od N.Marko 22. 4. 2014 21:35
Nedávno jsem koupil za hodně levno Wolfensteina (ne toho prvního, ani toho druhého, ale toho od Raven Soft. cca 4 - 5 let starého) a Modal of Honor Tier 1 edici (takže ten díl před DoorFighterem).
Moc jsem od toho nečekal, ale u Wolfensteina, kterého jsem zrovna dohrál, jsem se dost slušně dva dny bavil, kdežto Medala jsem po druhé misi už ani nezapnul (mimochodem - přesně to se mi stalo u Battlefieldu Bad Company 2). Grafika je i na dnešní dobu docela ucházející, město, jakožto jakýsi hub odkud jdete na mise (něco jako The City v Thiefovi) se mi zdálo zajímavé a co se týče samotného střílení, jde o velmi uspokojující dojem, už jenom proto, že si zbraně můžete dost široce vylepšovat a je to na nich hodně znát. K tomu je zapotřebí ale peněz, takže v jednotlivých misích jste nucení prohrabávat kdejaký kout, což samozřejmě prodlužuje hrací dobu.
S trochou opatrnosti bych Wolfensteina doporučil i dnes, pokud máte chuť na FPS spíše klasičtějšího rázu a lezou vám krkem Moderně Warfárové kolejnicové střílečky.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short