od Marcel Kudlvasr 20. 11. 2015 09:10
Ahoj N.Marko, aspoň někdo,,Má mňa rááád a chce si se mnou hrát,, jo toť od Nerudy Otázka, otázek: Zaklínač 2+3, Stalker pripjať, pro mne Nej! I když na jedničku nemaj, podobná problema jako mezi F3 a 4, a jiná,,vylepšení,, u dílu legend, Gothic, že. Šópnul jsem pár svých,,smrťáků,,- komentů,,z boje,, a odrovnalo je to: na Tiscali a cool.i prima, a v v Zingu, jediné fórum o F4 co na netu funguje, to je situace?! a 3.den jim tam už nikdo nevlez?! ŽE BY MÁCOVA SLOVANŠTINA S PŘEKLEPY ČI STYL É GRAMATIKA, NO TADY TO PÁR LIDÍ TAKY CHVILU NEMOHLO VYDEJCHAT, HEHE. HELE CAPS...Jo pochlapil, místo Pumpíka - Bubenbrok za D:99 a Sniper D:90, Gama žárič za D:110, RAD 100% a je z něj popol, najde se, že když sa Túlá, ale to střelivo a flašky mi to kazí, bééé Bes, proč Ty nesmyslný kursy?! na Trgovině, vždyť se to ani nevyplatí se tam s tím táhnou, vzácnost za Tác, he koupěj za stovku, jinde bylo aspoň 1:3, že. 3afle hore, a Dobré ranko přeji, díky Tulák Ogden, Máca, vault Zvon. No den a hodina je u SEjvů...Jak se dělá sken u F4?!