Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod evlo 24. 5. 2015 19:17

Si dneska o driveclub rikam to same, se asi vykaslu na auta ve sktuecnosti a budu hrat jen driveclub, proste ten zazitek z jizdy tam je, jasne, neni to uplne ono, ale oproti gt se clovek fakt projede :D
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 6. 2015 20:58

Zaklínač, jak jinak :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod papucek 11. 6. 2015 13:42

Stare resty na PS3...ja na tu PS4 snad nikdy neprejdu. Naposled to byl Silent Hill Downpour, ta hra by byla vazne dobra, ale ta technicka stranka...to snad neproslo zadnym testem, jinak to nechapu. Tdjohn by dostal infarkt, kdyby to videl v pohybu :-))
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 6. 2015 21:03

Me se Downpour taky libil (viz recenze), ale technickou stranku bych mu zase az tolik nevycital. Tedy krome framedropu, ty jsou solidni. Me tam spise zlobila takova ta pribehova roztristenost.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 7. 2015 17:49

Tak jsem dorazil Zaklínače. Co na to říct? Hodně dobrá, zábavná a dlouhá hra. Hrozně se mi líbila taková ta nejednoznačnost questů, kdy opravdu kolikrát nebylo jasné, na které straně je více šedé (ne bílá a černá volba, ale prostě zlo a ještě větší zlo). Hrozně fajn je, že se kolikrát z malého lokálního questu vyklubal dlouhý řetězec úkolů a závažnost situace kumulovala až měla dopad na hlavní dějovou linku - ale to člověk nevěděl, dokud to nezkusil. Co do příběhové stránky jsem maximálně spokojený.

Zaklínač se ale nevyhnul chybám. Postupem času se ve hře začaly hustěji a hustěji objevovat bugy a chyby - hádám že to je zátěží na paměťový systém, kdy jsem toho prostě udělal příliš mnoho a hra si to všechno musí pamatovat. Taky jsem se nedostal ke všem brněním a mečům a teď mluvím o věcech ze zaklínačských škol, kdy se mi nepodařilo mít kompletní zbroj školy Vlka, meče školy Medvěda a gatě Medvědí i přes to, že jsem na tohle všechno našel plánky, ale prostě se u řemeslníků možnost vyrobit tyhle itemy neobjevila.
Jinak pár bugů a asi dva miniúkoly, které se nedaly uzavřít, ale nic vážného. Na takhle velkou hru neuvěřitelně dobrá práce a Bugthesda se má hodně co učit (nato, že tyhle hry dělá už 20 let teda děs...).

Za mě tedy 9,7/10
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 8. 2015 18:02

Everybody´s Gone To The Rapture

....bože to je ale ptákovina! Ve hře, která je rozlohou fakt, ale opravdu fakt veliká a vaše postava se plouží rychlostí geronta s plnými plínkami... to se nevidí - jasně, běhání tu je, ale to jsem se dozvěděl až po dohrání hry - tolik k výhodám digitální distribuce, protože jsem nedostal ke své hře ku*va blbej manuál!!! :/
Další věc - nedá se tu vůbec nic dělat. Prostě zážitková hra, chodíte, čumíte a sem tam se spustí "vzpomínka" vázající se k danému místu. Všichni jsou pryč, svět je prázdný, kdo jste vy, co tu děláte, jak jste se tam dostali - to není vysvětlené a autoři se ani neobtěžují něco naznačit. Prostě jste taková ta levitující kamera, co šnečí rychlostí prochází lokace aby se jí dostalo rádoby-mistického zakončení, které ale jako fakt nevysvětlí vaši postavu, jen že všichni zadřeli, ale cestou si musíte vyslechnout XYZ minipříběhů místních lidiček, které jsou tak ordinérní, až to bolí. Děs.
Chválím, grafiku. Momentálně jsem v Anglánii a tak můžu říct, že jako jo, trefili se s prostředím jedna báseň. Chválím hudbu. Ta se mi opravdu líbí a jestli bude OST, tak koupím. Tolik ke kladům "hry".

Sumasumárum - tohle je jenom pro rádoby-emo-hipsterské citlivky, kteří vidí umění v každým ptačím ho*nu. Ne že by to nebylo nezajímavé, ale zkrátka nuda to solidně zabíjí.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 8. 2015 10:27

Nemá náhodou každá PS4 hra digitální manuál? Zkus na kartě se hrou kliknout na tlačítko options na dualshocku.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 8. 2015 12:34

Jo má, ale to tě přesměruje na internetové stránky a první co na tebe vykoukne je manuál pro PC. Blbý je, že hra má i tutoriál, ale tuhle funkci v ně jaksi nezmiňují. No nic. Smazáno.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 11. 9. 2015 20:16

Ni no kuni - u nas, podle me, dost neznama hra, nevim jak jinde a nevim jak moc je muj pohled na znamost/neznamost hry zkresleny. Kazdopadne hra je fakt super.
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 9. 2015 20:28

Mám, ale nevím proč, ale nechytla mě :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod dr.miša 8. 10. 2015 09:32

Mám to teď celkem narvané.

Rayman Legends - no co už, kruh se uzavírá, hrál jsem první díl na Atari Jaguar a p.o.s.í.r.a.l. jsem se z toho, mezi tím jsem nehrál jediný díl a teď tuto parádičku. Vypadá to dobře, je to vtipné a je to Rayman :-)

Super Mario 3D World - kontroverze jak prase, ten nenáviděnej král vše králů, postava kterou jistě zná i Xi Xao, mlejnek na peníze a přesto i po sto.první vytírá zrak svou čistou hratelností. Nic nového pod sluncem, jen zkrátka 100%, nad kterými se už nikdo nepozastavuje, jednoduše ten nejvyšší standart. Asi není víc japonské, než Mario jako kočka, to je jednoduše krutopřísné :!:

LEGO Marvel Super Heroes - tak moc jsem tu hru chtěl a sháněl, nakonec jsem ji koupil na Ebayi a zklamání - beru jako mustr Lego City Undrecover - který vypadá o dost lépe, hraje se to lépe, ovládání postavené na Wii U je skvělé a je to exkluzivka.

Když už si přijdu moc duhovej a infantilní, mám rozjetého Deus Ex: Human Revolution, kde jsem se ale kousnul na policejní stanici - jakmile vystrčím nos ze dveří ven na ulici, tak mě okamžitě roztřílí. Přesto mě mapa táhne ven. Stanici jsem roztřílel na kaši, nezůstal jediný živáček, jen sem tam nějakej civilista, ale nevim co dál ...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 10. 2015 12:29

.... ty jsi postřílel policajty? No to se pak nemáš čemu divit :D
Jinak musíš jít do sklepa do márnice vyzvednout čip co měl jeden hacker v hlavě.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod dr.miša 9. 10. 2015 07:32

No jasně a kdyby jsi viděl, jak takticky jsem postupoval :D pohyboval jsem se světlíky a mrtvoly jsem tahal dovnitř ... tak mě napadá, to jsem je měl omračovat :?:

Dobré mrknu do sklepení a poohlídnu se po čipu :-) ale myslim, že jsem u jednoho mrtvého na lůžku stál a šacoval jsem ho ...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 10. 2015 09:43

No tak to máš splněno. Jdi do svého bytu.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 10. 2015 11:27

Wasteland 2
Včera jsem u něj strávil dobré čtyři hodiny a baví sakra moc :)
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka