Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 11. 1. 2008 16:50

epilepticfish píše:Klasika jménem Resident Evil 2 :P na gc../quote]
PSX verzia ma lepsie ovladanie 8) vdaka ovladacu, re4 presne naopak

inak jedna z mojich najoblubenejsich zabaviciek co sa hier tyka, stale sa to da hrat dokola az do zblbnutia
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 11. 1. 2008 17:00

No je pravda že GC verze my přišla až dneska po dlouhém a strasti plném hledáním ale už jsem měl tu čest si zahrát Re3:N na GC a nepřipadalo my že má horší ovládaní. Zas na druhou stranu musím připustit že různorodé ovládaní a přecházení mezi ním my nedělá velké problémy. Ještě k tomu znovu hraní -plně s tebou souhlasím, a vůbec celá Resi série je pro mně srdcovka.
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 1. 2008 17:27

Já si dávám nostalgii jménem Medievil na PSX...moje první hra na playstation před 10 lety...tohle je moje srdcovka na kterou nedám dopustit...nedávno jsem ji vydražil na ebayi za 300 Kč i s poštovným což se myslím dá, když navíc ta hra skoro nejde sehnat
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 1. 2008 17:30

Medievil sice mám na PSX, ale tam sem ho ještě nehrál, ale uvažuju, že si ho koupím na playstation store a zahraju na PSP, je teda jednička tak dobrá, za 150,- to asi stojí že?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod epilepticfish 11. 1. 2008 17:31

Určitě ;)
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 11. 1. 2008 18:19

jj... Medievil byl skvělej... škoda že ta série zase tak upadla :(
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 1. 2008 18:46

Majle ty máš origoš za 150 neplatinovou edici??Nebo to myslíš na PSP??Každopádně i ten remake na PSP je dobrý...je to to samé jako jednička jen lepší grafika a něco málo pozměněné

Medievil je pro mě prostě srdcová hra na kterou nedám dopustit...taky mě mrzí že vyšly jen 2 díly
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 1. 2008 18:50

PSK:na PSX mám neplatinovku asi za 300,-
na PSP chci koupit Medievil 1 přes PSstore (tady: http://store.playstation.com/store/prod ... VILE000001 ), tzn. původní hru z PSX co si múžeš zahrát na PSP, ne remake, který vyšel na PSP samostatně
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 1. 2008 18:53

jj tak to jsem ted taky koupil za stejnou cenu neplatinum na ebay...a ze těch 149,- to si jen stáhneš do PSP nebo jak to funguje?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 1. 2008 19:11

jj přesně tak, přes kreditku pošleš 150,- a pak to přes PC stáhneš do PSP. Už sem tak stahl Crashe bandicoota a jede to bez problému a překvapilo mě jak tak stará hra vypadá na tom "malém" displeji skvěle, čekal sem rozplyzlou kostičkovanou grafiku a vypadá to skoro jak nové hry co vycházejí na PSP, graficky fakt nádhera.
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 1. 2008 20:17

hmm to jo ale i tak to není nic pro mě...chci prostě krabičku a hrát to na TV :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Uživatel 11. 1. 2008 22:19

zkousel jsem DoA4 ... dostal jsem takovy vyprask, ze to snad ani neni mozne
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 11. 1. 2008 22:31

Peter S. Kenedy píše:Já si dávám nostalgii jménem Medievil na PSX...moje první hra na playstation před 10 lety...tohle je moje srdcovka na kterou nedám dopustit...nedávno jsem ji vydražil na ebayi za 300 Kč i s poštovným což se myslím dá, když navíc ta hra skoro nejde sehnatk/quote]
ja som to mal na demo disku k PSX, normalne som sa bal v noci to hrat hehe - kostlivec fortesque bol skvelo spracovany, mal taku zvlastu charizmu a atmosfera hry ma pohltila, nehral som to poriadne uz niekolko rokov ale :( . Pozdejsie fazy hry sa mi zdalidost frustrujuce, paradne LV a vypravnost. Skoda, skoda ze dvojka bola taka pi**vina :!:
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 11. 1. 2008 22:32

[quote="Uživatel";zkousel jsem DoA4 ... dostal jsem takovy vyprask, ze to snad ani neni mozne[/quote] klasika v ramci MP 8)
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 1. 2008 22:33

Jo je to dfost těžká hra...přirovnal bych to k mariovi když se fakt nedaří a pořád padáte...ale co medievil je skvěle zpracovaný a já se u něho nikdy nenudil...těším se až ho po několika letech znova dohraju...poprvé když jsem to hrál jak mi bylo asi 10 tak jsem musel přeskočit jedno kolo kvůli drsné hadánce tak jsem zvědav jestli ji po 10 letech už zvládnu :-)

Medievil 2 mě taky hodně bavil takže bych to takhle nenazýval...však se podívej na GR...oba díly dostaly skoro shodné hodnocení
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka