Playstation 2

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 24. 11. 2010 16:06

dnes ma PS2 10 rokov v EU

zacala sa predavat presne 24.11.2000

140 mega predanych
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 11. 2010 16:21

Pro mne nejlepší konzole. Vše nejlepší přeji.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 24. 11. 2010 16:22

Jo dnes je i den D ohledne GT5 :-) Vse nejlepsi.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod dr.miša 25. 11. 2010 17:47

K PS2 mám zvláštní vztah, vůbec k této generaci konzolí. Skoro se mi chce říct vrchol a součastně konec "klasického" hraní. Doba demíček na disku. Doba přecpaných časáků recenzema. Vrchol obliby hraní singlů ve více lidech na bytě.

Doba malého počtu polygonů už byla taky tatam a i mírné obtíže analogového ovládání byly zapomenuty. NINTENDU se konečně podařilo oprostit se od nálepky "dětské", aby záhy získaly nálepku "doplňkové" konzole.

Právě na PS2 jsem zahrál zatracěně krutózních her!!! Doba, kdy se poprvé nějaká konzole (PS2) naprosto otevřela hráči v jeho nápadech (YAROZE) a byl tak definitivně ukončen řízený vývoj her pro konzole (N64), taky je to ale pro mě jedna z "nejlacinějších" konzolí vůbec (nemám na mysli cenu vyjádřenou penězi), ale bude to nejspíš souviset s tím, jak byla tahle konzole zneužita jako ta nejposlednější děvka - piráty.

Jakou hru vzpomenout, abych neurazil ty ostatní .... pro mě je to nezapomenutelný Black, určo Shadow of the Colossus, lehce netradiční Mark of Kri, pěkná akce Genji: Dawn of the Samurai, nebo naprostá šílenost s názvem Forbidden Siren, vyhypovanej Devil May Cry 3, parádní Tekken Tag Tournament, nekonečně hustej Tenchu: Wrath of Heaven ...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 11. 2010 20:33

Je mi líto, že jsem se k PS2 dostal tak pozdě :-) Bohužel jsem byl ale hodně dlouho odkázaný na PC, které měla máma na práci a pro konzoli nebylo místo. Pro mě jsou teď super ty HD remaky :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 1. 2011 13:05

Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Flash9 9. 2. 2011 18:11

Říkejte si, co chcete, ale PS3 není lepší než PS2 a nikdy nebude!!! :mrgreen:
Flash9
First Blood

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 9. 2. 2011 18:56

Vždyť je to to samé... Myslím že nejlepší konzole je pro každého individuální, vážou se k ní zážitky, atmosféra při hraní, nostalgie . . . Pro mě byla nejlepší konzole zase GameCube, jelikož kdysi, bez vlastního internetu odkázaný na Nintendo Club Magaziny, OPM atd. neznalý herního světa . . . .GameCUbe jsem si koupil kvůli Medal Of Honor Frontline (strašně se mi líbili MoH na PS1 i film zachraňte vojína ryana). Pamatuju si, když ještě v Tescu byla možnost si GameCube zahrát a byl tam právě MoH Frontline, který ve mě zanechal opravdu hluboký zážitek. Hráli tam nějací kluci, jeden hovořil "hrál jsem to na PS2 a bylo tam o hodně víc vojáků atd." a ten druhý že "no jo ale tohlencto je toto" - (myslel tím GC) i díky tomu jsem měl zafixované že GC je o dost méně výkonná než PS2 (přitom-pravý opak). Koupil jsem si fialový GC, tehdy za 5000kč a byl jsem nadšený s každou novou hrou víc a víc..Nevím čím to, ale dnes na mě ty hry nepůsobí tak intenzivně jako kdysi.
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 2. 2011 19:20

Zestárl jsi, už jsi toho hodně viděl, takže tě jen tak něco nepřekvapí. Okoral jsi. Jako my všichni ostatní :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 9. 2. 2011 19:40

Bohuzel tak je to i u me a malo co mi navodi ten ,,feel,, jako kdysi :(
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 9. 2. 2011 20:47

taky sem starej a zvrásněnej, gamecube byla hustá konzole taky sem jí měl rád, prostě špička, klidně bych se vrátil co se paření týká tak o 10 spíš 15 let
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 9. 2. 2011 20:50

N.Marko: Tak s tim se neda nic nez pouze souhlasit. :-(
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 2. 2011 21:43

Není to tak zlé. Zase si můžeme říkat, že "věkem moudříme" :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 2. 2011 22:08

Pro mě je ten přechod na PS3 náhodou super :-) Sice jsou hry na PS2 opravdu o hodně intenzivnější, ale takový God of War 3 byl opravdu extrémní zážitek, který na PC člověk určitě nezažije a na konzolích se myslím taky nemá za co stydět.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 2. 2011 22:25

Však ty jsi s konzolemi taky začínal později ne? Ono když s nějakým systémem vlastně vyrůstáš, tak ty co přijdou po něm, jsou zákonitě vždy jaksi slabší. hádám, že ty máš tu zlatou éru někde na PC.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka