od hrtak 10. 1. 2007 12:04
Ovladani dobry, az nachozeni a rozhlizeni rozhodne lepsi nez CoD3. Příběh sice klišé, ale neurazí... ale aspoň že je hezky vyprávěn comiksama.
Grafika je prazvláštní. Chvílemi jsou tam užásná nasvícení (třeba na pláži u továrny) a obrovské prostory (hangáry). Jindy je level design přesně jak v 10 let starýh hrách (připomíná mi to Shadow Warrior). Každopádně si člověk zvykne na tu grafiku (že postavy jsou obtaženy oranžovým pruhem a vypadají jak 2D modely (jako třeba příšery v Doomu).
Střílení není zlé, ale někdy se mi ztrácel kurzor a začal jsem se točit dokolečka :o). Souboje na katany jsou dobrý, občas sice až moc těžký, ale člověk si prostě nevybere...
Prima je později, že tam máte možnost trénovat na střelnici, projdete různá prostředí. Získáváte nové skilly.
Mulitplayer jsme zkoušeli ve 2 lidech, ale levely mi přišly dost velké. K dokonalosti by to chtělo více map - nějaké pro 2 lidi, nějaké pro 4 a boty ( o podpoře online nemluvě - kdyby ji to mělo, tak je to k zeldě druhý pořádně prodávaný titul stejně jako průměrná Resistance na PS3). Asi jsem tu jeden z mála, ale do teď me RS bavil víc než CoD3 (u obou her mám odehráno kolem 50%)
Shrnutí - původně jsem čekal 9tkovou hru, po prvních recenzích 6tkovou. Pravda je někde uprostřed 7,5-8 /10. Až pomine zkouškové a bude více času, tak určitě na nZone.cz vyjde pořádná recenze i s videama z hraní.
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.