PS3 vs X360 vs Wii_zamceno

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Ke které konzoli máte nejblíže?
Wii 38 %  33%  [ 38 ]
Xbox360 35 %  30%  [ 35 ]
Playstation3 42 %  36%  [ 42 ]
Celkem hlasů : 115

Odeslat příspěvekod JayTee 23. 4. 2007 10:41

z tvyho posmechu bych si prd delal :)
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 23. 4. 2007 10:41

v mem okoli mam jen ja GBA, takze podle me je GBA nejprodavanejsi handheldem. A tabulky prodejnosti toto potvrzuji :P
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 4. 2007 10:41

kamarád si taky teď pořídil PSP a myslel si, že ho mám pořád taky (asi dva roky z5 jsem ho prodal) a volal mi, ať si s ním du zahrát něco přes WiFi.. Tak jsem ho pozval, ukázal DS a ... PSP leží v bazaru a z austrálie mu zejtra dovezou DSL a kopu her... :-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Dark_one 23. 4. 2007 10:43

->Logan007: tak vyrid kamaradovi moji uprimnou soustrast :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 4. 2007 10:45

tak jako, když viděl RE, MK, SM64DS, NSMB, Trauma Center, Pokemon Diamond, Another Code, Hotel Dusk, .... Tak uznal, že ho to asi bude víc bavit než na PSP, samej Ridge Racer, rádoby MGS, FF v nedohlednu (FF3 se mu taky hrozně líbilo) ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod kave2 23. 4. 2007 10:46

tak demo genji som hral aj ja. veeelmi slabe.
kave2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod willpsp 23. 4. 2007 10:51

neznám nikoho z okolí kdo má DSko....a kdyby u Sony nebyli hlupáci dokáží z PSP udělat jedničku....ale banda namyšlených lemplů svým přístupem k zákazníkům PSP pohřbila (úbytek prodeje a tužíž míň peněz na další projekty).....měl jsem i DS ale putovalo na AUKRO.....
willpsp
First Blood

Odeslat příspěvekod Dark_one 23. 4. 2007 10:52

->Logan007: Ridge Racer, Metal Gear Solid a Final Fantasy, to jsou vazne jmena, ktera poslaly PSP primo ke dnu :D
Ale dost, tohle uz je OT (kdyztak muzes pokracovat v PSP vs NDS :))
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kave2 23. 4. 2007 11:32

podarilo sa niekomu hrat online pes6 na ps3?

neviem ci uverite, ale prave mi dosiel blue ray j. bond druhykrat. fakt nechapem. tak mam teraz dvoch. :lol: nekupi niekto?
kave2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 23. 4. 2007 13:33

kave2 píše:ako to bolo s launchom ps2 a x boxov? bolo hned od zaciatku vela hier? napiste ked si niekto pameta? len pre porovnanie.

PS2 na to byla ještě hůř: Ridge racer 5, Dead or alive 2, Fantavision a Tekken tag tournament, potom to postupně přibývalo (Timesplitters, Zone of the enders, Red faction, nějaké ty sporty a pak to přišlo:GT3, GTA 3, Onimusha, Devil may cry, Jak & Daxter, ale trvalo to víc jak rok).

Xbox na tom byl podobně - Dead or alive 3, Oddworld: Munch´s odysse a Project gotham racing + pár multiplatformovek...
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 23. 4. 2007 13:42

kave2 píše:neviem ci uverite, ale prave mi dosiel blue ray j. bond druhykrat. fakt nechapem. tak mam teraz dvoch. :lol: nekupi niekto?

tak to vrat, podle zakona muzes nerozbalene zbozi bez udani duvodu do 14 dnu vratit
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 23. 4. 2007 13:51

Paar píše:
kave2 píše:neviem ci uverite, ale prave mi dosiel blue ray j. bond druhykrat. fakt nechapem. tak mam teraz dvoch. :lol: nekupi niekto?

tak to vrat, podle zakona muzes nerozbalene zbozi bez udani duvodu do 14 dnu vratit

Zadáčo BOND na BLUE-RAYi ? To by byl blázen, kdyby to vracel, ne ? :wink:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HAck_SG 23. 4. 2007 14:23

kave2 píše:podarilo sa niekomu hrat online pes6 na ps3?

Co vím tak PES6 na PS3 není :wink:
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sidka 23. 4. 2007 15:17

Ale vsimete si ze microsoft utrhava jeden PS3 exlusive titul za druhy mozna i tekena 6 takovy skoro az symbol PS3.Ale zato PS3 xboxu 360 nic moc ja ted placu ze jsem koupil PS3 ale jsem rad ze mam xbox 360 na zacatku jsem myslel ze BD a tak bude vyhoda ale ja nesezenu ani jeden film na BD takze to si PS3 aspon na 2 roky protoze tak dlouho nebude mit vetsina lidi disky na BDckach.Ale jinak jestli si PS3 aspon udzi MGS4 tak ji odpustim aspon ze se snazi protze kdyby MS ziskal MGS4 byla by to potupa pro PS3
sidka
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kave2 23. 4. 2007 15:18

eej, pes6 z ps2. malo by to fungovat aj online, posledny update to vyriesil. poradte niekto.
kave2
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka