od N.Marko 26. 10. 2011 15:30
Já to dohrál na Hard, takže jo, dá se to. V podstatě se to ovládá docela jednoduše, protože místo point&clic systému s myší když pohybuješ s panákem, tak jednoduše s ním jdeš analogem. To je základ a ten funguje dobře. Bohužel pak tu je ten problém, že Commandos je původně PC hra a na PC se s nějakou ergonomií ovládání nes*rou a všechno rozhází na XYZ kláves, takže spousty činností ve pak v konzolovém portu krutě SHIFTováno pomocí L1,2/R1,2 a trvá než ti to přejde do krve. Taky se musí hodně dlouho dopředu plánovat co a jak uděláš, protože myš je přeci jenom rychlejší, takže když se něco podělá, nestihneš třeba překliknout na potřebnou postavu a máš o mrtvolu víc. Jo a taky protože to nejde instalovat na HDD, tak loading je dost dlouhý, takže o to víc se snažíš přemýšlet.
Jinak brutus hra.
Jinak samozřejmě pokud jsi zvyklý spíš na PC verzi, tak budeš ronit hořké slzy, ale to je normálka. Nedávno jsem třeba půjčil Red Alert 3 kámošovi co hraje hlavně na PC a druhý den mi to vrátil, že to je neovladatelné. Přitom zrovna RA3 má asi to nejlépe zvládnuté rozhraní pro konzole jaké jsem kdy viděl.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short