Red Steel

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Phazonreaver 8. 1. 2007 23:04

Kazda wii hra ma uz svoju vlasnu temu. Uz len red steel nie. Tak napiste dojmy z hry
Metroid veteran. Konzoloik wii DS owner
Zero mission 2,87 hod hard Fusion 1,29 hod
Prime 6,56 hod Prime 2: 8,99
Super metroid 4.20 Original metroid: 13,14hod Metroid 2: 9,01 hod
Metroid prime 3 corruption: Abstaaaak
V komere mam skovany PED suit :-D
Phazonreaver
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dave 8. 1. 2007 23:35

na ovládání se zvyká dost dlouho, ani pak to teda není žádnej zázrak :) ale hrát se to dá

grafika a design je uplně nahodilej, některý pasáže jsou nádherný a některý hrozný. Vím že se to dá říct o každé hře, ale tady jsou ty rozdíly dost propastné.

příběh je klišé jak sviňa :)

multiplayer nevím

celkově - CoD se mi s odstupem zdálo lepší, ale stejně to není takovej propadák jak z toho dělají některé recenze. Takovejch 7/10 by tomu sedělo..
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 9. 1. 2007 10:48

Red Steel bych si chtěl koupit tak uvidíme...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 1. 2007 15:02

No dneska jsem viděl další video na redsteel od jednoho típka jak to hrál a měl jsem na to slinu jak cip...každopádně tu hru chci
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davee 9. 1. 2007 15:09

No nechci do vas moc rypat, ale myslim, ze tech par prispevku by se pod tema Wii celkem veslo...
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 1. 2007 15:12

Jo davee taky si myslím....ale když tady může mít své téme MGS či FF či RE tak proč ne RS??Ale pokud se tahle debata nebude nijak vyvíjet tak to samozřejmě zamknu
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davee 9. 1. 2007 15:21

No precejenom RS nedosahuje kvalit ostatnich tebou jmenovanych titulu... Ale budiz - ty jsi tu moderator.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Phazonreaver 9. 1. 2007 17:56

V poriadku sak sa nic nedeje. Kazdopadne po case sa RS da velmi lahko zvladnut. Myslim ze asi najvydarenejsia misia bola ta "hra" na korist a lovca. A ten pribeh tomu dodava isty smrnc. Musim uznat ze ubisoft ma prekvapil tymi "slide show intrami" ale je to pekne. Davam tomu 8 z 10.
Phazonreaver
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 10. 1. 2007 12:04

Ovladani dobry, az nachozeni a rozhlizeni rozhodne lepsi nez CoD3. Příběh sice klišé, ale neurazí... ale aspoň že je hezky vyprávěn comiksama.
Grafika je prazvláštní. Chvílemi jsou tam užásná nasvícení (třeba na pláži u továrny) a obrovské prostory (hangáry). Jindy je level design přesně jak v 10 let starýh hrách (připomíná mi to Shadow Warrior). Každopádně si člověk zvykne na tu grafiku (že postavy jsou obtaženy oranžovým pruhem a vypadají jak 2D modely (jako třeba příšery v Doomu).
Střílení není zlé, ale někdy se mi ztrácel kurzor a začal jsem se točit dokolečka :o). Souboje na katany jsou dobrý, občas sice až moc těžký, ale člověk si prostě nevybere...
Prima je později, že tam máte možnost trénovat na střelnici, projdete různá prostředí. Získáváte nové skilly.
Mulitplayer jsme zkoušeli ve 2 lidech, ale levely mi přišly dost velké. K dokonalosti by to chtělo více map - nějaké pro 2 lidi, nějaké pro 4 a boty ( o podpoře online nemluvě - kdyby ji to mělo, tak je to k zeldě druhý pořádně prodávaný titul stejně jako průměrná Resistance na PS3). Asi jsem tu jeden z mála, ale do teď me RS bavil víc než CoD3 (u obou her mám odehráno kolem 50%)
Shrnutí - původně jsem čekal 9tkovou hru, po prvních recenzích 6tkovou. Pravda je někde uprostřed 7,5-8 /10. Až pomine zkouškové a bude více času, tak určitě na nZone.cz vyjde pořádná recenze i s videama z hraní.
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 10. 1. 2007 12:17

Mno hurááá, konečně něco rozsáhlejšího a popisnějšího, uf to je slovo :-)
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Phazonreaver 10. 1. 2007 14:47

Co sa tyka suboja s katanami ono to nieje AZ take tazke. Len sa bohuzial musis naucit naspamet vsetky cool pohyby. Konkretne golden hammer sa mi podaril len 2x za celu hru. A niekedy je naozaj nevyhnutne aby clovek porazil nepriatela cisto len zlomenim katany.
Myslim ze im mozem vycitat ze ti nepriatelia su obtiahnuti oranzovou farbou ale myslim ze ked sa pohras s osvetlenim televizora tak ti to potom ani take neprijemne pripadat nebude. Ten kurzor je taky kadeaky ale to neboj moj az taky problem. Som mal problemy s hadzanim granatov az kym som na ten trik prisiel.
Myslim ze red steel sa oplati kupit ale zalezi ajna chuti hraca. A na poriadne video si treba pockat. Teraz polrok a este sa caka na zvysok ocakavanych hier.
Hrtak podarilo sa ti vo focus menu ziskat vsetky tri upgrady?
Phazonreaver
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 10. 1. 2007 15:00

Zase další zbytečný NINTENDO THREAD ? :roll:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 1. 2007 17:25

ocelot69 píše:Zase další zbytečný NINTENDO THREAD ? :roll: /quote]

Hele, tohle si nech. Red Steel je kvalitní hra, která si ho zasloužila.. Pojede to tu tak 5-6 stran a pak se tu můžou psát záseky...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Majklbig 10. 1. 2007 17:28

Logan007: no nevím, já si Red steel, až si nekdy koupím Wii, určitě pořídím, ale pokud by se založení threadu hodnotilo v tomto případě podle kvality hry (Red steel), tak potom, by tu mohloy klidně vzniknout další desítky o jednotlivých hrách a to by tu byl maglajz
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 1. 2007 17:28

No ted mám docela velkou chut na RS akorát peníze ted raději dávám na účet at splatím Wii a navíc už jsem zhřešil v podobě her na GC...from russian with love (nový james bond) a metroid prime 2 (tam snad není co dodávat)...ceny byly tak lákavé že to nešlo odmítnout a minimálně Metroid 2 je o mnohem kvalitnější titul než RS
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Další stránka