Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Hurricane 16. 1. 2008 21:57

includes píše:400sk? U nás to neseženš za míň zak 600Kč :roll: .... a to ještě bez obalu, návodu a tak ...a/quote]

no vidis, dobra kupa ... :wink:

btw, teraz hravam Mass Effect, ale rozhodne by to chcelo marodku ...
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 16. 1. 2008 22:42

AlienX píše:hurikan, VT 3 demo sa dost bavi, rozmyslam o tom ked bude bazarovka za dobru cenu

Inak v HL2 - OBox som v pasazi kde po mne idu dva tripody, co je horsie znesu viac ako 3 rakety a zasobnik ma len 3 miesta, na schodoch hore je este jeden raketomet co nestaci, takze dalsiu municiu musim vypatrat, zatial ma 3x dali dole, vecer pokracujem.

zase, jde to tak, aby to nebylo prilis tezke.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod epilepticfish 17. 1. 2008 01:57

Pursuit Force: Extreme Justice CZ . První díl jsem nehrál ale vypadá to zajímavě :)
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 17. 1. 2008 08:38

Kdo jeste nema... jako treba ja :roll: :) http://www.gameexpres.cz/product_info.p ... ts_id/4440 Tipuju ze vyjde v platinum, tak by se dal snad sehnat i nekde jinde ;-)
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 1. 2008 12:50

Duke Nukem 3D :twisted: :mrgreen: :twisted:
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 17. 1. 2008 13:47

N.Marko píše:Duke Nukem 3D :twisted: :mrgreen: :twisted:
skoda, ze som to pred rokmi predal

Esteze mam na compe verziu v hi-res texturami 8)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 19. 1. 2008 14:14

takze som rozohral Beyond good and Evil a po hodine hrania konstatujem, ze sa jedna o podarenu hru, prasak nema chybu
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod davee 19. 1. 2008 14:20

jsem rad, ze se zatim libi :wink:
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod K1LL 19. 1. 2008 17:43

Beyond Good & Evil je vážně skvělá hra, sice trocu krátká, ale o to intenzivnější. Líbí se mi na ní ta nenásilnost, kdy zabíjíte jen opravdové "zlouny", a nejpoužívanějším předmětem je fotoaparát. Pay'j je sympaťák a navíc opravdový hrdina...a to ani nemluvím o Jade. Škoda jen, že se už asi nikdy nedočkáme pokračování :'(. Tady daveeho to asi mrzí dvojnásob.
Aces High
K1LL
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 19. 1. 2008 17:50

Puzzle Quest (XBLA) a Omega Five
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod K1LL 19. 1. 2008 17:57

Minule jsem neodolal nabídce The Mark of Kri za cenu 299 Kč, takže jsem se do toho dnes pustil. Zpočátku mi to nepřišlo nic extra, spíš lehce nadprůměrná chodička/ mlátička, ale jak se připojily stealth prvky, celkem mě to chytlo. Podotýkám, že jsem dojel teprve druhou misi. Ta hra má sice dost chyb a občas celkem nepřesné ovládání, ale na šest let starou záležitost celkem pohlednou grafiku a některé neotřelé prvky, např. využívání havrana k prvotnímu průzkumu lokací se mi dost líbí.
Chci se zeptat, hrál jste ji někdo? Případně jak se vám líbila? Myslím, že Majklbig ji tu zmiňoval v pozitivním smyslu.
Aces High
K1LL
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 19. 1. 2008 18:03

no rygar a mark of kri su dost prehliadane, ale naozaj dobre ( videl som len rozne videa )
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 19. 1. 2008 22:43

K1LL: jj Mark of Kri se mi hodně líbil. Taková nenápadná hra, která je ale podle mě skvělá. Sice má své mouchy, ale pokud navíc člověk plní ještě nepovinné úkoly, tak hra dost nabývá na zábavě. I grafika má svůj osobitý styl, až by člověk nečekal, jak až je vlastně brutální. Sakra proč v Evropě nikdy nevyšel druhý díl :cry:

AlienX: Rygar byl taky skvělý, takový malý God of war, výborná grafika i hudba a především skvělý otevřený svět (ve smyslu, že se člověk kdykoliv mohl kamkoliv vrátit zpět, aby díky nově získaným schopnostem, získal další předměty...). Bohužel tuto hru od Tecma vydali ve Evropě Wanadoo, kteří ji neuměli dostatečně prosadit
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod K1LL 20. 1. 2008 12:47

Majklbig: To mi povídej, chytnutí za krkem a rozmlácení hlavy o zeď, nebo přišpendlení mečem, jsou celkem brutální způsoby.
Aces High
K1LL
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 20. 1. 2008 14:23

HL2 finito, 8/10, rozmanitost na jednotku
EP 1 finito, kratke a dost jednotvarne 6/10

Portal som skusal asi 30 minut, zatial ma to neopantalo.
Team Fortres 2 som tiez opacil, 2x mapa 2fort vo capture the flag mode - srandovne spracovanie potesi, ale uz sa k tomu nevratim. Chceloo by to skor UT3 8)
AlienX
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka