Playstation 2

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 1. 2013 14:39

xb0x píše:omg gravedigger.. proc pises do 2 roky staryho topiku?

Xb0xi, proč by někdo nemohl napsat do staršího topicu, když má k tomu co říct a chce se vyjádřit? :roll:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 1. 2013 15:35

Mahorero píše::?: co je ti do toho drakene 8-)

Objevil jsem i papírové Shadow of the Colossus - nádhera, ty pohlednice a Metal Gear Solid 3: Snake Eater v plechu - ale s touhle hrou je to celkem vtipný.

Nikdy jsem nehrál ani jeden díl, jen ve trojce jsem po delších útrapách dostal batoh ze stromu... ani si nejsem jistej, jetli je to tahle hra :mrgreen: Hideo Kojima na mě nemluví tím zprávným jazykem nejspíš :oops:

MGS by jsi měl dát ještě šanci. Já na (obzvláště třetí díl) nedám dopustit. :oboze
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 1. 2013 15:46

Třeba by mohl začít 4. Mám doma všechny díly, ale hrál jsem jen 4 a u ostatních jsem vždy dříve nebo později skončil. Jednička je moc těžká, dvojku jsem nezkoušel, trojka vypadá úplně skvěle, ale nějak se mi do ní nechce. Takže jsem hrál jen 4 a to dvakrát. Je to zvláštní, ale oni to i divně načasovali, že když jsem chtěl hrát 3, tak byla jen na PS2.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 1. 2013 15:53

Jednička... těžká.... moc... (dýchat - nádech, výdech, nádech... uhm...)... WTF?
Imho jsme v PS2 threadu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 1. 2013 15:56

Jednička nejede na PS2? Nebyla to tenkrát doba, kdy Sony ještě nekašlala na zákazníky a měla zpětnou kompatibilitu? Jednička je pěkně těžká a pokud ne, tak nevím, na jaké obtížnosti dnes hraješ.

-- 12. 1. 2013 14:56 --

A co já vím, jestli má PS3.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 1. 2013 15:58

Jednička jde (i na PS3 a Vitě/PSP). Psal jsi o čtyřce.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 1. 2013 16:01

A tou by mohl začít, aby dostal chuť na ty předchozí.

-- 12. 1. 2013 15:09 --

Příběhově to není dobrý nápad, ale zase lepší si zahrát něco než nic.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod xb0x 12. 1. 2013 17:57

nevim no na nekterejch forech je to i zakazane :)

jinak jo ps2 porad jede, neohreje se u nas ani den.. dyt se na to dela i FIFA13 ;_D a PES2013..
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 1. 2013 18:39

Btw: Když už někdo vytáhl tohle téma a u příležitosti ukončení výroby:
http://markovo.blog.doupe.zive.cz/2013/ ... station-2/
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mahorero 12. 1. 2013 19:04

Není to tak, že bych hru zatracoval a je mi jasné, že pro velkou skupinu hráčů je to kult, ale pro mě ta hra má vše co na hrách nemám rád a čemu se vyhýbám (zasejc ale nutno podotknout, že tak trochu vařím z vody...)

... zvažoval jsem limitku na PS3, je parádnická, ale později jsem to pustil z hlavy.

.snad Metal Gear Rising: Revengeance
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 1. 2013 19:08

:D a to je zase přesně ten typ hry, který já nemusím ani náhodou :) (a to jsem to ještě ani nehrál - videa mi stačí)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 1. 2013 19:32

Přesně tak, MGS mám rád hodně, i když jsem jich tolik nehrál, ale Revengeance ani neplánuju pořídit.

-- 12. 1. 2013 18:33 --

Mahorero píše:Není to tak, že bych hru zatracoval a je mi jasné, že pro velkou skupinu hráčů je to kult, ale pro mě ta hra má vše co na hrách nemám rád a čemu se vyhýbám

Třeba co se ti nelíbí?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Majklbig 18. 1. 2014 17:58

Neví někdo jaké jsou možnosti, když si chci zahrát originální NTSC PS2 hru?
1) pokud budu mít NTSC konzoli, potřebuju nějaký adaptér na trafo, a ještě NTSC-PAL převodník?
2) spustím takovu hru na očipované PAL PS2? A potřebuju k tomu taky NTSC-PAL převodník?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Předchozí stránka