Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod papucek 22. 4. 2014 13:05

PSK- souhlas, herni odpad si predstavuji jinak. Projel jsem Aliens jak sam, tak v coopu a rekl bych, ze ani tech bugu tam neni az tak moc...urcite ne takove, ktere ti brani v samotne hratelnosti.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 4. 2014 13:19

Ono to recenzenti takhle skopali asi kvůli velkému očekávání a dlouhému vývoji. Pro mě dobrá oddechovka a dobrá FPS. Mě to teda bavilo víc v singlu než kdejaké Call of duty nebo Battlefield.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod nox111 22. 4. 2014 15:01

Pred chvilkou som dohral po druhy krat Infamous:SS.Hra za evil side ma bavila este o trochu viac ako za good.Co je ale hlavne, podarilo sa mi ziskat svoju prvu platinovu trofej-hura.
PS3 id:noxusSVK
Steam:nox948
x360:noxSVK
nox111
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 22. 4. 2014 20:41

Ono hlavně CM spravily patche.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 4. 2014 21:35

Nedávno jsem koupil za hodně levno Wolfensteina (ne toho prvního, ani toho druhého, ale toho od Raven Soft. cca 4 - 5 let starého) a Modal of Honor Tier 1 edici (takže ten díl před DoorFighterem).
Moc jsem od toho nečekal, ale u Wolfensteina, kterého jsem zrovna dohrál, jsem se dost slušně dva dny bavil, kdežto Medala jsem po druhé misi už ani nezapnul (mimochodem - přesně to se mi stalo u Battlefieldu Bad Company 2). Grafika je i na dnešní dobu docela ucházející, město, jakožto jakýsi hub odkud jdete na mise (něco jako The City v Thiefovi) se mi zdálo zajímavé a co se týče samotného střílení, jde o velmi uspokojující dojem, už jenom proto, že si zbraně můžete dost široce vylepšovat a je to na nich hodně znát. K tomu je zapotřebí ale peněz, takže v jednotlivých misích jste nucení prohrabávat kdejaký kout, což samozřejmě prodlužuje hrací dobu.
S trochou opatrnosti bych Wolfensteina doporučil i dnes, pokud máte chuť na FPS spíše klasičtějšího rázu a lezou vám krkem Moderně Warfárové kolejnicové střílečky.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 4. 2014 23:00

Ertefol píše:Ono hlavně CM spravily patche.

Až tak, aby to byla jiná hra? Co změnily? Ale otázkou je, jestli i na konzolích, mě to stáhlo jen asi 130 MB patch.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 4. 2014 00:21

Třeba spoustu bugů - když se podíváš, tak atmosféru si všichni pochvalovali, nepochvalovali si to, že se to nedá hrát :) Co vím, tak se přenastavovaly zbraně i odolnost nepřátel (to je pár kB souborů)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod papucek 23. 4. 2014 07:33

Nox111- gratulace :)
Tak ten patch je tam vazne znat, to jsem si otestoval na vlastni kuzi. Na prvni projeti jsem hral s patchem, obtiznost hard a celkem bez problemu, nez jsem natrefil na souboj s bossem, kde pouzivate ten nakladac. Minimalne 30 pokusu a nic, proste zasek. Mrkl jsem na net a tam jsem si precetl, at ten patch smazu. Po smazani, jsem dal toho bosse napoprve...takze minimalne v obtiznosti, je tam sakra rozdil.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 4. 2014 11:04

Jo s tím nakladačem jsem se taky vztekal. Absolutní chaos, nemožnost zaměřit něco, v podstatě mi nebylo jasné co dělat, tak jsem mlátil, mlátil a mlátil až jsem tu svini ubouchal, jenže jsem kvůli tomu asi stokrát chcípnul a to kolikrát z fakt neznámých důvodů.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 4. 2014 12:19

Zajímavé, já to hrál s patchem a hráli jsme s kámošem v coopu. Tu poslední misi jsem dali na Ultimate badass obtížnost asi do 3 minut.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod papucek 23. 4. 2014 12:47

Tak v coopu to mam projete taky na UB a vicemene bez problemu...jak boss, tak vetrelci musi delit svoji pozornost na vice lidi. V singlu jdou jen po tobe a to je fakt maso...vsak vyzkousej sam. A nemyslim final bosse, ten je pomerne snadny.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 4. 2014 12:51

Jo, ty myslíš jak jsi musel vlézt do toho žlutého robota nebo jak se tomu nadává. S tím jsem měl taky trochu problém, ale když jsem přišel na to, aby se mě ani nedotknul, tak jsem ho dal, sice to trvalo trochu déle, ale bral jsem to tak, že je to prostě na nejtěžší obtížnosti.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod papucek 23. 4. 2014 12:58

Jj, jedine misto ve hre, kde jsem mel problem. Kazdopadne, na jedno projeti ta hra vazne neni spatna :))
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 4. 2014 17:15

To je pravda, že je to snad jediné místo, které mi taky docela trvalo. Jako za ty prachy určitě dobrá hra. Fakt jsem si ji užil a defakto jsme ji s kámošem projeli skoro na jeden zátah, což se mi moc u takových her nestává.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 4. 2014 23:13

Na jedno projeti - jo, takhle by se to dalo asi nejlepe charakterizovat. Hlavne jde ale o to, ze to mohlo byt lepsi. O moc lepsi. Jen kdyby se pri vyvoji neskrabali na zadku a nestourali v nose, protoze na hre je dost videt, ze jde o polotovar a chybelo cca pul roku na vylesteni. To by byla technicka stranka. Script, pribeh, AI a napln misi, to uz je jina liga. Lepe receno, podle mne Aliens v tomhle hrajou tak maximalne okresni prebor a clovek u tehle hry fakt radsi nesmi premyslet a byt ochotny spoustu odpustit. Nastesti ja ji mel zadarmo.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka