Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 11. 1. 2008 22:34

Peter S. Kenedy - pre mna to nemalo take casro a boli tam take podivne LV, neviem to po rokoch presne opisat uz, som sa nechal uniest - pardon
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 22:37

AlienX: ja to nejakou dobu nehral, takze mi stacilo ve sparring modu dat COM action lvl 8 nebo jak se to jmenuje ... kdybych tohle predvedl online, tak asi zrusim gamertag
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 12. 1. 2008 00:25

Peter S. Kenedy píše:hmm to jo ale i tak to není nic pro mě...chci prostě krabičku a hrát to na TV :-))/quote]
tak to já taky, proto mám doma PSX verzi, ale pohodlenější to je pro mě zahrát na PSP
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 12. 1. 2008 01:08

no, na PSP to zahrajes i tak ne? neexistujou na to nejake "obchuzky"?
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Majklbig 12. 1. 2008 11:18

Paar: no asi by to nějak šlo, musel bych mít ISO Medievil (což by v mém případě asi bylo legální, jelikož mám originál PSX verzi), ale musel bych mít cracklý FW, což nemám a ani se na to nechystám
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 12. 1. 2008 12:19

No zatím nic nehraju ale až vyjde Donkey Kong Jet Racing tak to budu hrát.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 1. 2008 13:27

Mace Griffin: Bounty Hunter

Starsí, ale za 250kc to neberte :-)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 1. 2008 14:23

Majklbig píše:
Peter S. Kenedy píše:hmm to jo ale i tak to není nic pro mě...chci prostě krabičku a hrát to na TV :-))/quote]tak to já taky, proto mám doma PSX verzi, ale pohodlenější to je pro mě zahrát na PSP /quote]
ani by som nepovedal :!:

hry ako daxter ci medievil sa hraju na psp packe velmi nepohodlne, zo zaciatku ma stale bolela ruka a to som zvyknuty na cinky, postupom casu sa to dalo ale jednoducho analgo je tam na houno

* kamos potrebuje poradit
v POP The 2 Thrones
Level The Arena - Boss Klomba
:idea:

HL2 - moja pozicia - Don't go to Ravenholm
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 12. 1. 2008 14:48

AlienX: mě se hrajou bez problému, pohodlnost je u mě hlavně v tom, že si lehnu do postole a hraju, kdykoliv přeruším na hodinku a pak zas můžu pokračovat...

ad POP: nedávno sem to hrál, čili musí najít v aréně 2 místa, kde jde vylézt výše, a odtud skočit na Klompu a tím ho několikrát vyřídit
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 1. 2008 15:27

majky ok skusi to dik

Dost mi vadi v HL2 jedna vec - s tymto pre mna nedostatkom som sa stretol aj v Zelda WW - o co mi ide? Hlavny hrdina je bezduchy panak, navyse v Halfovi je to skor neviditelny duch ako nejaky doktor Freeman. Neviem ci je zamerom autorov, aby si hrac sam odpovedal a podobne ale mne to prijde ako velke minus.
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 12. 1. 2008 15:48

myslim, ze v pripade HL2 sa k tomu vyjadrili tym stylom, ze je to z toho dovodu, aby sa hrac viac/lepsie stotoznil s hlavnou postavou, aby mal dojem, ze neovlada nejaku babku, nejakeho panaka, ale ze to skutocne hra on a nikto iny, je to pre lepsie vcitenie sa do hry... aj ked dost ludi na to repta, mne sa to paci a na mna to funguje :)
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Paar 12. 1. 2008 18:03

na me to funguje taky. proste je ze me Gordon Freeman kdykoli, kdyz zapnu HL2.
kdyz v jinych FPS za me postava mluvi, neni to ono. je to jakobych byl schizofrenik ci co.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 1. 2008 19:24

Stál Mece Griffina. Tet jsem si ho srovnal s jinou FPS podobného stárí Half-Lifem 1 a prisel jsem na to kde vsechny strílecky atmosféricky selhávají. Architektura. Obe hry mají spousy chodeb, velká prostraství, plosinovkové sekvence a pod. Ale HL je (a to je dulezité!) primerený. Ostatní mají treba moc koridoru, nebo zbytecne velké místnost. Proste se nestává ze clovek vejde do levelu a ihned je jako doma, místo toho ho RESÍ! Dalsí faktor jsou divné zbrane. Prakticky se jejich skladba nelisí, ale úcinky a jejich zvuk proste nesedí. Hudba totéz. Moderní strílecky jako je KILLZONE, Black nebo Rezistance jsou O.K, ale Cold Winter, Mece Griffin, Project Snowblind jsou jaksi divné a pusobí nedohotovené, jakobi meli liknavé betatestery.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 14. 1. 2008 10:29

HL 2 - lokacia : kapitola po Nova Prospekt, prave som v takom tuneli kde lieta kvantum tych strojcekov co by vas radi rozsekali. Spolubojovnici sa snazia ale skor zavadzaju. Dej - velmi dobre sa to vyvija, oznacil by som tuto fps ako "rozumnu strielacku". Trosku ma zarazil v jednej faze tzv. tuneloidny stereotyp, myslim ze viete o com hovorim. Co sa tyka grafiky, tka napriek stariu posobi elegantne a uhladene. Ale COD4 to nie je ani zdaleka, osobne mi to nevadi. A co sa tyka frame dropov PS3 verzie, tak bohuzial ano je to tam. Aj ked len obcas mierne skubne, niekomu to moze dost vadit. Jednoducho nezvladli port. Zabava = intenzivna. Hmm co asi tak bude v EP1 a 2.
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 1. 2008 13:14

Ep1 dobrá, ale Ep2 to rozhodne vyhrává. Kupovat si je zvlást- moc bych nadsený nebyl. Jenze takhle dohromady to hrajes jako jednu hru a je to skvelé.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka