PSK: Tak odehráno kousek singleplayeru a hodinka CO-OP. Nevím zda je to optimalizací, či mým pocitem nebo snad ovladači, ale občas sem tam zaznamenám propad fps, vetšinou když se mění denní doba, je to zvláštní ale čisté to prostě není, každopádně nic co by mi něják vadilo (momentálně, vzhledem k tomu že dnes hra vyšla) pořád je na tom hra lépe než AC:Unity například. Co se hratelnosti týče - super. Kdyby byl parkour plynulý jako byl v Mirrors Edge tak by se to hrálo jedna báseň, strávil jsem asi hodinu na jednom sloupu než jsem dokázal skočit na římsu a aplikovat tam nějakou inženýrskou práci

nakonec jsem to vzdal a udělal všechno jinak. Šlo o to skočit ze sloupu na kus prkna, které bylo na jiném sloupu (prkno tak úzké, že při úspěšném skoku jsem stejně spadl i když jsem nemačkal dále nic nebo naopak mačkal všechno co by pádu zabránilo.) Hordy zombie jsou opravdu všude a působí to parádně, cítíte se tam jako v epizodách the walking dead, neni to ani tak jednoduché nějakou tu bestii skolit takže to pak působí opravdu nejednoduše, a to že jednoduchý to vážně není, alespoň ne v prvních hodinách hry kdy je nemlátíte po hlavě ničím jiným než francouzákem nebo potrubní trubkou. Útěk v noci? To je teda něco, to se přiznám, na to že hraji při denním světle tak vás řev, hukot a dupot žene vážně kupředu až se skoro bojít rozsvítit ten mini flaslight co máte

možná to dělá jen headset nebo se moc bojím, ale podle mě to účel plní. Nejde o to z toho dělat masakr, ale utéct do bezpečí, tak jak by to asi mělo ostatně i být. Za to dávám velké plus, několikrát jsem se totiž snažil hordu (max 5 zombie) zabít holýma rukama a osvobodit si tak ten shelter. Ale bohužel, je to skoro nereálné pokud nemáte x lékárniček. Takže mínusy - zatim ta divná optimalizace, fps dropy (málo ale přece jen a neni rozdíl jestli mám ultra fullHD a nebo low) a posledním mínusem si nejsem tak jistý- velikost mapy. Pokud bude k dispozici opravdu jen to co mám na mapě teď, tak to není tak velké ačkoliv to z výškových budov působí obrovsky. A plusy? Zábavný svět, spousta možností všude kam se podíváte, téměř volná ruka, co se questů a města týče. A hlavně, spousta zombie, co čeká až jim tu lebku něčím pěkně rozmlátíte

Každopádně kdyby tu byl někdo kdo by si to pořizoval na PC, budu rád když zahrajeme nějaký COOP takže kdyžtak do zpráv

CPU: AMD FX 8350 4.0 GHz+Arctic Freezer 13 Pro, GPU: Gigabyte N970 G1, MB: MSI 990FXA-GD80,PSU: Seasonic M12II-620, Mouse: Roccat Kone Pure, Keyboard: Roccat Isku, Case: Fractal Define R4 Black Pearl, Headset: Razer Kraken 7.1 Elite