Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Daemon666 8. 1. 2015 19:34

Dohrál jsem na platinu Plants Vs. Zombies: Garden Warfare. Bavil jsem se více něž výtečně a myslím si, že i nadále budu. :-)
No a včera jsem rozehrál Rayman: Legends. Jsem si jistý, že tohle je pro mě bez debaty král plošinovek. :love:
Obojí hrané na PS4.
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rejca 10. 1. 2015 23:53

Momentálně hraji Shovel Knight, jsem asi v polovině, zatím velká spokojenost. No a příští týden dorazí Donkey kong country: tropical freeze. To doufám bude zase král plošinovek pro mně. :D
rejca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod epilepticfish 11. 1. 2015 04:28

Momentálně první díl Crysis na PS3. Docela mě to překvapilo, ale fascinuje mě místní flóra + neviditelnost = téměř neomezení stealth postup vpřed, to jsem nečekal :nenapadne
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 1. 2015 10:07

U mne z nějakého důvodu stealth skoro kompletně selhal. Řekl bych, že stealth tak nějak umím a mám hodně rád, takže ho upřednostňuji, ale v Crysis já nevím, vždy se něco po*ralo a já to musel vystřílet. :(
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 11. 1. 2015 15:34

Zajímavé je že to funguje ze sebemenším keřem ^^ , od začátku hraju na hard a je to vcelku jednoduché, tak doufám že si stealth nepletu s blbostí NPC :-D
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 1. 2015 23:12

Zrovna jsem dojel South Park: Stick of truth
Naprostá spokojenost a nečekaně milé překvapení. Popravdě jsem od té hry moc nečekal (kromě humoru, kterého se mi dostalo měrou vrchovatou), ale nadchlo mne, jak plynule se ta hra hraje. Popravdě není až tak moc dlouhá, questů tu není moc, městečko je malé, obtížnost lehce nízká a zápletka očekávaná - prostě to je jen taková epizoda ze South Parku, jenže se to prostě skvěle hraje. Pro mne to je jen taková jednohubka, kterou dohraju za týden a už se k ní asi nikdy nevrátím, ale kterou vždy dám jako příklad skvěle odvedené práce.
9/10
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod iPakos 27. 1. 2015 10:33

Tak já jsem včera na steamu pre download/oval Dying Light a teď se mi připravuje na první spuštění :).. Takže to vypadá na víkend mezi zombie hordami. Jen mě překvapuje jak téměř nikde o hře není ani zmíňka..
CPU: AMD FX 8350 4.0 GHz+Arctic Freezer 13 Pro, GPU: Gigabyte N970 G1, MB: MSI 990FXA-GD80,PSU: Seasonic M12II-620, Mouse: Roccat Kone Pure, Keyboard: Roccat Isku, Case: Fractal Define R4 Black Pearl, Headset: Razer Kraken 7.1 Elite
iPakos
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 1. 2015 14:12

N.Marko: Pro mě byl southpark asi největším překvapením minulého roku a měl jsem pocit, jako bych doopravdy hrál seriál. Ta grafika je přesně jako v něm a kdyby se někdo jen díval jak hraju, určitě by se mě zeptal, na který díl to koukám :)

iPakos: Není zmínka? Vždyť snad na každém herním webu jsou teď trailery a hlavně zmínky o posunu v datu vydání krabicovky. Nicméně budu moc rád, když sem napíšeš nějaké dojmy z hraní, protože já si jedu v sobotu pro krabicovku do polska a už se nemůžu dočkat.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 1. 2015 14:39

PSK: Přesně tak. Tahle hra bude důstojně stárnou hodně dlouho, než se její grafika stane nekoukatelnou. Prostě správná stylizace.
Přitom ta hra, když se na to člověk koukne trochu detailněji, rozhodně není nic objevného. Souboják je velmi jednoduchý a není v něm moc možností. V lokacích se nedá skoro nic dělat. Questy v zásadě patří do třídy "zabij deset potkanů ve sklepě/dones mi předmět XY a já tě pustím dál". A příběh sám o sobě je jedno klišé vrstvené na druhé. Jenže... jenže to skvěle vypadá, skvěle zní, má to skvělý humor a je to hrozně dobře vyladěné. Jsem více než ochotný odpustit celkovou jednoduchost a neinvenčnost systému, protože jsem se sakra bavil :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod iPakos 27. 1. 2015 16:22

PSK: Tak odehráno kousek singleplayeru a hodinka CO-OP. Nevím zda je to optimalizací, či mým pocitem nebo snad ovladači, ale občas sem tam zaznamenám propad fps, vetšinou když se mění denní doba, je to zvláštní ale čisté to prostě není, každopádně nic co by mi něják vadilo (momentálně, vzhledem k tomu že dnes hra vyšla) pořád je na tom hra lépe než AC:Unity například. Co se hratelnosti týče - super. Kdyby byl parkour plynulý jako byl v Mirrors Edge tak by se to hrálo jedna báseň, strávil jsem asi hodinu na jednom sloupu než jsem dokázal skočit na římsu a aplikovat tam nějakou inženýrskou práci :D nakonec jsem to vzdal a udělal všechno jinak. Šlo o to skočit ze sloupu na kus prkna, které bylo na jiném sloupu (prkno tak úzké, že při úspěšném skoku jsem stejně spadl i když jsem nemačkal dále nic nebo naopak mačkal všechno co by pádu zabránilo.) Hordy zombie jsou opravdu všude a působí to parádně, cítíte se tam jako v epizodách the walking dead, neni to ani tak jednoduché nějakou tu bestii skolit takže to pak působí opravdu nejednoduše, a to že jednoduchý to vážně není, alespoň ne v prvních hodinách hry kdy je nemlátíte po hlavě ničím jiným než francouzákem nebo potrubní trubkou. Útěk v noci? To je teda něco, to se přiznám, na to že hraji při denním světle tak vás řev, hukot a dupot žene vážně kupředu až se skoro bojít rozsvítit ten mini flaslight co máte :D možná to dělá jen headset nebo se moc bojím, ale podle mě to účel plní. Nejde o to z toho dělat masakr, ale utéct do bezpečí, tak jak by to asi mělo ostatně i být. Za to dávám velké plus, několikrát jsem se totiž snažil hordu (max 5 zombie) zabít holýma rukama a osvobodit si tak ten shelter. Ale bohužel, je to skoro nereálné pokud nemáte x lékárniček. Takže mínusy - zatim ta divná optimalizace, fps dropy (málo ale přece jen a neni rozdíl jestli mám ultra fullHD a nebo low) a posledním mínusem si nejsem tak jistý- velikost mapy. Pokud bude k dispozici opravdu jen to co mám na mapě teď, tak to není tak velké ačkoliv to z výškových budov působí obrovsky. A plusy? Zábavný svět, spousta možností všude kam se podíváte, téměř volná ruka, co se questů a města týče. A hlavně, spousta zombie, co čeká až jim tu lebku něčím pěkně rozmlátíte :D Každopádně kdyby tu byl někdo kdo by si to pořizoval na PC, budu rád když zahrajeme nějaký COOP takže kdyžtak do zpráv :)
CPU: AMD FX 8350 4.0 GHz+Arctic Freezer 13 Pro, GPU: Gigabyte N970 G1, MB: MSI 990FXA-GD80,PSU: Seasonic M12II-620, Mouse: Roccat Kone Pure, Keyboard: Roccat Isku, Case: Fractal Define R4 Black Pearl, Headset: Razer Kraken 7.1 Elite
iPakos
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 1. 2015 09:38

iPakos: Díky za první dojmy, v podstatě jsem to tak nějak čekal, jen doufám, že ty frame dropy se nebudou moc vyskytovat na PS4, ale na druhou stranu, mě nevadil ani AC unity jak se o něm psalo, takže tohle asi překousnu taky. Těším se na běhání po městě a hlavně parkour. Zombie vypadají skvěle a jak popisuješ ty útěky v noci, tak tu hru asi budu zbožňovat :) Nakonec pojedu do polska asi už v pátek, nemůžu dospat :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 28. 1. 2015 11:44

Ja to na PC budu brat, ale az tak za dva, tri tydny.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 2. 2015 23:53

Dorazil jsem resident Evil Remake HD
I po letech fakt povedená hra. Sice dost tuhá, uživatelsky poněkud překomplikovaná, ale mě to docela sedlo - koneckonců jde o přiznané retro. Jen je fakt škoda, že autoři pro tuto verzi vlastně neudělali nic extra. Recenze bude.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 9. 2. 2015 03:33

Jo mě to taky sedlo, dokonce tak moc že jsem si udělal Platinu :) Člověk to párkrát dohraje a už tím proklouzává jak nuž margarínem ^^
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 2. 2015 17:49

Mimochodem spustil jsem Tranzistor a... prostě čumím jako tele na nová vrata.
Nevím, jestli tu hru dohraji, protože to asi není úplně moje káva, ale prostě zírám a uši mi můžou upadnout! Naprosto skvělá stylizace - já moc nebaštím tyhle skoro až pixelartové záležitosti (což Tranzistor asi ani není), ale tady to autoři zvládli strašně hezky a na hru se pěkně kouká - plus je velmi plynulá. Souboják asi nebude nic složitého (hrál jsem jen chvíli, tak těžko říct) a osobně by mi sedlo více "tahové" tempo, ale budiž.
Co ale zkrátka MUSÍM vynést do nebe je hudba a dabing. Mužský hlas, který komentuje, hovoří a radí po celou dobu je skvělý a navíc i jemně mixnutý, takže zní zajímavě tajemně. No a do toho hudba... Prostě boží a těžko to popsat. Té hře dám jistě ještě nějakou tu hodinu. Navíc je zadarmo :)
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka