Playstation 2

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 4. 2011 21:32

Správně. CRTčko mám zabalíčkované v igelitu s silikonem na půdě. Přece nebudu hrát PS3 hry na SD rozlišení ne?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 10. 4. 2011 21:39

No ja si klidne do pokoje prasknu oboji :) Jen m zajimalo kde by to + - vypadalo lip.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 4. 2011 22:18

Když už máš komponentí kabel, tak 55cm/55mhz TV je skoro plýtvání. Zlepšení kvality se projeví nejlépe na nějaké širokoúhlé 100 herzové TV alespoň okolo 80cm. U takhle malých úhlopříček stačí SCART. Ovšem pokud ten kabel máš a máš i tu HD TV a ještě k tomu i třeba PS3/Xbox360, není co řešit. Krom toho docela překvapivé množství PS2 her podporuje videoscreen.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 11. 4. 2011 15:35

To je to ja ten kabel nemam a nevim jestli mi to stoji za tech par stovek :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 4. 2011 15:58

Stojí. Zas tak drahý to není a výsledek je překvapující.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 11. 4. 2011 18:10

Takze podle tebe kdyz mam doma 82cm HDTV je lepsi dokoupit komponentni kabel nez to poustet na crt, tak snad to tak i bude :D jinak opet diky za radu.Jinak zalezi i na znacce ebo staci nejakej levnejsi treba z aukra?
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 4. 2011 19:13

Mám taky 82 HDTV - to jen na okraj - a myslím, že by to s klidem sneslo i něco většího. Jinak buď připraven na fakt, že tu je určité docela malé procento her, které si s komponentním kabelem moc netykají, takže někde poblíž měj připravený SCART nebo kompozit co máš v balení PS2 satndardně. Ale jak píšu, je jich fakt málo a ty AAA tituly s tím nemají problém.

Ohledně ceny kabelu - pokud to neplánuješ natahovat přes dva pokoje a ještě k sousedům, tak ti stačí 1,5 metru a na to nepotřebuješ nějak drahý výrobek. Na takovou vzdálenost je u analogového vedení ztráta signálu naprosto marginální a poznal by to jenom nějaký framepočítal/rainman.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 6. 2011 23:28

PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 6. 2011 23:32

ale staré
" Posted Jun 19, 2009 2:48 am PT"
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 6. 2011 23:37

Jeste aby to bylo nove, kdyz hra vysla na PSP v prosinci 2007 :-) Jen ze jsem o pozdejsim portu na PS2 nevedel, o Silent Hillu: Origins se alespon drive mluvilo.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 6. 2011 23:40

To už je to tak dlouho? Uteklo to. Skvělá hra co má jen jedinou chybu. Když ji hraji s kámošem v MP, tak tam nejdou dát AI nepřítele a to hodně snižuje zábavnost. Přeci jenom drandit po trati pouze ve dvou nemá tu správnou šťávu.

Budu se po téhle mutaci kouknout. Na PS2 by to mohlo vypadat lahůdkově. Plus ty tratě které si jinak člověk musí draze zaplatit v DLC... (Na PSP stojí dvě tratě 110 korun!)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 6. 2011 23:54

Wipeout Pulse beru jako nejlepsi dil serie, ma online, hafo trati, ktere se postupne odemykaji s kazdym novym sampionatem, vynikajici grafiku a 4x DLC. Wipeout Pure je jen takovy odvar. Kez by se stejnou cestou vydal i druhy PSP Ridge Racer, ten byl bohuzel jen takove DLC.

/Me zas na hre stvala ta vysoka obtiznost, k plno tratim jsem se jeste ani nedostal, coz by se mi treba u Pure vazne stat nemohlo :-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2011 00:14

W Pure odvar? Vždyť to je launchový Wipeout pro PSP a na tehdejší poměry naprosto excelentní (plus hafec tratí zdarma ke stažení). Po tom příšerném PS2 dílu Fusion to bylo jako svaté zjevení. Co se Pulse týče - nikdy se mi nepovedlo s nikým hrát on-line. Z nějakého důvodu servery zejí prázdnotou :(
Ale ty DLC cenou a rozsahem neodpovídají. Dávat takovou pálku za pouhé dvě tratě - to jako promiň, ale chtějí příliš moc.

Jo, těžkej je hodně, to máš pravdu.

Pro mne je nejlepší díl ten na PS3 plus rozšíření Fury. V té hře funguje všechno jak má a je to skvělá jízda. Mohli by se pochlapit a udělat další díl. Náznaky by tu byli, už na tom prý pracují, ale kdy to vyjde, to je ve hvězdách.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 27. 6. 2011 00:27

Chtej za ne hodne, ale nemusis je kupovat samotna hra toho ma opravdu dost. Pure je launch hra a dobra, ale oproti Pulse je to odvar coz samo o sobe nemusi byt nadavka a ty trate zdarma jak pises mi nikdy prave stahnout nesly, zkousel jsem je ale tahat az v r. 2008 primo z menu hry, jelikoz na Store Pure DLC nema a uz to neslo, drive si to lide ale pochvalovali. O Wipeout HD si uz psal ze ho beres za nej Wipeout, vim, ja ale ne, neni to plnohodnotny dil, jen trate z Pure v 1080p grafice + online a casem k tomu vydali to DLC, coz jsou ale stejne spise mody, take hra na PSN startovala za necelou petistovku jako arkada. Kdyby casem pro PS3 vysel plnohodnotny Wipeout 5 s fungl novym obsahem vubec bych se nezlobil.

Wipeout HD jsem kupoval hned jak vysel na BR, sice to bylo dobre, ale prekvapeni proste zadne trate apod. Uvidime co Wipeout 2048 pro PS Vitu.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2011 00:39

Wipeouti jsou obecně jedna z mála sérií, co jdou kupředu. Druhý díl přinesl lepší grafiku a hratelnost. Trojka minimalistický design, dobrý multiplayer a mod Eliminator. Fusion vynechám, ale Pure přišel s "nasáváním" energie zbraní a odbourání pitů. Pulse Race Grid a mod Zone. Wipeout HD s datadiskem tohle všechno hezky zabalil do skvělé grafiky a přidal vynikající on-line multiplayer co se hraje dodnes (plus nějaké vychytávky jako custom soundtrack což z nějakého důvodu není standard). Takže ano, na další PSP díl se fakt těším. Jedna z mála sérií, co si udržela úroveň a když někdo kváká něco o neustálém opakování a šťavení značky, tak já říkám "pokud se dělá takhle, tak hell yes!" :D
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka