Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 12. 12. 2009 15:31

N.Marko: to asi souvisi s tim, ze GameCube neprehraval DVD
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 12. 12. 2009 15:33

Marko: Jo, mě to taky překvapilo...Dolby uměla už PS2 :-|

Uživatel: To je asi pravda. A Wii je v podstatě lehce výkonnější GC :hm
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 12. 2009 15:36

uzivatel: No a? Co to má jako společného se zvukovým standardem ve filmech? Tady jde snad o hry ne? Už PSX uměla Surround (takové falešné DD) a taky neuměla DVD ;-)
V dnešní době aby nějaká konzole neuměla alespoň základní 5,1- to je ostudné a za tím si stojím! (ikdyž nic proti stereu, pořád lepší kvalitní stereo, než zmršené 124,1 :D )
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 12. 2009 16:01

SCobra píše:Myslíš Mario po sto padesáté šesté? :-)

:D Proto hry s Mariem uz nekolik mesicu uplne ignoruju. At si maji hodnoceni sebelepsi. Proste recyklujeme, recyklujeme, recyklujeme...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 12. 2009 16:15

NM: To není 5,1 ale 5.1 jako 5 kanálů a jeden subwoofer ;-)

Loiza: Oni jsou líní dokonce vymýšlet i nové značky :-) Musí to za ně dělat ostatní. Zas na druhou stranu, Mario rejžuje a tak asi není důvod se ho zbavovat, resp. byli by hloupí, kdyby se ho zbavovali.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 12. 2009 16:20

SCobra: Však já vím, ale takhle mi to numberpad (bo jak se to jmenuje) píše a já jsem líný přehmatávat :D

No jo, to je fakt :shock: nevíte o nějakém novém IP se kterým za posledních dejme tomu pět let Nintendo přišlo? Já si na nic nemůžu vzpomenout :hm
Naposledy upravil N.Marko dne 12. 12. 2009 16:22, celkově upraveno 1
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 12. 12. 2009 16:21

N.Marko: Podle meho prave prehravani DVD hralo pri rozhodovani o podpore Dolby Digital a DTS u PS2 (a Xboxu) dost velkou roli. Ostatne GameCube si s Dolby Pro Logic II vystacil a o nekterych hrach na Wii se rikalo, ze jsou dokonce mono.
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 12. 2009 16:24

To je možné, zase tolik do toho nevidím, ale faktem je, že naprostá většina her dnes podporuje nějaký ten formát prostorového zvuku. Že Wii nemá HD obraz, to tak nějak omluvili výkonem a tak podobně, ale zvuk? Tak prostě omluvu nemají.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 12. 12. 2009 16:32

N.Marko: no nemaji, fandove s necim prijdou, ale o tom uz ten clanek je
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 12. 2009 20:26

sega.maniac píše:Taky bych si rad delal nazor sam, kdybych si mohl hned a zdarma vse zahrat 8-)

Coft píše:Jasně, chtělo by to DEMA, ale to je zase trochu problematická záležitost.

Je celkem sranda, že to není ani tak dlouho, co dema jednoduše neexistovala a tak nějak to fungovalo.... dnešní hráči jsou zhýčkaný sračky, ale co hůř, že polevili i ti starší..
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 12. 2009 21:13

dr míšo a není to jen tím, že na Wii vychází více špatných her než dobrých a tak si hráč musí fakt dobře vybrat?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mican 13. 12. 2009 11:49

Wiičko umí tu nejvyšší verzi "Dolby Surround" a u některých her si s umístěním zvuků do prostoru tu práci dali a znějí dobře. Konzole ale nemá žádný digitální výstup audia a s nějakým využitím pro multimediální účely se nepočítá, 99.9% wiiček na světě je stejně připojených přímo k televizi a ne k nějakému zesilovači, natož DD/DTS recieveru. Kvalita zvuku tak vhodně doplňuje kvalitu obrazu.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 12. 2009 15:08

a je to škoda....
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Coft 13. 12. 2009 15:17

Já jsem si Wii připojil k domácímu kinu, které jsem náhodně vyhrál, když mi rodiče koupili televizi a jsem nad míru spokojen se zvukem, musel jsem si samozřejmě pohrát s umístěním repráků. A zrovna u toho RE: The darkside chronicles se mi nádherně rozhléhal zvuk.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 14. 12. 2009 08:03

Peter S. Kenedy píše:dr míšo a není to jen tím, že na Wii vychází více špatných her než dobrých a tak si hráč musí fakt dobře vybrat?

Až do doby PSX nebyla žádná dema a šlo to a ne vždy na ten který systém vycházeli samé pecky - tak mě napadá poměr vydaných her ku kvalitním peckám (řekněme 8,5) třeba na SNES či SEGU.

To nemluvím o ceně v poměru k příjmům...

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka