od Lloyd.Irving 9. 2. 2011 18:56
Vždyť je to to samé... Myslím že nejlepší konzole je pro každého individuální, vážou se k ní zážitky, atmosféra při hraní, nostalgie . . . Pro mě byla nejlepší konzole zase GameCube, jelikož kdysi, bez vlastního internetu odkázaný na Nintendo Club Magaziny, OPM atd. neznalý herního světa . . . .GameCUbe jsem si koupil kvůli Medal Of Honor Frontline (strašně se mi líbili MoH na PS1 i film zachraňte vojína ryana). Pamatuju si, když ještě v Tescu byla možnost si GameCube zahrát a byl tam právě MoH Frontline, který ve mě zanechal opravdu hluboký zážitek. Hráli tam nějací kluci, jeden hovořil "hrál jsem to na PS2 a bylo tam o hodně víc vojáků atd." a ten druhý že "no jo ale tohlencto je toto" - (myslel tím GC) i díky tomu jsem měl zafixované že GC je o dost méně výkonná než PS2 (přitom-pravý opak). Koupil jsem si fialový GC, tehdy za 5000kč a byl jsem nadšený s každou novou hrou víc a víc..Nevím čím to, ale dnes na mě ty hry nepůsobí tak intenzivně jako kdysi.
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.
dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"