Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod eLektek 3. 1. 2010 01:04

Díkes, taky se mi líbí :D Telka má úhlopříčku 66cm (na můj obýváček tak akundrát) ;-)
"Kdo hledá, ten najde." :P
eLektek
Barbie 2009

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 1. 2010 01:08

Aha, tak to jo- panelákový byt? Mě by vyhovovala 80cm (barák), ale mám jenom 68, což je někdy škoda. Pamatuju jak jsem začínal na černobílé přenosce bez zvuku :D , ty časy už bych nechtěl zpátky, na druhou stranu, taky se dalo a dalo se dobře.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Tankista9 3. 1. 2010 01:09

crewxson píše:
tasselhof píše:Ahoj všem. Sorry že ruším jistě zásadní diskuzi, ale chtěl jsem se zeptat - víte někdo o "komunitním" serveru Wiičkařů?

Mám Wii přes dva roky a už mě nebaví hrát sám :)

Ď za info

http://www.friendcodes.com/

http://mapwii.com/wii-number/index.cfm

I tady na diskuzním foru je otevřené místo, kde si můžeš vyměňovat FC. Jaké hry hraješ na Wii online? Sháním další lidi do Conduitu, kdyžtak dej vědět !!!

The Conduit si můžem zahrát když vydržíš ;) Musím chviličku počkat něž se mi ehm teda než mi "dorazí" ;) Dival jsme se na youtube a ta hra vypadá dobře! Jaký máš z toho pocity ty?
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 1. 2010 02:42

Tak jsem si konečně vyzkoušel ten slavný silent hill: Shattered memories...je to fakt naprosto jiný silent hill a s jedničkou toho fakt moc společného nemá...člověk musí pochopit ty nové herní mechanismy a jak se do toho dostane, tak se už nejde odtrhnout...graficky velmi povedené, hudba jakby smet, atmosféra parádní, skoro by se chtělo říct, že tomu není co vytknout...bohužel je...a to systém utíkání před potvorami...tak hlavně jsou rychlejší než vy, takže nemáte šanci ve běhu ještě zapínat mapu abyste zjistili, kam vlastně máte běžet...takže jakmile je na výběr mezi více cestami, je to průser...takhle někdy běháte 10 minut a zjistíte že už jste na stejném místě byli 3x...postupně ale přicházím na to, že vám telefon dává vědět kdy jdete správnou cestou...teda zatím je to jen mé mínění a budu to muset hrát déle abych zjistil že je to pravda, ale vše naznačuje že to tak bude...podtrženo a sečteno, pro mě zatím velmi zajímavý silent hill, v podání, jaké tu ještě nebylo...pro fanoušky SH serie nutnost, pro Wiičkaře taky :-)

Pak jsem si stáhl za 800 Wiipoints TV show kings 2...kdo má rád party quizové hry, tak je to nutnost...podle mě dokonce jedna z nej Wiiware her...oproti jedničce obsahuje fakt hodně vylepšení jako třeba trofeje, online hraní, stahování nových otázek, vyhrávání "stolečků" atd...pokud by někdo taky koupil, rád bych si zahrál online s někým tady z fora :-) přítelkyně to mastí každý den tak 2 hodiny :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 1. 2010 12:33

Dobrá zpráva.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 3. 1. 2010 13:01

eLektek píše:No PSK ... popravdě jsi mě tím obrázkem dostal, do černýho Wiička jsem se zamilovala a to pak jde všechno stranou :mrgreen: Dneska vyzvednuto na poště a totální paráda jako ... fakt je nádherný, hmm ... božííí :lol: A cena? Za 5.200,- (kdo hledá, ten najde) :-P

Můžu se zeptat, kde jsi ho za tu cenu sehnala?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod crewxson 3. 1. 2010 13:02

Tankista > Můj první dojem z Conduitu si můžeš přečíst zde: viewtopic.php?f=514&t=504456&p=6528511&sid=e15b326159cf32b9b3b2346f36114c8e#p6528511

Celkově: singleplayer - Blé, multiplayer i přes jistou glitchovitost a chybovost při inicializaci Super. Grafika mohla být ještě o dost lepší.

7/10

BTW: podle nintendo chanellu je Conduit u mě nejpoužívanější Wii aplikace. Na prvním mám Opera Internet Browser
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod boonno 3. 1. 2010 13:02

Hele už mě s těma černýma wiičkama fakt štvete ale;) je to úplně parádní a chcu taky sakra;) Luxus jako prase navíc mám černou tv, takže by mi to i ladilo :-D
mno nic du někam do koutku tiše závidět;)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 1. 2010 13:03

A co říkáte na novou úpravu nintendo channelu...podle mě konečně vypadá skvěle a je mnohem lepší než ten první
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod crewxson 3. 1. 2010 13:12

Souhlas PSK jenom ten Nintendo News týpek mi někdy chvílema příjde jako docela marnej a trapnej. To Nintendo Week v USA je lepší. viz. http://www.youtube.com/watch?v=STEB0WOH ... re=related
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod eLektek 3. 1. 2010 13:28

Majklbig píše:Můžu se zeptat, kde jsi ho za tu cenu sehnala?

Máš SZ.
"Kdo hledá, ten najde." :P
eLektek
Barbie 2009

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 1. 2010 13:29

No nevím, příjde mi to hodně ujeté :-D Ten z nintendo news mi právě příjde docela v pohodě
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr.miša 3. 1. 2010 13:35

2eLektek: naprostá paráda a snad ti brzy přibudou nějaké fajnové gamesy ; )

2PSK: To je bobmbička, tak nějak se chystám udělat větší nákup her na Wii a zvažuji, co všechno bych chtěl/měl mít - je toho vážně kopa, většina mi teď na čas unikala a silent hill: Shattered memories bude nejspíš mezi nima...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 4. 1. 2010 00:53

Takže silent hill shattered memories dohrán...asi nejkratší hra co jsem hrál...až je mi toho líto...ta hra si zasloužila větší délku...hlavně každou budovu z SH1 dojedete do 10 minut (škola atd.) což jako nechápu...je to defakto takový souhrn SH...akorát nevím jestli je příběh stejný, protože jedničku jsem dohrál tak před 10 lety a jaksi si to nepamatuji
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 1. 2010 01:07

Trochu to rozveď ne? Kolik hodin přesně, co se líbilo, co ne, jestli to mám koupit hned, nebo počkat. Atd.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka