Uz jsem to nemohl vydrzet a dnes jsem si koupil v JRC totalne predrazeny komponentni kabel, doma jsem si vsiml ze ani neni zlaceny....
Jdu ho vyzkouset doufam ze nebudu moc nas*anej

Tak u Final Fantasy XII je obraz mnohem ostrejsi a netrepe se, zato ale jdou az moc videt vsechny hrany a textury v nizkym rozliseni.
Gran Turismo 4 to je parada vazne tleskam ze hra i po 6ti letech vypada takhle schopne, jsem zvedav jestli me takhle po 6ti letech prekvapi i 5ka.
Medal of Honor EA: Netrepe se, neni rozmazany sice ty hrany no.... Celkove se mi to ale dost libi a mozna to i konecne dohraju.
Shin Megami: Nevim jak hra vypada na CRT zkousim ji poprve ale docela to ujde. Skoda ze jsem si serie nevsimnul drive je to presne to co jsem hledal.
Dragon Quest VIII tady jsem cekal nejvice a dostal jsem nejmene uvazuju ze dohraju na CRT.
Shadow of the Colossus pri 60Hz a progresivnim scanu nadhera na HD kolekci se zase tesim o neco vic protoze jsem ICO nikdy nedohral.
MGS3:Subsistence Parada,nadhera mozna si ho jeste jednou projedu
Silent Hill 2 a Resident Evil 4 obe v pohode (i kdyz RE4 se z Gc/Wii verzi moc srovnavat neda)
Skoda ze nemam ani jedno GOW

to by mne docela zajimalo.Jsem spokojen ze jsem ten kabel koupil i kdyz byl docela drahej.Jen se mi v urcitych hrach u nekterych objektu objevuji svisle cary nevi nekdo co s tim?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360