůbec (každej hunt = boss a je jich tam 45! Plus story bossové, 13 Esperů a Omega Mk. XII)... :shock: :mrgreen:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod papucek 2. 4. 2008 20:48

Spajza-Jo 60G.Dneska uz vim ze to byl vazne dobry kauf,zatim jsem nerozjel jen 1hru(Jak and Dexter1),jinak co tam strcim,to jede.A je obcas fajn,zaparit nejakou starsi kousek.Fahrenheit-30% hotovo,zitra pokracuju.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka