Mám to teď celkem narvané.
Rayman Legends - no co už, kruh se uzavírá, hrál jsem první díl na Atari Jaguar a p.o.s.í.r.a.l. jsem se z toho, mezi tím jsem nehrál jediný díl a teď tuto parádičku. Vypadá to dobře, je to vtipné a je to Rayman
Super Mario 3D World - kontroverze jak prase, ten nenáviděnej král vše králů, postava kterou jistě zná i Xi Xao, mlejnek na peníze a přesto i po sto.první vytírá zrak svou čistou hratelností. Nic nového pod sluncem, jen zkrátka 100%, nad kterými se už nikdo nepozastavuje, jednoduše ten nejvyšší standart. Asi není víc japonské, než Mario jako kočka, to je jednoduše krutopřísné
LEGO Marvel Super Heroes - tak moc jsem tu hru chtěl a sháněl, nakonec jsem ji koupil na Ebayi a zklamání - beru jako mustr
Lego City Undrecover - který vypadá o dost lépe, hraje se to lépe, ovládání postavené na Wii U je skvělé a je to exkluzivka.
Když už si přijdu moc duhovej a infantilní, mám rozjetého
Deus Ex: Human Revolution, kde jsem se ale kousnul na policejní stanici - jakmile vystrčím nos ze dveří ven na ulici, tak mě okamžitě roztřílí. Přesto mě mapa táhne ven. Stanici jsem roztřílel na kaši, nezůstal jediný živáček, jen sem tam nějakej civilista, ale nevim co dál ...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.